Min nya drog

Jag är typ den enda som gillar läkerols nya tuggumin? Speciellt salvi älskar jag, den är så jääävla god. Har alltid älskat den smaken på halstabletter och nu kommer den på tuggummi, perfekt ! Fast designen kanske inte var den bästa, ser ut som det står "saliv". Haha, men dom är sjukt goda iaf !


Onsdagsmys ?

SHOOHEJ !
Vi har studiedag imorgon, fett naaajs. Så ikväll ska Emelie sova hos mig. Fast först måste jag plugga lite och sen ska vi ut och träffa Ruben och Hugo. Och imorgon ska vi upp ganska tidigt och åka till stan och shoppa och leta praoplatser. Fett skönt med studiedag, det behövdes verkligen !


Jt goes seriös / Eftermiddag

Ni vet jonny touma. Han har ju varit eller är största playern. Han har kommit på att han ska bli tillsammans med en seriös tjej och ha ett seriöst förhållande. och om han klarar det får han 200 kr av mig! Jag satsar såklart på att han inte kommer att klara det. Reglerna är verkligen stenhårda. Tror ni att han klarar det ? :)

Hej sötsaker. kom precis hem från skolan och jag ska plugga hela kvällen idag också! As roligt jag vet men jag har nämligen prov på fredag som är svårt! om man har mindre en 80 % rätt får man underkänt och gränsen brukar vara på 50 % så jag måste värkligen klara det här provet! Plus att vi har en inlämningsuppgift tills fredag också!  Kanske hinner träffa caroline en stund senare eller vara med någon annan eller så ska jag följa med på bio. jag kan inte direkt plugga 7 timmar i sträck. bye bitches ska äta glass!!

§ Godnatt sötnosar

hej bloggen !
Jag har som caroline också har haft. En bad day ! Gjort läxor i flera timmar och den fick jag reda på en sak också. Tar den dagen som den kommer och försöker göra mitt bästa då kan inte bara hoppa över den. Det gjorde mig lite sur. Men i slutet får jag alltid som jag vill så jag klarar det nog. Kvällen har inte varit så händelserik faktiskt. Snackat med johannes och det var länge sen jag skrev om honom men han är sig lik ! Exakt samma avundsjuka kille som förut fast vi inte är tillsammans. Bra att jag inte har några känslor för honom längre! Och jag är glad för det ! Han är helt cepe förlåt men asso jag är jävligt sur på honom just nu. och vi bråkar 24/7 och jag säger  att han ska sluta smsa om jag är så äcklig sen 10 minuter senare smsar han  igen och säger förlåt jag vill va kompis med dig. Så händer varje dag hela tiden men jag bryr mig inte längre men han är lite konstig som ni kanske förstår ? Och det sorliga är att det här är bara en liten del. typ 7 % av hur cepe han är egentligen. okej han kanske blir ledsen nu så jag slutar prata om honom. Det finns en till cepe kille som smsar mig just nu och vill att jag ska skriva till någon fjortis tjej på playahead och förstöra hennes liv och börja bråka med henne! haha ska jag skratta eller gråta. sånt där höll man på med för 3 år sedan men han verkar inte förstå det och han är jätteledsen tycker faktiskt lite synd om honom. Och han skriver typ syster och älskar dig och jag har träffat honom en gång. Dagens ungdomar asso! okej jag är inte bättre men varför kommer alla cepe killar till mig :( Jag är inte ens inne på playahead längre för jag får aldrig gästboks inlägg. jag driver men okej känner att det här blev ett långt och meningslöst inlägg så jag ska dra mig mot sängen och göra mig i ordning först sen blir det bed time för lilla mig om jag ska hinna vakna i tid och inte missa bussen imorgon! Önska mig lycka till. puuussss !

Skolfoto

Juste vi fick skolkatalogen idag. Vilket bara gjorde min dag ännu sämre, för jag blev skitful. På riktigt ! Jag fattar inte hur jag lyckas men jag ser alltid cp ut på skolfoton. Fast fotografen sög det här året, alla såg iofs lite konstiga ut.

Våran klass..


Och samma gamla bild som framsida.. Haha fan vad jag hatar vallatorp !

Bad day

Usch vilken dag. Har varit på allmänt dåligt humör hela eftermiddagen. Sen var jag tvungen att gå på balett också, bajstråkigt. Plus att jag har pluggat exakt hela kvällen, och jag är ändå inte klar ! Nej nu ska jag sova, orkar inte med detta.. Puss & smek !

Ungefär såhär känner jag mig just nu.. Haha jag bjuder på den


hemma igen :) mysdag

hej sockertoppar :) Kom precis hem ! riktigt skönt faktiskt efter en lång morgon med bil tåg bussar och donken! Känner mig inte okej för att gå till skolan idag så jag är hemma och gör klart alla mina läxor istället och vilar upp mig så jag är pigg och glad tills imorgon ! Ska börja med att äta lite frukost som kanske blir frukt eller yoghurt och sen ska jag ta ett långt bad och efter det börja med läxorna. Mysig dag eller hur ? Måste äta frukost nu om jag ska bli klar innan kvällen ! xoxo


Sleep well, cykelställ

Har precis kommit hem och nu ska jag sova :)
Vi hörs imorgon, godnatt på er !


Lite pics från igår då ;)

Ser extremt drogad ut på alla bilderna, Men sånt får man ta helt enkelt! Det finns tusen flera bilder men dom är lite privata.
Vi har precis ätit kyckling med ris och färgat håret och ska snart gå och lägga oss. Måste gå upp extremt tidigt imorgon för den tar 3 timmar minst till skolan här ifrån och jag kommer nog ändå komma lite sent. puusss och godnatt allesammans!












Lite bakis är alla dagen efter ;)



Sista dagen på helgen

SHAFAN ! Jag har inte hunnit blogga nåt idag. Hade jättekul igår iaf! Vaknade idag och stack direkt ut och sprang, känner mig duktig. Sen åkte jag till ikea en sväng och köpte lite grejer till mitt rum. Nu har jag pluggat lite och ska precis åka till Gustav och se på film med några. See ya !

Bilder från igår.. Ser lite smått drogad ut men aja




Söndag tjilldag

hej sötisar, victoria här ! HAr ni haft en braq helg ? Det har jag nog haft. Just nu känner jag att jag bara vill sova för jag har inte sovit på två dygn tror jag. Igår vart en hel lyckad kväll kanske! Bilder kanske ni får se senare när jag har cameran. Känner mig riktigt ofräsh just nu har typ cider i hela håret och kläderna haha vet inte riktigt  hur det gick till. Men så är det ibland och det känns inte OK! jag måste dusha på dirr. Känner att det här blir ett sånt där riktigt onödigt inlägg så ni behöver inte läsa det för det blir ett vabligt tråkigt. Snart ska jag sova faktiskt och när jag vaknar har vi inget planderat ännu så jag vet inte vad jag ska göra. men jag hoppas ni får en mysig och lugn söndag och det blir mer uppdatering när jag känner mig bättre det kan jag lova :)! KRam Kram

Just nu är jag inte sugen på någonting men är jättehungrig vad ska man äta då? Perfekt jag ska äte frukt ! :) Nyttigt också och det är nog det ända som funkar vid det här tillfället.

http://bjakenbacken.mora.se/Publicerat/Klasser/FOV1-00026381/02A776DF-004C4CC0.0/frukt_gront.jpg

Nu drar jag

Ungefär såhär ser man ut ikväll.
Ha en bra kväll allihopa , pusspuss !


Hiss & diss


Helger - Vad vore livet utan helg? En utekväll eller en mysig hemmakväll, allt är lika kul. Plus att man har massa tid att fixa allt som man inte hinner med på vardagarna. Synd bara att helgen är så kort.. !

JC - Dom har faktiskt riktigt fina kläder där ! Jc är typ underskattat, jag hittar alltid något där. Ett minus för att det kan vara ganska dyrt.

Dans - finns inget roligare och lättare sätt att träna, ni fattar vad jag menar !

Sushi - Det är fan det godaste som finns, plus att det är nyttigt ! Åt det igår kväll faktiskt.. Dock är det lite dyrt men man kan ju göra egen sushi vilket jag brukar göra. Då får man fler bitar också.







Gina tricot - Jag dissar inte deras kläder, för dom älskar jag, men däremot dissar jag att kläderna aldrig finns. Och om dom finns är det bara typ L och XL kvar. Plus att de bara har in kläderna i någon vecka och sen kommer de aldrig in igen. Lite synd, för det finns ju så sjukt fina kläder där..

Måndagar - Jag har sagt det förut och säger det igen. Måndagar är typ veckans värsta dag ? En hel skolvecka kvar till helg, nej usch..

Höst - Visst, det kan vara lite mysigt med höst och roligt att köpa nya höstkläder. Men ändå, jag hatar tanken på att behöva ha massa tjocka kläder på mig för att inte frysa sönder. Och man kan knappt vara ute på kvällarna längre för att det är så kallt.. jag vill ha sommar istället !!


Man kan ju inte alltid vara normal

Haha ett litet videoklipp från när Emelie körde mig i soptunnan. Diggar mitt dampskrik på slutet asså..


Lever för helg

Lite dålig uppdatering och tråkiga inlägg.. Men det blir det ändring på nu ! Jag har haft fullt upp som vanligt. Hade massor att göra igår på dagen så jag hann inte blogga nåt. Och sen kom Emelie till mig efter middagen och hade lite kul. Vi åt bland annat kyckling och åkte soptunna, hahah så typiskt oss ! Fast soptunnan välte med Emelie i så hon nästan bröt armen, fett läskigt ?

Efter det träffade vi Hugo och Ruben och så drog vi hem till min mamma där det var ff, sen kom Pontus och Magnus dit också. På vägen hem till pappa stannade jag och Emelie och åt päron från en viss persons tomt, haha det var asgott ! Vi kom hem typ halv ett och kollade lite på film innan vi somnade. Idag har jag först dansat, sen åkte jag till täby centrum och letade kläder till ikväll, hittade en svart kjol från gina tricot. Nu ska jag fixa mig lite och äta middag, sen blir det fest hos Johannes, woho !

Haha soptunnor is the shit !


hejdå :)

hejdå jag är tillbaka på Måndag. Sakna mig inte för mycket ! Finns på mobilen.

Fredag

hej sötnosar och förlåt för riktigt dålig uppdatering dom senaste dagarna! Det ska vi genast ändra på. Som ni vet så har min mobil varit lite halvt trasig en tid och idag blev jag riktigt arg och skulle leka lite tekniskt så det slutade med att alla knapparna var borta men den funkade fortfarande och jag ville inte det för den är dum i huvet så jag kastade den på bilvägen när jag var ute. hoppas den är död nu! Jag ska tjata på mamma imorgon att jag ska få en ny. jag kan inte leva utan en mobil har inte haft någonting alls att göra ikväll. Eller jo jag var i stan till 7 och fikade och gick runt lite. och på vägen träffade jag david och mimmi i mörby alltid lika trevligt. Nu ska jag ha fredagsmys och äta chips och coca cola och se på någon bra film och sen kanske jag hittar på något lite senare. Frågar är bara vad? får inte sova bort hela dagen imorgon för jag ska ju iväg så jag ska lägga mig i skaplig tid tänkte jag. Hoppas alla har haft en bättre fredag en vad jag har haft. puss och smek vicy lek :)!



Fredagsmys!


I skolan !

hej jag är med Philip. Igår hände det inte så mycket sov hos sara och vi kollade på en jättebra film på kvällen.  men nu ska vi typ göra någongrejj i skolan så jag kan  inte blogga så mycket. Efter skolan ska jag till mörby och träffa en kompis men vi hörs när jag kommer hem såklart. puusss !


R.I.P moppehjälm

Shaaba !  Den här dagen har varit så jävla lång. Först var jag i skolan, sen var jag tvungen att plugga svenska, sen direkt till dansen som jag btw kom försent till, sen drog jag direkt till ledarutbildningen och sen kom jag hem typ halv 10. En riktigt jobbig dag med andra ord.

Och den blev inte bättre av att jag hade glömt att låsa fast min moppehjälm när jag var på ledarutbildningen, så när jag kom ut hade nån jävel baxat den. Kul, jättekul. Fan vad sur jag blev, den var liksom helt ny ! Så jag och johannes som jag skjutsade fick åka moppe hem utan hjälm. Tur att vi inte krockade iaf.

Juste, sen när jag kom hem hittade jag ett par extra jeans i min väska ? Jag blev helt chockad. Fast sen kom jag på att jag kanske råkat få med mig dom från dansen i omklädningsrummet. Lite kul egentligen, nu fick nån stackare gå hem utan byxor. HAHA fett synd !

Hahha nån som saknar ett par byxor ?


Godmorgon!

Godmorgon sötnosar
ska till Täby idag vid 3 och sen ikväll ska jag sova hos bästisen för vi har lång sovmorgon imorgon. Imorgon blir det fika i stan och på lördag stor fest! :) Och det gick inte så bra med min på G eller vad man ska säga. Igår dissade han mig för sitt ex och det känns ju jättebra haha. Life goes on! Eller hur ? pusss!

Favorit i repris

Första bilden är tagen för ett år sedan, tänk att jag gick runt sådär ? Hemskt..


Övertrött

Hej älsklingar ! Har precis kollat på idol och myst framför tvn. Det har varit en ganska kul dag idag faktiskt, var så sjukt övertrött i skolan att jag bara flummade runt. Haha jag lyckades göra värsta vurpan och landa rakt på Emelies huvud, såg nog sjukt kul ut. Fast hon dog typ, haha stackars henne som fick en hel caroline över sig ! Annars har det inte hänt så mycket idag, har pluggat lite som vanligt och bara tagit det lugnt. Men nu ska jag sova innan jag somnar på tangentbordet, puss och kram.

En ganska otydlig bild från idag , men bättre än ingenting :)


Pluggdax och sen sova. PUSS PUSS

hej sötnosar. pallar inte blogga för jag ska vattna mina kaktusar nu som inte har fått vatten på flera månader och efter det ska jag plugga som fan har prov imorgon och sen ska jag sova på dirrekten. Hade orientering idag på idrotten och jag sprang runt med jossan i över en timme och vi hitta inte en endå kontroll eller vi hittade två emn båda var fel tydligen. orientering är helt enkelt inte min starka sida. vi åt blåbär istället. Imorgon efter skolan ska jag till täby snabbt och sen träffa min sötnos kanske :) Snart är det fredag! Äntligen :) veckan går så himla snabbt det är ju tur. nej nu måste jag verkligen plugga så jag klarar provet imorgon och jag är jättetrött så det blir sova dirrekt sen. haaha har sagt det typ två gånger nu! puuuusss !



Bättre sent än aldrig

Tais om Me like <3:
ÅÅ vilken fin vart?
IP: 84.246.92.37


Svar: Finns på en affär som heter accent, gå in och kolla deras hemsida. Det finns massa snygga väskor där :) Puss !

Caroline goes Mona lisa?

Haha jag låter bilden tala för sig själv.. Bilden är gjord av Emelie som tyckte att jag såg ut som Mona lisa. Haha gör jag det, vad tycker ni ? Jag är iaf jävligt ful på den bilden (tagen för ett år sen)


Jag dör snart

Vi har sjukt mycket läxor just nu, så jag var tvungen att plugga massor idag igen. Jag pallar inte med detta.. vill bara ha helg just nu ! Träffade vicy en snabbis också så gick vi till visingekiosken och köpte godis. Eller hon gjorde det, själv är man ju nyttig. Det går faktiskt riktigt bra att äta nyttigt, börjar märka resultat nu :)


Veckans blogg !

Det var ganska lika på slutet. Men såklart var det (klicka här)BABY som vann med 5 röster över dom andra! Grattis gumman och du vi måste träffas snart! Jag saknar dig som fan det var skit skit länge sen vi träffades ju! Vad säger du ? Sugen på 10 donuts!? Älskar dig. Smsa mig någon dag hjärtat för jag har glömt vad du heter på min mobil.

Älskling!
(Leyla och Nathale i bakrunden som ska kolla hur många sånna där bröd hon kan ta på samma gång! haha mina sötnosar) Saknar sommarlovet.

Extra pengar ? Ja tack !

Vill du också tjäna pengar på din blogg snabbt och enkelt? Tryck bara här eller på bilden så kommer du dirrekt till hemsidan där du kan bli medlem(Det är allt du behöver göra nästan)! Gör också några enkla erbjudanden och sen får du ännu mera pengar hemskickade eller insatta på ditt konto. Låter inte det för bra för att vara sant?




svar

Anonym om Dagens fråga?:
jag älskar när vicyy skriver och berättar om henne och johannes:)
IP: 213.113.81.44

svar: ja det var ju snällt sagt. Men jag kommer inte skriva så mycket mera om johannes eller oss två för det var länge sen vi var tillsammans ! Hela 3 månader och 1 dag. Vi är kompisar nu och båda är på G med en annan. Men kul att du tyckte om han och mig. Det gjorde jag med. puss!
.
låten passar bra in.

Dagens fråga?

Ska vi fortsätta blogga eller stänga ner bloggen? Vad tycker ni ? Gillar ni den och varför läser ni den ? Eller är den kanske jättedålig! Blogga eller inte ?
Följ också vår blogg via blogglovin ! Klicka bara på ikonen nedanför.
bloglovin


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! vaknade vanlig tid idag och började fixa mig tills jag märkte att jag hade ont i magen och i huvudet så jag ska vara hemma idag och då blir det ju mycket uppdatering det är ju bra. Har satt på mig mjukisdrässen och snurrat in mig i två varma täcken och ska strax ner och göra frukost och sätta på en film. Det är så härligt att bara ligga i sängen en hel dag och smsa med alla kolla på film och mysa. Vila upp sig och bli en ny persson tills imorgon. Håller ni inte med? puuuuss !




Längtar redan efter helg..

Den här låten är så sjukt bra. Är det bara jag som tycker att den påminner om helg?


Godnatt!

hej igen snyggingar !
Förlåt för bad uppdatering men jag måste gå och göra mig redo för sängen nu annars är jag alltid på jättedåligt humör i skolan om jag sover för lite. I helgen blir det fest i södertälje. "Läggesta" eller vad man ska säga ni vet nog ändå inte vart men ska dit och festa med en barndomskompis som jag saknar enormt mycket! Måste få med mammsen på en shopping runda innan det! :) Ska smsa med min älskling nu och göra han på bra humör igen. Hoppas caroline skriver lite mera till er ikväll jag vet att ni älskar oss ! :) Men godnatt och sov gått allesammans!

min dag

hej sötnosar !
Haft en bra dag ? Min har varit helt okej.Hoppade över första lektionen och sen var jag i skolan hela dagen tills bilden jag drog 20 minuter innan vi slutade för jag blev sur på läraren. vi skulle sitta i 40 mnuter helt tysta och man fick inte sitta bredvid någon sen skulle alla rita av en skit svår figur upp och ner ! jag tycker min blev rätt bra för att vara mig och första bildketionen men det tyckte inte hon. hon sa dåliga saker till alla och var sjuk i huvudet om man sa ett ända ord blev man typ utslängd. Ska man inte ha roligt på en bildlektion när man ritar och målar och sånt? Det tycker jag ! Jag ska göra lite läxor ikväll och kolla på filmen som jag hyrde igår men först ska jag äta youghurt med flinger eller något. puuussss så länge!

bra låt !

Tidsoptimist

Jag har lite bråttom nu, eftersom att jag ska på dans om typ 10 minuter. Men jag hinner nog blogga lite innan! Idag fick vi sluta typ två timmar tidigare för våra lärare skulle på möte eller nåt ? Men det var i alla fall sjukt najs, slapp stressa sönder mig efter skolan för att hinna till dansen. Däremot måste jag stressa nu så jag inte kommer försent som alltid. Puss på er, bloggar mer ikväll..

Balett idag.. hatar det !


oh yes, besöksrekord

Jag hinner inte blogga så mycket idag för jag måste sova nu. Var tvungen att plugga hela kvällen, sjukt jävla tråkigt.. Men jag får blogga mer imorgon istället, om jag hinner :) Innan jag går vill jag bara meddela att vi hade ett stort besöksrekord idag. Det är alltid najs !
Sleep well, cykelställ


Godnatt!

Imorgon har jag sovmorgon Eller egentligen inte! Första lektionen är spanska men jag vill inte gå på den för jag hatar våran lärare så jag ska byta eller något sånt. Säger godnatt nu för jag ska kolla på film och smsa lite och senare göra mig klar för att sova. Hoppas min dvd funkar igen för den gjorde inte det igår men den vågar nog inte vara trasig idag också hihi ;) puss alla glada!

haha kommer ni ihåg ? Karim tillsalu 200 kr tjejer ;)
Saknar er pojkar, Markus och hampus


victoria och kevin


Lillen



(Bara jag som lägger märke till att alla har fjäll typ ? :o )

söndag tjilldag!

Hej älsklingar. Ser ut som det blir besöksrekord ikväll igen!
Idag är det söndag - tråk och ta det lungt dag och göra läxor (om jag skulle ha några vilket jag inte har den här söndagen). Ska snart ta en promenad och träffa caroline och prata i telefon med min älskling och sen hyra film och köpa läsk och något att annat tills ikäll. Låter inte det hur mysigt som hälst? Ska rusa nu puuuuuss !

danish.


Godmorgon!

godmorgon bitches!
Kan man säga godmorgon fortfarande när klockan snart är tre? Sov ut för en gångs skull idag och nu på morgonen har vi kollat på film och ätit god frukost. Igår snabb städade jag mitt rum innan jag träffade caroline för det var väldigt stökigt och sen hela kvällen tog vi det lungt och gjorde inget speciellt kan vara skönt ibland också. Snart ska jag börja fixa mig lite och vet inte vad jag ska göra ikväll riktigt. puuusss !

Svar på frågorna

Frågestunden avslutades för ganska länge sen, så nu känns det som det är dags för svaren på frågorna :) Vi har försökt svara så gott vi kan, hoppas ni blir nöjda med svaren.


vem tog eran oskuld, om ni har blivit av med den :) ?
Hur länge var erat bästa förhållande?
dricker/röker ni ?
hur många har ni strulat med?
Vad hände med Johannes och Oskar Ni var tillsammans med ?

Svar:
1. Ralle tog vicys oskuld och jag har inte blivit av med den än :)
2. Victorias bästa förhållande varade i 6-7 månader och mitt varade i ca 5 månader.
3. Ingen av oss röker, vi dricker ibland.
4. Haha ingen aning, vem räknar det ?
5. Det tog slut mellan mig och Oscar för ca ett halvår sen för att jag inte var kär i honom längre och Victoria gjorde slut med Johannes i juni av samma anledning :)



Nån händelse i ditt liv som gjort du har svårt att glömma?
Vad tycker du om falska människor?
Vad tycker du om samhället när det gäller att satsa mer grejer för ungdomar?

Svar:
1. Carolines händelse: Hmm, måste väl vara när mina föräldrar berättade att dom skulle skilja sig. Eller jag vet inte.. Victoria: Inte någon jag kommer på i alla fall.
2. Vi hatar såna, och vem gör inte det? Diss till falska männsikor !
3. Det är väl bra, känns inte som det finns så jättemycket saker för ungdomar just nu.



vicy, är du kär i johannes? eller är ni på g eller hur är det med er egentligen?
när var senast ni hade sex?
vilken skola går ni i?

Svar:
1. Vicy är inte kär i Johannes och dom är inte på g heller.
2. Jag: Aldrig. Vicy: Nån månad sen
3. Jag går i vallatorpsskolan och vicktoria går i vallentuna gymnasium



fråga te vicy, du och johannes, e ni på g igen? :o
Svar: Nej.


vad älskar du att göra? :)
Svar: Umgås med vänner och familj !


Vad är ditt favoritgodis? ;D
Svar: Victorias är bublizz, jordgubbar, blåa ögon och mjölkchoklad. Carolines är geisha, kola och bublizz.


hur många besökare har bloggen?
Svar: Vi har precis börjat men det är från typ 80 till 100 :)


en jävligt bra fråga till vicyy :D
Visst e jag bäst? :P<33
Svar: Jaa det är du gumman :) men inte bättre än mig <33


Vicy du har knullat med jonny eller hur ?
har han stor kuk? jag har sätt någon film när ni knullar. Det såg ut som att sängen skulle gå sönder HAHA Xd

Svar: Inga kommentarer

I'm back

Nu har jag inte bloggat på ett tag, men så blir det ibland! Jag har haft fullt upp igår och idag. Igår träffade jag som sagt några från konfan, vi blev inte så många men det var kul ändå. Kom hem ganska sent och imorse var jag tvungen att gå upp tidigt och åka och dansa som vanligt. Sen duschade jag och så och åkte och köpte en till moppehjälm. Jag hann träffa Viktoria H också i täby centrum innan middagen. Vi gick runt och kollade på kläder och fikade och så, det var najs.

Och nu ikväll har jag först varit och sett på film hos Gustav med massa andra och sen åkte jag direkt hem till Victoria, nu sitter vi här och äter godis och myser som alltid. Haha det är typ det enda vi gör ? Fast jag har sjukt dåligt samvete. Hade nämligen råkat trippelboka mig ikväll, typiskt mig. Så nu blev allt cp, förlåt emelie och victoria. Aja nu ska vi gå ner och äta mackor, kommer snart.. !

Bilder från igår..


Haha sötaste bilden på Jesper och Veronica :D


 Och Fanny och Johannes är lika galna som alltid..


hissar och dissar



Helg -
Då kan man sova jättelänge och festa på kvällarna ! Äntligen tid för att vara med sina kompisar och hinna äte frukost på morgonen. Jag lever för helgen helt enkelt.

Släckta tändstickor - Det är as gott att slicka på släckta tändstickor det smakar typ lakrits haha :)

Halsduk på hösten ! - Super fint och jätteskönt och varmt. love it.

Romantiska komedier - Love Actually är en jättebra rolig romantisk film ! och P.S i love you är jättebra på alla sätt, lite sorlig och man börjar gråta ibland men den är rolig också. riktigt bra kärleksfilm! :)

Min Älskling - Han är underbar och jag älskar honom, Han förgyllar mig dag och ger livet en mening ! Det ska alltid vara vi hjärtat.







Att vara sjuk - Jag blir alltid sjuk och hänging! kul lixom och dessutom på helgen! Hatar att vara sjuk man kan inte göra någonting så att vara sjuk får vara med på dissar listan idag.

Att vara för Full - Jag blir äcklad av alla som dricker överdrivet mycket och bara ligger och spyr resten av kvällen. Det kan väll inte ens vara roligt Eller? Plus att killar blir ännu mera dumma i huvet när dom dricker ;)

Rösta på veckans blogg!

Klicka på bilderna för att komma till personen och rösta på din favoritblogg. Du får bara rösta en gång och bara från en ip adress,
Ni som är med och tävlar se till att samla in många poäng nu och be era kompisar rösta på just er!
Tävligen avslutas på Tisdag eller Onsdag. lycka till allesammans ! :)

Nr. 1


Nr. 2


Nr. 3


Nr. 4


Nr. 5



Nr. 6



Nr. 7 




Nr. 8 



Nr. 9



Nr. 10


Nr. 11

Kväll.

hej gullungar.
har precis tagit på mig mjukisdrässen och druckit coca cola och ikväll ska jag vara med caroline hela kvällen och natten för vi ska ta det lite lungt först och sedan vet man aldrig vad som händer. Jag var i stan idag med några och tappade bort oss när vi skulle hem jag hade aldrig varit där förut. shoppade lite men bara små saker som sminkbortagningsmedel , mascara ett vitt linne och ett armband :) vad har ni själva gjort idag ? Det här är försa helgen på länge som jag inte har några läxor ! älskar det :)
Ska ringa caroline nu puuuuuusss!

Godmorgon

hej snyggingar!
jag vaknade för en stund sen det var skönt att vakna tidigt även fast jag kom hem vid 5 inatt. Igår efter skolan tog jag tåget till stan och träffade en kompis sen drog vi vidare till åkersberga och åt grillat till middagen sen träffade vi några andra och kollade på film och sånt sen gjorde vi massa andra privata saker. ingen dricka! För jag dricker inte som ni vet. Bara smakar ibland. Nu ska jag vila lite och se på film och äta frukost och sen duscha och fixa mig inför kvällen. uppdaterar mera sen sötnosar det lovar jag om jag har tid och ork det är ju faktiskt lördag! Kisses


Godnatt

hej alla sötnosar som är vakna. haft en bra fredag kväll ?
jag uppdaterara imorgon när jag kommer hem istället hoppas ni inte saknar mig för mycket. Den här dagen och kvällen har varit underbart rolig ska ni veta. vi ska se på film och sova nu Godnatt snart kommer mycket uppdatering se fram emot de allesammans! xoxo

Thank god it's friday

Det är fredag och jag är på toppenhumör ! Jag är sjuukt sprallig just nu, vet fan inte vad jag har gjort men jag är så jävla hyperaktiv. Haha aja, idag har jag inte gjort så mycket. Bara tagit det lugnt och sen flyttat till mamma och så. Men nu ska jag ut och träffa massa från konfan, ha en bra fredag allihopa. Puss på er !


Btw så blir det ingen mer bloggning idag, ska vara borta hela kvällen och Vicy har inte tillgång till dator eftersom hon är i Åkersberga hos några, tror jag ? Aja, ni får stå ut så hörs vi mer imorgon :)


Godnatt !

jag blev precis färdig med min inlämningsuppgift !Äntligen och jag kommer somna vilken sekund som hälst så jag ska hoppa ner i sängen och göra det. imorgon har vi ingen sovmorgon men slutar vid halv 2 och då ska jag dra in till Åkersberga och träffa kompisar och sova över där tills lördag om det är fint väder ska vi ha grillkväll och bada i poolen annars ha filmkväll det blir ju mysigt vilket som. Godnatt cuties vi hörs imorgon ! pussa era pojk/flickvänner från mig. Vad är bättre en Kärlek ?


Det här är min allraste bästavänn och inget kan komma emellan oss ! Hon vetyder allt för mig hon är mitt liv min luft. utan henne skulle jag inte finnas.
(snart kommer det nya och fina bilder när jag hittar den där jävla camerasladden)

Jag älskar dig Vedat

hej allesammans!
haha såg att caroline skrev om min lilla incident som hände ikväll, jag säger bara fyfan vad läskigt det var ! Plus att när jag kom in var jag  innelåst, Polislåset var låst också och man behöver en nyckel för att öppna och jag hade ingen.  Det var lite roligt faktiskt men jag är oskadd. Det har nog varit min otursdag idag lite. Först när jag kom till skolan råkade jag spotta på min egen jacka och sen satt jag på ett ställe utanför skolan och jag fick typ en pinne i rumpan som gjorde hål i mina leggins jag blev jätteledsen så resten av dagen fick jag gå runt med ett hål där bak. Jag är snart klar med min uppsats och den är as bra enligt mig. Pluss att jag har råkat sårat minst 4 killar riktigt ordentligen utan mening för att jag älskar en annan.Livet är hårt grabbar men jag kunde ju bara välja en :) Jag är glad och lycklig igen ! Tack älskling jag ska göra allt för dig nu det här måste fungera.



Min bästis är galen

Är man kompis med Vicy får man stå ut med en del.. Som till exempel minst en sms-bombning per dag med typ 30 sms och massa missade samtal. Och idag när jag duschade hade hon blivit utelåst och bombat min mobil men när jag inte svarade tog hon en stege, klättrade upp till fönstret på andra våningen och bröt sig in.. ! Tänk om hon hade ramlat ner liksom ? Hon hade tydligen hängt i fönstret nästan för att stegen vinglade och stått där i typ 10 minuter för att få upp spärren, shit asså.. Hahah hon är galen på riktigt, men jag älskar henne ändå <3



Såhär såg man ut idag..


Lite stressad

Tjenis penis !
Jag har gaanska mycket att göra just nu, men jag hinner nog blogga lite också :) Har inte gjort så mycket idag faktiskt, var så jävla trött när jag kom hem från skolan så jag tog det lugnt tills det var dags för dans. Och sen ikväll har jag duschat och kollat på idol och bara myst. Men nu ska jag fixa mina naglar , dom börjar bli alldeles för långa. Vi hörs snart, pusspuss !

Fransk manikyr is the shit..


min dag :)

hej sötnosar där ute.
kommer blogga mera ikväll eller lite senare måste bara säga vad jag har gjort idag. Träffade jonny michael och min älskling efter skolan och vi rökte vattenpipa hemma hos jonny och kollade på tv lite sen åkte vi fyra stycken på moppen och dom har mycket muskler och är "stora" så jonny fick sitta där nere fan vad roligt det var haha. sen hela kvällen var jag med vedat och gjorde lite alltmöjligt han är så sweet! Nu vill robster att jag ska ringa honom också men han har dissat mig hela dagen idag även fast vi skulle träffas :o Jag ska gå och dricka lite te nu och ta bort sminket och sätta på mig mjukiskläder och tagga till lite för jag ska skriva klart min uppsats ikväll/inatt.
Btw vill ni veta en sak, Min lärare ser ut som en pedofil ! Det var läskigt som fan på lektionen idag. Hejdå gullungar jag uppdaterar mer snart när jag laddat upp för natten och gjort lite private saker. puss  puss

Godmorgon!

godmorgon bitches
sovit gott?jag vaknade tidigt idag och har reda fixat mig har på mig jeansleggings och en vanlig tröja som är vit och rosa och ett vitt linne kan inte ladda in bilder på datan för camerasladden är försvunnen men jag lovar det kommer.och jag ska snart börja dra mig mot skolan faktiskt tänkte bara blogga lite innan och ladda in nya låtar till mobilen. jag har som sagt lång sovmorgon idag. Sen när jag har slutat ska jag träffa två kompisar men det blir uppdatering när jag kommer hem ikväll så klart! ha en bra dag allesammans! puss och smek sötnosar nu måste jag springa :)

213259163_03a69a4d4a.jpg (500×375)

boys and stuff

ska jag lita på vad han säger? Eller är han precis som alla andra?
Kärlek är så jävla jobbigt och så underbart på samma sätt. Alltid ska man falla för fel kille och sedan bli sårat flera gånger tillslut är man förtrollad och besatt av den där killen. Det har hänt mig 3 gånger nu. Varför hittar jag aldrig den rätta? Kärlek är så jävla mycket känslor och svartsjuka! och jag fattar inte vad killar tänker när dom tillexempel är med sina kompisar och skryter om att dom bara ska ha sex med sin tjej sen göra slut och allt det där killar är så falska leker lixom romantiska för att man ska falla för dom och sen gör man det och då är dom inte som dom var när man älskade honom. vad vill dom bevisa lixom varför tar dom inte någonting seriöst? och tala sanningen och inte leka med alla tjejer. Jag längtar efter en pojkvän som jag älskar på riktigt godnatt xoxo



Me like <3

Hittade en jättefin väska alldeles nyss, har letat efter den typ jättelänge och nu äntligen vet jag vart den finns att köpa ! Den kostar bara 399 :- så jag ska nog köpa den snart, wiho. Den är så min stil. Men frågan är bara vilken färg jag ska ha, vad tycker ni ?



Veckans blogg !

Vill du bli veckans blogg passa på att anmäla dig direkt! allt du behöver göra är att kommentera det här inlägget och säga att du är med och tävlar. Eller du kanske har en kompis som du tycker ska vara med och tävla anmäl då honom/henne till tävlingen. På Lördag dras 10 nominerade ut och sedan får ni rösta om vem som ska bli veckans blogg och får synas här i en hel vecka och självklart bli länkat! Låter det inte för bra? :) Lycka till

Killproblem

Vad gör man när ens killkompisar börjar gilla en ? Jag orkar inte med det här, hatar verkligena att såra folk. Vet liksom inte vad jag ska säga .. Och det värsta är att dom inte fattar nånting även om man dissar dom. Hela kvällen blir jag bombad med sms och på msn. Seriöst, varför måste killar vara så jävla  hela tiden ? jag pallar inte ! 

”Killar är omogna
killar är otrogna
killar är killar och
dom tycker dom är så coola.”

- så sant


En vanlig onsdag

Äntligen klar med alla läxor och skit ! Har pluggat typ hela kvällen, men så blir det om man vill behålla alla mvgn. Sen har jag sett lite på idol också, haha det programmet är fett kul. Typ alla sjunger falsk och grejen är ju att dom tror att dom är så jävla bra. Men aja, den här dagen har varit fett jobbig så nu ska jag bara ta det lugnt. Puss sålänge !

Haha, så jävla sköna killar.. !


underbara dagar


Den här koftan ska bli min i höst ! Ser den inte mysig och fin ut ? Det tycker jag allafall. kollade nyss på idol och drack jättegott te och pratade ut lite med min mamma och några saker. Min inlämnings uppgift tills fredag börjar bli klart nu och den är ganska bra faktiskt. Just nu lyssnar jag på en underbar låt och har gjort det halva kvällen. lyssna på texten och ni kommer inte kunna glömma den här låten. så himla fin :) snart ska jag ta bort mitt smink och platta håret, sen ligga och kolla på tv tills jag ska sova min skönhetssömn. bloggar kanske lite mera snart sötisar :)
underbaraste låten

Bjuder på lite bilder

Från när jag var med Emelie igår, haha cepebilder ! Tagna från emelies blogg.



Dagens låt..!

uppdatering kommer snart sötnosar jag ska bara göra lite saker och sen skriva klart min läxa och kolla lite på idol. men det kommer uppdatering ikväll det lovar jag. kisses

Fråga

sofia om Dåliga piercing filmen ! Man ser ingenting:
gör du det på sallong eller är det nån av dina kompisar som gör det på dig? :)

svar: Det är mina kompisar som gör den, men den översta piercingen gjorde jag för länge sedan på en piercingstudio. :)

puss på magen allesammans

hello sötsaker
jag tänkte ju kolla på girl next door men efter några minuter av filmen kom jag på att jag redan hade sett den så jag la mig i sängen och gosade med min katt istället. strax ska jag dra ut och träffa en kompis en snabbis och prata lite tjejsnack.sedan måste jag verkligen sova på dirr och jag är jätte arg på mig själv jag lovade ju att jag skulle göra klart allting som har med skolan att göra ikväll och jag har inte gjort någonting alls hela kvällen bara försvann. Får göra allt imorgon istället kommer nog få sitta uppe halva natten. godnatt bitches ses imorgon


Kanske borde gå och kolla hörseln..?

Haha jag fattar inte hur jag alltid lyckas höra fel på allting. Men ja.. folk börjar nog tröttna på mig och min dåliga hörsel. Dagens replik:



Haha galen dag

Hej alla , haft en bra dag ?
Det har jag i alla fall, trots att vi hade friidrott vid tibble hela förmiddagen. Haha det gick så jävla sämst. Jag är inte gjord för friidrott helt enkelt.. ! Men vi slutade iaf vid 12 och det var typ jättefint väder, nästan sommar. Jag och Emelie gick hem till henne (hon bor vid täby centrum) och hade massa kul !

Allt det här och lite till hann vi med på två timmar (bilder kommer sen):


duschning

.. imorgon avslutas frågestunden så passa på att fråga alla era frågor nu! och sista frågan på frågestunden kommer inte att publiceras för det var lite pinsamt men jag lovade ju att svara på allt så ja och ja ! Snart ska jag duscha och lite annat och sen blir det tv resten av kvällen är helt hjärntvättat efter idag måste vila upp mig totalt. Vi kommer att uppdatera mera imorgon eller vi har bestämt minst t inlägg var varje dag. sounds good? Gissa vad jag ska göra på fredag då !?
xo xo

Dagens låt..!


Guess who ..!



shu bitches härlig morgon med minusgrader eller vad tycker ni ? :o Fram med vinterjackorna nu allesammans jag har redan på mig min.
Jag har precis kommit till skolan och har lektion i 3 timmar+lunch sen slutar vi, riktigt härligt och jag ska dra hem dirr efter skolan för jag har lovat mig själv att plugga som fan så jag blir klart med allt. Sen är det bra program på tv ikväll Gossip girl , Grey´s anatomy girl next door och idol !  De ska jag kolla på helt klart ! så det blir en mysig hemmakväll för mig idag då och jag måste somna tidigt idag så jag hinner fixa mig på morgonen.
...Snart är det helg och jag har hur mycket som hälst planerat och ska göra olika saker på flera ställen det kommer bli lite stressigt och jag vet inte om jag klarar det får nog välja lite vad jag ska göra.
xoxo sötnosar


I love a boy whit blue eyes

hej alla lovers där ute Har redan besöksrekord vet att ni är beroende av oss det är jätteroligt! kommentera mera också det får ni inte glömma eller hur ? Föresten vad tycker ni om uppdateringen visst har den blivit bättre? Jag ska snart ta bort mascaran och sen vänta tills min storebror kommer hem sen blir det dirr sängen och sova min skönhetssömn det är ju trots allt skola imorgon också.   rosebud;!;!;!;!;!;!;!;!;! Jag spelade the sims i flera timmar idag och har fastnat på koden som man "gör" pengar med haha.  love it ! och jag gjorde min drömmfamilj där också. Nu vet ni det också. Jag älskar msn för man kan prata med så många där hela tiden och samtidigt det är väldigt enkelt. cepe messenger funkar inte nu ! Alla loggar in och ut och ingen kan typ skriva till varandra och allt är helt upp och ner. godnatt
kisses from victoria

visste ni att..


Älskar den här låten / vicks

vill också påminna er om att det här är våran blogg ! Vi skriver för att det är roligt och vi skriver vad vi vill och om ni inte gillar den dra åt helvete och kom inte tillbaka, och inga elaka kommentarer bara snälla mohahah

visste ni att..



Caroline skriver

SHAABA !
Som jag sagt tidigare, måndagar är inte min grej. Inte balett heller, jag är så sjukt ovig så det är inte sant. Men jag jobbar på det, är helt slut varje måndag när jag kommer hem från dansen. Så hela den här kvällen har gått åt till att vila upp mig. Det är väl det enda som hänt idag. Och tomorrow är det friidrottsdag - inte heller min grej!

Men nu ska jag dricka te och se lite på tv, bloggar mer snart..



saker att göra ikväll

hej lovers
ska strax kolla på family guy och kändisjunglen men jag hinner blogga lite innan så ni blir glada. Det var skola idag och vår spanska som börjar 08.20 var inställd för 7de gången den här terminen. seriöst fick sitta i skolan två timmar och göra ingenting. idiot lärare som aldrig kommer ! /viktoria




Frågestund ?

Vi kör igång en frågestund på dirr , fråga vad ni vill och vi svarar om vi vågar :) Eller vi lovar att svara på allt faktiskt ! Ni har tills 16/9 på kvällen att fråga så passa på !
(tex på frågor: Är ni oskuld? Har ni pojkvänn etc)

vad VI tycker om storbloggare

Kissie - Hennes blogg läser vi för att hon är så jävla fejk och patetisk, så himla roligt och vi är inte avundsjuka på att hon har en stor blogg för hon är känd på ett negativt sätt likaså desirée. Photoshopar hennes bilder så att hon ska bli smalare och finare? come on var det inte du som hade bra självförtroende  ? 18 år och beter sig fortfarande som en fjortis ! Ljuger om att hon är svensk.

Dessie - kopierar allt Kissie gör. Leker störst och vackrast men ingen gillar henne det är bevisat!, inte vi heller. hon ljuger om exakt allting ! Hon är falsk och dum i huvet. Det är ingen image hon är så på riktigt också. Sminkar sig alldeles för mycket. Viker ut sig för vem som hälst och tror att alla älskar henne. Enligt oss en vilsen liten fjortis som har tappat kontrollen helt och hållet.
Känd för att vara sig själv eller för att provecera? Desirée har fått allting om bakfoten :)


Paow - Henne gillar vi faktiskt, hon är mogen till skillnad från alla de andra "blondin" bloggarna. Hon vet vad hon gör och härmar ingen. Hon står för det hon säger och tycker, det gillar vi ;) Hon är helt enkelt tvärt emot kissie och dessie. naturligt söt och snäll i verkligheten också :) ingen bitch som alla säger. Creds to you !

Amir - As rolig kille, Vi gillar hans blogg helt enkelt ! Han är sig själv och uppdaterar ofta med nya saker hela tiden och härmar inte heller någon. Plus att han är duktig på tjejsaker ;) puss på dig

Blondinbella - tråkig, vi läser inte hennes blogg så det finns inte så mycket att säga.




The same blogg

Hello sweethearts ! / fabulous.webb.se
Nu har jag och victoria som ni ser gjort en blogg tillsammans eftersom vi båda var så trötta på våra enskilda bloggar så tänkte vi att vi kunde blogga tillsammans istället. Om ni söker på jagevicyy.blogg.se så kommer ni hit också bara för att det ska bli lättare.Då kommer det också bli dubbelt så mycket uppdatering. Vi kommer uppdatera mycket mer än vi gjorde förut och vi kommer skriva mer intressanta inlägg och inte bara om vad vi gjort idag och så vidare. kommer bli mera bilder också. Designen är inte helt klar än men det får duga så länge. Min blogg finns fortfarande kvar och jag kommer nog blogga ett litet tag till innan jag tar en bloggpaus där. Men det är här jag kommer att blogga mest. Så hare bra och njut av vår nya fräscha blogg , hoppas ni gillar den lika mycket som vi!
Puss och smek
/caroline


båda 2

hej alla våra sötnosar där ute! igår var vi i stan hela eftermiddagen. jag fick med mig mjukis en tröja från bikbok jeansleggings örhängen hem. och caroline fick med sis svarta tights, en lång skjorta och ett skärp. Det var jättesnyggt och ganska billigt faktiskt.
Ikväll ska vi sova över men nu ska jag vara med johannes ! puss sötungar

vi sänker och höjer

våran blogg såklart ! - Vet att ni också älskar den, vi ska uppdatera mera och skriva intressanta saker sen kommer allting att bli perfekt, Love it !
Fina/omtänksamma killar - Killar som inte är jobbig eller bara vill ha sex och tänker på sig själva, utan snälla och omtänkssamma och gör allting för oss, ? Ska vara snygg också ! Hälst magrutor. Älskar :)

Myskvällar med pojkvännen eller bästisen - Tänk er en kall novemberkväll och ligga i soffan i mjukisdrässen med den man älskar se på film och dricka varm oboy ! Gud vad jag längtar tills vintern och snön kommer !
Fester - Med eller utan alkohol ! hur kul som hälst



skolan/Läxor - Dissar såklart skolan, gå upp tidigt och fixa sig på en halvtimme. Göra massa läxor och har inte tid för något annat. suck :(  Fast .. vad hade världen varit utan skolan ? Ingenting. människor som går runt och inte kan läsa  räkna eller skriva.. ingen får bra jobb eller är allmännbildad ingen kan ingenting? Det hade varit konstigt :)
fjortisar - så 2007 att gå runt med fel färg på foundation. 10 kilo mascara och sönder blonderat gult hår och tro att man är fin! hejdå med alla fjortisar helt enkelt , puss och kram skummbanan
otrogna flick/pojkvänner - Att bli sårad på det sättet är nog det värsta som finns. vem vill vara tillsammans med någon som har haft sex med alla ens kompisar eller som blir stämplad som hora / player ?

Emos...! - jag blir rädd när jag ser dem seroöst!, Hur kan man vilja se ut som ett spöke eller ha svart,vit,rosa alla möjliga färger på håret samtidigt. Tycker riktigt synd om dom. Skär sig och hänger på plattan. :( sorligt


09-09-09

Dagens fråga, Vad tycker ni om denna fina tjej ?

rip vicy´s mobil

hej mina sötnosar, snart är det första idol uttagningen och jag ska såklart kolla på den, idag har varit en tråkig dag. vaknade hos sara strax innan 8 och vi käkade frukost och drog till skolan typ. idag när jag kom hem hände det något. jag skulle ta bort mitt smink och la mobilen i fönstret i badrummet medans, sen när jag var klar och skulle ta min kära mobil var den inte där längre:o den låg i toaletten. ! Jag fattar inte hur den kom dit faktiskt. Den är ju redan cepe så värre kan det väll inte bli tänkte jag men det kunde det. hela skärmen blinkade så jag tog i sär den och torkade med hårtork och sen fick den ligga under en kudde i två timmar, och nu har den nästan återhämtat sig, skärmen är lite röd och svart på vissa ställen bara.
älskling :'(


CAROLINE TIPSAR

Måste bara tipsa om den här underbara peelingen!
Den luktar så sjukt gott och huden blir jättemjuk och fräsch. Dessutom innehåller den nästan bara naturliga ingredienser och själva peelingkornen är socker istället för salt så att huden inte torkar ut. Den är ganska dyr men det är värt pengarna. Från märket Björk & Berries.

hatar söndagar / vicy picy päron pung

hello cuties, vaknade vid 12 idag. riktigt skönt att sova ut, första gången på länge jag sover ut faktiskt. gick upp dirrekt och drack vatten och sen kollade jag på jättemånga inspelade desperate housewives avsnitt, så himla bra. älskar´t. Har inte varit ute någonting idag och det är skönt, börjar känna mig sjuk igen så ska ta det lugnt får inte missa för mycket av skolan nu i början. Badade efter filmerna och rakade benen och andra ställen , och hade i hårinpackning. snart ska jag kolla på en film med mamma som hon har hyrt och dricka varm oboy, hoppas jag kan gå till skolan imorgon. tänk om jag har svininfluensan ? haha jag driver bara, jag har inga sånna sympom eller vad det heter. :)
jag jonny habib för länge sen

bilden togs bort


ska träffa ett ex :)

det här blir mitt 999 inlägg, kommentera min blogg mera vafan, älskar att få kommentarer !? Ikväll blir det ingen utgång skulle egentligen dra och träffa ett ex, och nej det är inte johannes. men han kommer hem till mig istället suck jag ville egentligen inte vara med någon okväll , men han är ju så snäll och kommer hem till mig så jag kan ju inte säga nej till honom (h) sötnosen. ;)
/ viktoria




sunshine

hello bitches , har ni haft en bra fredag och Lördag ? Jag har haft det superbra, efter skolan i fredags drog jag och sara ljunggren till viggbyholm i regnet och var där en stund och gjorde en sak som ni inte får veta, och på kvällen var jag med sara sara och rebecka och "förade" hemma hos henne, sen vid typ 11-12 kom erik sundell, christian och christoffer dit också, var vaken till runt 4 och sen vaknade vi vid 9, men jag har sovit lite mera under dagen så det är lungt med mig allså :). Vad vi gjorde igår då ? Eller sa jag det alldeles nyss ? Han den där erik ramlade ner för en balkong och det var så jävla roligt kunde inte sluta skratta men det kankse var lite synd om honom. idag har jag mest tagit det lungt eller ja det hände en grej när vi vaknade så ambulansen kom, men ni får inte veta vad :) feel the pain haha . Nu ska jag käka lite godis och kolla på film och se vad som händer ikväll,tror inte jag ska gå ut. känner mig inte på "gå ut" humör så på med mjukisdrässen och go te bed viktoria !. puss och kram allesammans ! / V

Hiss Eller Diss ? Från vicy picy

visst skulle den passa fint på mig ? ;)

CAROLINE

Den här dagen var inte rolig. Jag sov bara några timmar inatt så jag gick runt som en zombie i skolan och höll på att somna på alla lektioner. Sen blev det inte bättre av att jag var tvungen att stressa ihjäl mig efter skolan för att hinna till dansen, och ändå kom jag tre minuter för sent. Idag dansade jag balett eftersom jag börjat i specialgrupp nu. Det var lättare än vad jag trodde men gud vilken diciplin det var på oss, jättestor skillnad mot hobbygrupperna. Läraren blev typ jättesur om man gjorde fel och pressade oss som fan. Haha jag var helt utmattad när jag kom hem.

Dessutom är man tvungen att skaffa såna här balettskor, haha



MITT INTERNET HAR AIDS / Caroline

Som sagt är mitt internet riktigt segt nu. Det tar typ en evighet att bara logga in. Så mer bloggning än såhär blir det inte idag. Har haft ännu en dålig dag och vill bara sova nu. Aja, vi hörs imorgon. Puss på er !