Dagens låt


Hiss och Diss

Kåta killar på msn - Finns det något mera att säga, Samma killar som skriver samma sak varje dag som man inte ens känner! Vad tänker dom med egentligen ? Ett nej är ett nej men det verkar inte gå in i deras hjärnor.

Domen Therese´s mördare fick - Solklar diss! I år och 8 månader är ju ingenting för att ha mördat en människa! När T ex bilstöld, knark eller misshandel kan ge flera år eller livstid. Sverige är verkligen ett dåligt land när det gäller straff och rättvisa.

Inga kommentarer - Förut hade vi mycket kommentarer men vad har hänt? Vi har en hel del läsare men ingen som kommenterar? Jag tror jag förstår varför det har blivit tråkigt att blogga ;) Börja kommentera och skriv vad vi ska förbättre och vad ni vill läsa om osv :D


Att Johannes kommer hem imorgon - Har inte träffat honom på jättelänge och saknar honom jättemycket!

Snart är det jullafton - Alltid lika mysigt med snö, pepperkakor jullov julklappar och allt såntdär och om man har någonting att längta till går alltid tiden mycket fortare. Håller ni med? :)

Jordgubslypsyl - Eller vilket lypsyl/läppglans som hälst. Både snyggt och gör läpparna mjuka och fina och luktar/smakar gott! Älskar det.

Halloween :D

Hello bloggläsare. Glad Halloween föresten!, Är det någon som klär ut sig idag eller är det här en helt vanlig Lördag jag hänger inte riktigt med men jag kommer ihåg när man var liten och alltid gick bus eller godis och så blev man jätteglad när någon sa bus kommer ihåg vad vi gjorde exakt och det pirrade i hela magen. Ibland längtar man faktiskt tillbaka. Iallfall min mamma och pappa har klätt ut sig och gott på fest och det var pinsamt hur dom såg ut. Själv ska jag bara vara hemma idag och ha en myskväll för jag gick upp tidigt idag och ska upp tidigt imorgon igen. Och jag har ont i huvudet för jag blev nockad av någon igår så jag är helt röd i pannan och det är inte så fint men det får man stå ut med om man går på fjortisfest och föresten var det ganska tråkigt där.
Jag har jättemycket ångest snart är höstlovet slut och tillbaka till skolan. Gå upp på morgonen när det fortfarande är mörkt ute. Det är ingen höjdare direkt.



Det känns fel

Har fortfarande dåligt samvete, jag är en stor jävla idiot ibland..
(Du vet vem du är)


It's halloween

Idag är det som sagt halloween, så ikväll blir det tjejmiddag hos Jonna. Och självklart ska vi klä ut oss. Själv ska jag vara vampyr, passar ganska bra va? Behöver inte ens köpa löständer. Haha skämt osido.

Påtal om vampyr, det var precis vad jag blev kallad igår när vi var på nån fest i viggbyholm. Haha men jag pallar inte bry mig. Kvällen igår blev iaf ganska misslyckad. Vi skulle egentligen gå typ 15 pers men sen när vi kom dit fick bara tjejerna komma in. Så jag, Fanny, Viktoria och Louise var där i typ en halvtimme sen blev vi utkastade. Jag och Fanny drog direkt hem och så sov hon hos mig. Vi kollade lite på twilight när vi vaknade och sen åkte hon hem. Nu ska jag leta fram lite kläder, puss !



30 oktober

Jag gillar inte den här dagen. Trots att det är min namnsdag. Jag tror aldrig jag har varit såhär stressad. Alla smsar hit och dit och jag blir galen. Plus att alla blir sura på mig och jag känner mig som världens sämsta kompis just nu. FÖRLÅT MIG !

Vi hörs mer imorgon när jag förhoppningsvis har lugnat ner mig tillräckligt mycket för att skriva något vettigt. Det här får räcka för idag. Pusshej.


Nattbloggning

Godkväll gott folk :)
Jag precis tvättat bort sminket och ska snart sova, men först tänkt jag blogga lite eftersom det blivit lite dålig uppdatering today. Kvällen igår var i alla fall helt flummig. Alla våldtog min säng och hela mitt rum som vanligt. Men vi hade jättekul iaf, och sen sov ju Emelie och Jonna hos mig. Ikväll var jag med Louise, Denise, Ruben och Oscar. Först var vi på donken och sen åkte vi hem till Oscar. Jag hade bara skinnjacka på mig så jag höll på att frysa sönder. Hatar detta väder !



Det är onsdag

Shaa på er !
Haha ni vill seriöst inte veta vad jag och Jonna har gjort idag. Så jag tror jag lämnar det, men det tog iaf nästan hela dagen och var ganska tråkigt. Fast vi fick chokladbollar där, fett najs ! Nu väntar jag på att Emelie ska komma så ska vi åka till min mamma och vara med lite folk, sen ska hon sova hos mig också. Ha en bra kväll people !


Mitt stora problem

Här har ni anledningen till varför jag vägrar klippa mig. Mitt hår blir typ spikrakt i topparna, det ser helt stört ut. Om jag klipper upp det blir det bara helt jävla fluffigt. Blääh jag hatar att ha tjockt hår.


(Gammal och ful bild, usch)

Over and over again

Shaa snyggingar !
Jag har inte orkat uppdatera på ett tag, men sånt händer. Igår gjorde jag knappt något på hela dagen, men sen på kvällen kom Emelie till mig och så drog vi till Johannes och Emil och spelade tv-spel och kollade på film. Haha men det var najs. Och nu är jag så jävla trött så nu ska jag sova.
Sleep well, cykelställ !

Hittade en paketerad Emelie i min säng igår, HAHA vår humor..


Driver med mig själv, haha

Ser ni någon skillnad? Det gör inte jag iaf.. :o


Lite nere

Hej bloggen !
Vi har precis ätit frukost/lunch och sitter nu och bara tar det lugnt vid datorn som vanligt. Har egentligen massor att göra idag men jag orkar fan inte.. Blir så jävla deprimerad av det här vädret. Allting känns bara skit just nu !

Den här låten stämmer precis in på mitt humör..


Nu går det inte längre

Jag kan fan inte hålla mig vaken längre, så nu är det sängdags för oss ! Innan jag går bjuder jag på en liten bild från när jag och Vicy lekte med socker idag, sexigt huh ? Haha not.


Bedtime for babys

Känner att det börjar bli dax för mig att gå till sängs. Eller oss. Caroline ska ju sova hos mig inatt. Imorgon hade vi tänkt att vakna tidigt och springa på morgonen för vi har ätit så mycket godis och det känns inte bra alls! Tror ni vi kommer lyckas?
Resten av dagen ska jag träffa lite kompisar och njuta av att det är lov Sounds good?
På lovet ska jag hinna med att shoppa med Caroline en dag i stan. Play my musik fest på Fredag med caroline mm. Sova över med 20 tjejer och ha en riktigt härlig tjej-mys kväll på tisdag! Sen ska jag sova och bara ta det lugnt så jag klarar av skolan igen sen & så kommer jag göra tusen grejer utan att jag vet det eller som inte är bestämt.
Men nej nu ska vi gå och se på film för jag börjar se saker som inte finns nu. Eller det gör jag ju alltid. Jag har säkert ett sjätte sinne eller så är jag bara allmänt skitzofren och det är sjukt läskigt och mamma brukar alltid babbla om det att det inte är farligt och sånt. Tur det iallfall. Nu fick ni veta något ni kanske inte visste :D



Let's bake a cake


Snart är det hallowen och..

.. Ser vi inte lite läskiga ut? Visst skulle ni bli rädda om ni såg oss så här?!





Makeover på Vicy


Kolla hur jävla fint det blev!
Jag fixade hennes ögonbryn, smink och hår. Naturligt och fint blev det. Ni måste erkänna att jag är grym på att göra makeovers? Kanske borde satsa på det? Haha, eller inte.

En lite tydligare bild..

Lugna dagar är också najs

Hello bitches !
Det här har varit en sjukt skön och lugn dag. Vi vaknade ju ganska tidigt så vi hade hela dagen på oss att bara chilla och ta det lugnt, ändå hann vi med ganska mycket. Först såg vi på film och åt glass, haha tjockisar. Sen fick jag värsta impulsen och gjorde en makover på Vicy, det blev så jävla fint ! Bilder kommer i nästa inlägg.

Juste sen städade jag min spegel också, kunde verkligen behövas. Men det var inte najs kan jag säga, vissa pennor var permanenta så det var sjukt jobbigt. Precis när jag var klar kom Johannes och Emil och plingade på, så jag fick typ sminka mig på två sekunder. Vi såg på Kops och myste bara, alla var så jävla trötta så vi orkade inte göra så mycket. Sen drog dom vid typ 5 och jag och Vicy drog till henne och åt middag.

Nu har vi precis bakat sjukt goda kakor som faktiskt blev väldigt lyckade, och sitter framför varsin dator och bloggar, najsbajs. Förutom att jag typ håller på att somna på datorn. Bokstavligen.



Söndag 23.30

Hej allesammans som är vakna! Många borde ju vara det eftersom det är lov! Så himla skönt. & börja läsa och kommentera våran blogg igen för nu kommer det bli uppdatering som aldrig förr kan jag lova er. Tog en liten liten paus för jag skrev samma sak varje dag och det blev tråkigt i längden. Saknade er och bloggen så nu ska jag börja blogga hela tiden igen.

Inatt vaknade jag ungefär 6 gånger på grund av Carolines katt! Den var tokig och hoppade upp i sängen och la sig på mig och slickade mig i håret och ansiktet och bet mig och klöste mig överallt, Kastade ner den några gånger men det hjälpte inte så vi gick upp rätt tidigt och åt en god frukost. Sen städade vi lite i hennes hus eftersom det var chillkrök där i fredags och lördags. Sen plötsligt kom Johannes och Emil och knackade på precis när vi vaknat nästan.Oväntad besök kan man säga men det var trevligt iallfall vi gjorde inte så mycket kollade mest på tv och sånt.
Johannes sitter just nu på flygplanet påväg till Libanon.. ÅÅ Kommer sakna honom så mycket men han är ju bara där en vecka och vi kan smsa lite då och då. Bloggar mera om vad som kommer hända på lovet och andra saker senare för nu ska jag göra lite privatasaker. ;)


Det handlar om att kunna bjuda på sig själv.. ;)





Väckt av en kattjävel

Godmorgon älsklingar ! Shit vad jag är uppe tidigt känner jag nu. Min katt kom in och väckte mig och Vicy och nu kan jag inte somna om. Kattjävel asså, haha nej men seriöst mina katter har fan problem. Men jag är inte alls trött faktiskt, vet inte varför.

Igår var det ju meningen att jag bara skulle ta det lugnt och så för jag var så jävla trött. Well, min chillkväll blev inte av utan istället kom det typ 20 pers från konfan och innan att jag visste ordet av det var det typ fest hos mig ? Haha men vi hade jättekul iaf. Fast nu måste jag städa hela huset igen, fyfan.

Sen när alla hade dragit åkte jag och hämtade Vicy och så sov hon hos mig. Nu har vi alltså vaknat och ska se på film och ta det lugnt bara. Men ni får ha en bra dag, puss på er !

Jag utan smink och idioten som väckte oss, haha bjuder på den

Dagens drog !


Höstlov baby

Godkväll gott folk !
Har inte bloggat på ett tag nu känner jag. Men nu är det iaf höstlov, så jävla skönt ! Har precis duschat och sitter nu med min katt och myser framför datorn. Jag har hela huset för mig själv eftersom min mamma är borta och alla andra bor hos pappa, det är fett skönt. Nu ska jag snart åka till pappa och äta middag och sen får jag se vad som händer. Förmodligen ska jag bara ta det lugnt idag eftersom jag somnade så sent igår.

Igår var jag btw hemma hos mig med Emelie och sen kom Christian, Gustav, Desiree, Emil, Johannes och några fler. Det var en sjukt rolig kväll, även fast det gick lite vilt till. Haha min säng blev typ våldtagen och min spegel är helt sönderklottrad. Men sånt får man stå ut med ibland ! Alla drog typ halv 1 och sen sov Emelie hos mig. Imorse åkte jag och dansade som vanligt och sen har jag bara chillat hela dagen, det kunde behövas.

Som ni ser mår min spegel inte så bra efter igår, hah

Lycka


JAAAAAAAA, min moppe funkar !!


Jag lever, trots allt

Den här dagen började som vanligt, och slutade i katastrof. Allt jag skulle göra var att köra till dansen. Men sen råkar jag bromsa lite för hårt i en kurva och halkar direkt eftersom det var så blött på marken. Moppen flyger iväg och själv ligger jag där och bromsar upp hela trafiken. Som tur är gjorde jag mig inte illa så mycket.  Mitt ben blev bara lite mosat och mitt knä är helt uppsvullet. Slog mig i huvet också men jag hade hjälm så det gick bra. Jag blev så jävla chockad bara, var helt skakig i typ en timme och är fortfarande lite omtumlad. Några bilar stannade och hjälpte mig att komma bort från vägen iaf. Men det blev ingen dans där inte !

Och det roliga är att min första tanke när jag ramlade var "jag har inte tid med det här..". Haha det kunde fan gått mycket värre. Men ändå, min moppe gick inte att starta så jag var tvungen att rulla hem den ca 3 km i regnet i högklackat med ett uppsvullet knä, inte kul !

Aja, jag lever i alla fall. Men min älskade moppe är död. Buhu. Hur fan ska jag klara mig ?

It's payback time !

Kommer ni ihåg när jag skrev ett inlägg i min förra blogg om att min brorsa hade kletat hamburgedressing i mitt ansikte när jag sov? Well, nu har jag hämnats. And it feels good, muhaha !



Förlåt Förlåt Förlåt

Hej alla läsare!.. Jag har inte bloggat på riktigt länge men nu är jag tillbaka. Tur att caroline finns.
Det blir inget långt inlägg för jag ska snart sova. Det har varit så mycket med skolan har tre prov den här veckanoch många läxor! 'Engelska provet idag gick rätt bra men idrottsprovet var svårare och spanskan på torsdag klarar jag säkert.
Imorgon har jag friends hela dagen och i helgen ska jag vara med Johannes igen för han åker till libanon på Söndag. En hel vecka utan honom... Hur ska jag klara mig ? :'(

Vill ni veta vad jag precis gjorde? Jag smsade med en tjej. sen fick ja ett sms av en kille samtidigt som slutade på samma siffra(hade ingen av deras nummer) Så jag trodde fortfarande att det var hon jag smsade med och började skriva tjejgrejer ni vet som man inte skriver till killar.

Sen skrev "hon": jag har precis snaggat mig.
Jag sa typ: varför då? Vadå har du inget hår alls? wannabe britney spears och allt
"hon" : Jo 5 milimeter men jag passar ju i det jag har haft så förut.

Jag tänkte för mig själv,Aha okej.. Vad har hänt med henne och hon va seriös och allt. Sen fortsatta vi prata i 10 minuter tills jag frågade när hon skulle flytta för hon ska det. Han: Jag har redan fyttat. Och jag såg henne idag eller igår och då frågade jag: vem är du ? Han: David.
Det var as pinsamt! han måste tro jag är skitzofren eller typ dum i huvet på riktigt. Aja :D

Blev rätt långt ändå. Godnatt och sov så gott allesammans!

Me like


Höstkänslor?



Folk snackar ju alltid om att man brukar bli kär på våren och blablabla.
Men för mig är det typ tvärtom. Jag blir aldrig kär på våren, det är typ då jag blir singel istället. På hösten däremot finns det alltid någon jag börjar gilla. Tror inte det gått en enda höst utan att jag blivit kär i nån. Egentligen känns det fel, mörker och regn är inte direkt det jag förknippar med kärlek ? Men men, så är det iaf.

So fucking glad

SHAABA !
Det här har varit en sjukt bra dag, har känt mig på topp hela dagen utan någon speciell anledning. Vettefan vad det är för fel på mig, men jag är så jävla lycklig just nu ! Haha okej jag är cp. Efter skolan drog jag först till täby och tankade och träffade Viktoria lite snabbt som praoar på Ica metro. Sen åkte jag hem till Elli där jag och några till firade henne med kladdkaka och muffins, mums ! Vi sjöng singstar och hade det lika kul som alltid. Så den här dagen har varit ganska najs. Dock blir min kväll inte lika kul, för nu ska jag plugga. Puss på rumpan !

Bjuder på en liten bild från idag på tekniken

Grattis Ellinor ! ♥


Ingen ork

Vi har haft lösenord på bloggen ett tag på grund av en viss anledning, men nu är den tillbaka iaf !

Jag hinner dock inte blogga så mycket idag, för jag håller på att svimma av trötthet. Hela den här dagen har bara varit jobbig. Har precis pluggat lite och nu ska jag äntligen sova. Puss bitches !

Sliten bild från idag i skolan, haha usch


Happy for no reason


(Haha, bjuder på den..)

Seg söndag

Hej sötnosar !
Jag har precis duschat och sitter nu och bara tar det lugnt och lyssnar på musik. Orkar verkligen inte göra nånting idag. Söndagar är alltid så sega, man orkar liksom inte. Bion igår var iaf sjukt bra ! Tror aldrig jag skrattat så mycket åt en film. Så den rekommenderar jag starkt. Fast sen tog det typ 2 timmar att komma hem för alla bussar och tåg slutade gå. Men nu ska jag nog äta lunch.. eller middag? Vettefan vad jag ska kalla det, men pusshej vi hörs !



Nymålat

Sådär ja, nu är mina naglar klara. Älskar fransk manikyr !


Planer för tonight

Ikväll ska jag först gå på bio inne i stan med Viktoria. Vi tänkte se The ugly truth, den verkar jättebra faktiskt. Sen ska jag sova hos Vicy om det inte blir försent. Nu ska jag fixa mig lite och måla naglarna. Men ni får ha en bra kväll allihopa, ciaao !

Dagens låt.. Älskar den !

Haha vafan ?

Igår när vi var inne i nån spelbutik hörde vi några killar i vår ålder typ som snackade om hur tjejer skulle vara. Haha det var sjukt kul. Ungefär såhär lät det:

Kille 1: ...tjejer är så tråkiga, dom spelar liksom aldrig spel. Dom bara fikar hela tiden.
Kille 2: Och bajsar.
Kille 1: Hahah jaa.
Kille 2: Fan vad äckligt att tänka att tjejer bajsar egentligen.
Kille 1: Ja fina tjejer ska inte bajsa!
Kille 2: Asså jag skulle inte vilja vara tjej. Det borde ju vara skönare att köra in den i nån istället för att få nånting inkört i sig.
Kille 1: Ja eller hur, tjejer bara ligger där helt stela liksom..

Ungefär då märkte dom att vi lyssnade och gick därifrån. Själva höll vi på att dö av garv. "Tjejer bara fikar och bajsar" - Haha whaaat ?

Killar är fan konstiga.

Caroline hissar

Jag köpte en ny foundation igår. Och den är sjukt bra, den täcker verkligen allting. Dessutom följer det med en jättekul roller, hihi. Hiss till den !


Yesterday

Shaafan !
Jag hann inte blogga igår, hade fullt upp som vanligt. Direkt efter skolan drog jag, Louise, Annie, Linnea och Elle till täby centrum och köpte present till Elli som fyller på tisdag, woho ! Sen mötte vi Emelie där och några killar från hennes gamla klass. Vi var där typ hela dagen, och jag hade högklackat så jag fick sjuukt ont i fötterna. Fyfan, aldrig mer !

Sen på kvällen fick jag lite bråttom, först flyttade jag till mamma och hann precis packa upp. För sen kom Viktoria, Emil, Johannes, Kalle, Gny, Gustav och några fler. Det var en sjukt najs kväll. Fast min spegel blev sönderklottrad som vanligt.

Bild från igår när Kalle och Gustav lekte med mitt löshår , snyggt va?

Imorgon är det fredag

Och nu ska jag sova, hinner inte blogga idag. Puss på rumpan !

15 oktober

hej gullungar. Jag har haft bloggtorka så inget att blogga om sorry för that. Haft en bra torsdag ? Det här har varit värsta skoldagen på länge. Kändes som jag gick runt i sömnen de sista timmarna och fick hundra läxor och prov. Ville bara gå hem men jag stannade kvar ändå för jag ska ju satsa på skolan och det går rätt bra faktiskt! Och Äntligen när jag kom hem slängde jag mig på sängen och drack sen 5 glas vatten på en gång för att vakna till lite. :D.
Imorgon ska jag vara hemma för vi har bara en lektion och jag vill vara helt pigg och frisk tills helgen! Ska på bio imorgon kväll och se flickan som lekte med elden och sen ska Pojkvännen sova här. Fredagsmys helt enkelt. Lyssnar på massa ken ring låtar nu som jag har på datorn och smsar med min baby ska snart kolla på TV och dricka te, kanske skriver mera sen eller imorgon förhoppningsvis.

Pussilussi



Kallt som fan

Godkväll på er !
Det här har varit en lång jävla dag. Den började med värsta snöstormen. Men som tur är lugnade det ner sig, för sen åkte vi till skansen med skolan och kollade på massa yrken ? Fattade inte riktigt vad vi skulle göra men det var fett tråkigt. Plus att man höll på att frysa sönder. Sen efter skansen drog jag och Emelie till Muffin Bakery och fixade lite papper, så nu är det helt säkert att vi ska praoa där. Fast bara en vecka, vet inte riktigt vart vi ska praoa den andra veckan. Men det löser sig nog !

Och ikväll har jag varit på återträff med p4, vi kollade mest på bilder och filmer och fick tillbaka lite saker. Men det var kul att träffa alla igen, och så sjukt sorgligt att kolla på alla bilder.. Saknar lägret som fan ! Men vi träffas nog i helgen igen, haha som vanligt.

Från idag på donken.. Emelie drack kaffe med glass i, blää ?


Våra vackra spindelnätsblommor vi gjorde på skansen, haha yes..


Det snöade imorse

Snö i oktober? Vart är världen påväg.. Haha nej men seriöst, det kan ju inte snöa nu ? Iofs försvann den direkt men ändå, det var ju nyss sommar känns det som. Aja whatever, jag har typ pluggat hela kvällen till spanska provet. Och sen kollat på desperate houswives, enda glädjen här i livet. Haha nej men typ. Och nu känns det som att det är rätt tid för att sova. Godnaaatt !

Btw så kom de enskilda skolfotona igår, och det finns inte ord för hur ful jag blev. Förstår inte hur jag lyckas varje år, jag kan verkligen inte bli bra på skolfoton. Det går bara inte. Fuck skolfoton helt enkelt !

Ungefär såhär såg jag ut.. var tvungen att täcka för lite


Jag är död

Efter en lång och jobbig måndag ska jag äntligen sova, fan vad skönt. Godnatt people !


PUSS PUSS

Hej sockertoppar. Händer samma sak hela tiden förstår inte hur vi kan ha så mycket besökare som läser om min tråkiga vardag. Iallfall skola idag hela dagen fick tillbaka tre prov. VG VG+ och G så jag är ganska nöjd faktiskt. Efter skolan så drog jag hem och kollade på TV och lästa några sidor i en svenskabok.
Längtar redan tills helgen jag måste shoppa då! jag har verkligen ingenting att ha på mig längre. Veckan går sååå långsamt känns som ett år medans helgen är borta innan man blinkar. Det borde vara tvärtom! Ska snart krypa ner i sängen zappa på TVen och smsa med min älskling och dricka te.
GODNATT !

That only makes me stronger

Jag hann inte blogga något idag för jag hade massor att göra. Men jag är på bättre humör nu iaf, haha. Hade bara en dålig dag igår.. Nu har jag precis pluggat klart till svenska provet som vi har imorgon och ska äntligen sova. Goodnight sweethearts !

Plugg hela kvällen, fyfan


Godnatt

hej bloggen! Det var några dagar sedan förlåt för det. Helgen har varit lugn och sämsta helgen på länge tror jag det har inte hänt någonting förutom varit med massa kompisar hela tiden och min älskade pojkvänn. Ligger i sängen nu med en sovande caroline brevid mig och det är lite mysigt ska snart också sova eller kolla på film jag sov faktiskt 13 timmar inatt så är inte sugen på att sova just nu. Vi kanske ska in till stan imorgon och ta en shopping runda om vi får pengar. Hoppas alla har haft en bättre fredag och lördag än mig. Godnatt babes :D


Caroline med bubbelgummi


FUCK

Sämsta jävla kvällen på länge, allt fuckar upp sig just nu och jag är på sjukt dåligt humör.
Bloggar mer imorgon när jag är glad igen, hejdå & godnatt .. !


Lite bråttom

Nu ska jag till täby centrum med Emelie och shoppa lite. Ska satsa på att bli klar inom en halvtimme, men det kommer säkert bli typ två timmar. Haha sån är jag.. Men vi hörs senare, pusspuss !

Videoinlägg

Från några dagar sen när jag satt och pluggade och min brorsa gick runt och sjöng.
Haha fett mobbat videoklipp, men jag bjuder på det .. !



Känn på den

Ibland har jag faktiskt gröna ögon, det kan ni inte förneka !



Haha helt sjukt

Shaafan !
Jag har precis ätit lunch och duschat. Var som vanligt tvungen att gå upp 9 imorse och åka och dansa, jobbigt men kul ! Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, funderar på att åka till stan men jag får se. Och sen ikväll ska jag vara med några från konfan tror jag. Igår var jag alltså hos Jonna med några. Först var vi bara 6 stycken men sen kom massa fler så det blev ganska så rörigt, men det var en rolig kväll iaf.

Juste, sen hände en lite läskig sak. Jag vet inte hur men när Emelie och Pontus krigade om en liten annanasburk lyckades Pontus skära upp halva tummen och det bara sprutade blod. Haha helt galet, han fick typ linda runt massa papper och plåster och ändå blödde det igenom. Sen fick han för sig att äta kattmat också, haha den killen kan inte vara riktigt frisk !

Pontus med sin skadade tumme , haha


Emelie och Oskar leker coola


Sen blev man tejpad av en lollipop..


Not sure what it means

Den här dagen har gått sjukt fort, och ändå slutade jag halv 12. Men jag har iaf bara varit hemma och fixat lite och sen flyttat till pappa. Det var egentligen meningen att jag skulle träffa Viktoria H och några från konfan ikväll men det blev inte så. Ska istället vara med Jonna, Emelie och Pontus. Och jag måste gå nu för jag ska skjutsa Pontus dit och jag är sen som alltid, haha.
Ha en bra fredag, vi hörs !


Det går i släkten



HAHA på riktigt, min brorsa har nåt fel !
Vem fan kommer på tanken att sätta upp en sån lapp i frysen ? Okej jag är inte heller fullt normal. Men seriöst. Det här tar nog hem priset om vem som är skummast i familjen.

1. För det första, vad i helvete är en glassodling !?
2. Och på vilket sätt skulle man kunna "störa" en sån.. ?

Något att tänka på.


Midnight rush

Men shaa på er !
Känner att jag egentligen borde sova nu så att jag inte försover mig imorgon, men nej jag har inte tid. Idag var det alltså vallajoggen i skolan, och det gick ganska så dåligt. Jag och Emelie hade tänkt satsa och springa 5 km på en bra tid, men det gick lite sisådär. Fattar inte hur alla kan springa en hel mil på typ 50 min ? Helt galet.

Sen efteråt gick jag och Emelie hem till mig och låg och solade på min altan, det var fan varmt ju. Sen tog vi lite underbart vackra bilder också, haha som alltid. Sen var jag tvungen att plugga lite och sen åkte jag på dans. Vi dansade med högklackat idag, det var fett kul ! Inte lika svårt som jag trodde men det var lite vingligt faktiskt.

Några grymt snygga bilder från idag, vi bjuder på dom.. !


Mitt hus är läskigt

Dålig uppdatering idag, men jag har haft massor att göra. Och nu ska jag sova för jag är sjuukt trött. Btw så är det mörkt i hela mitt hus nu. Tre av mina lampor har gått sönder flera gånger de här två dagarna, fyra lampor i hallen och vardagsrummet gick sönder och en i min brorsas rum. Sen är ju badrumslampan trasig så man får duscha i mörkret - inte najs ! Plus att vår värme är av. Känns som någon typ vill att vi ska ha det mörkt och kallt, men det börjar fan gå för långt asså. Mitt hus har typ aids, eller nåt.. ? Men nu är det sovdags, bloggar mer imorgon. Puss och godnatt !

Fucking lampjävlar som går sönder hela tiden :O


7 oktober 2009

hej bloggen ! Förlåt för jag inte uppdaterat på länge. Igår var jag i skolan och efter var jag hela kvällen med sara linus markus och Philip och vi tjockade i oss pizza och godsaker och kollade på en jättebra och sorlig Film. Sen sov jag över hos sara och vi blev väckta med frukost på sängen av hennes pappa sweet haa?.
Just nu är jag väldigt sur och irreterad känns som om jag kommer explodera! Tycker verkligen synd om perssoner som är dumma i huvet och verkligen inte kan tänka själva. Eftersom jag inte gjort fel är det dom/han som kommer ångra sig sedan.. Alla kan ju inte vara lika smarta som jag? :D
Ska skriva till Erik på dirr tur att jag har honom! Det här kommer nog bli ett lite längre inlägg så om ni inte bryr er kan ni sluta kolla nu. Idag hade jag matteprovet som egentligen skulle varit i fredags och det gick väll helt ok! inte bra och inte dåligt eftersom jag inte tränade så mycket. Var lite med Johannes nu på kvällen också och jag vet inte hur det är emellan oss. Jag äter kiwi nu det är fan as gott !och jag har plåster på läppen. :( Råkade bita mig hårt i läppen när jag blev arg men Lyssnar på jättelugn musik för att bli lite gladare. Cha Cha ska tvätta bort sminket nu och sen spela spel  :)



Exakt såhär känner jag mig om inte värre!

Tonight is the night

Ingen har väl missat att det är säsongsstart för Desperate Housewives ikväll?
Och självklart ska jag se det, älskar verkligen den serien. Så nu måste jag bara hitta något att göra tills kl 21.00..


Jag kan fan inte vara normal

Ibland är jag ganska smart. Mina strumpbyxor har gått sönder, som vanligt, och hade ett stort hål vid stortån. Och jag orkade inte eller hade inte tid att sy, så jag tog en av mina kära säkerhetsnålar och lagade hålet. Smart va ? Dock fick jag gå runt med en säkerhetsnål på tån hela dagen, gissa hur många som undrade.. Men jag brukar faktiskt alltid använda säkerhetsnålar när nåt går sönder. Säkerhetsnålar är fan lösningen på alla problem. (Eller orsaken till problemen, om man gör som Jonna och Emelie och ristar in saker i huden med dom, haha)


Som sagt, säkerhetsnålar är lösningen till alla problem !


Jag fryser sönder

Shaa folket ! Har precis vaknat och mår lite sådär. Somnade i soffan framför tvn, typiskt mig. Sen när jag vaknade var det skiiitkallt i hela huset ! Det har det iofs varit i två dagar nu, men det har blivit värre nu. Våran värmepanna eller nåt har gått sönder, så vi har ingen värme i hela huset. Och det är inte najs kan jag säga, sitter här med massa kläder och tofflor och ändå fryser jag.

Idag har jag som sagt bara segat framför tvn, men det behövdes. Var länge sen jag kunde ta det lugnt. Och det här är typ första dagen på länge då vi inte har några läxor, så jävla skönt. Så nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och bara mysa. See ya !

Saknar sommaren som fan.. då var det i alla fall varmt !

Godnatt och förlåt för bad uppdate

hej läsare ! har varit en skön måndag idag och en bra start på veckan. Försov mig dock imorse fast det får man räkna med om man heter NVictoria. Hade friends hela dagen och det var helt ok och efter skolan var jag med Johannes och sen blev det tacos till middag! Mums :D
Har haft otroligt ont i magen i flera timmar nu och jag vet inte vad det beror på men jag ska göra te alldeles strax så kanske det blir lite bättre för det är inte skönt att ha magont :(  Sen ska jag göra hårinpackning och sova. Har sovmorgon imorgon tills 20 i 12 så det är härligt och ska bara vara i skolan tills 1 sen ska jag göra en hemlig grej med pappsen. :) Ska bli roligt och är lite nervös faktiskt. vad har ni själva gjort idag då ? Bra eller dålig start på veckan ? :) Kramisar

Måndagar sucks

Hej på er !
Inte blivit någon bloggning idag, men jag har haft fullt upp eftersom att det är måndag. Drog direkt till dansen och sen hem och pluggade engelska och så. Har inte hänt så mycket idag med andra ord. Juste jag och Emelie har fått prao plats på ett café i stan som heter Muffin Bakery och har världens godaste muffins, fett najs ! Sen ska vi kanske praoa på ett hotell också, får se hur det blir.

Bild från muffin bakery.. Perfekta praostället or what ? Vi ska så äta muffins hela dagen !


jag vill sova

Jag kan inte sova. Det går verkligen inte har provat allt och legat i sängen flera timmar. Nu börjar mina sömnsvårigheter komma tillbaka då jag kan vara vaken hur länge som helst utan att sova. Känns som om jag kommer somna vid 3-4 och vakna imorgon när dagen är slut :( Men så får det ju inte bli ! Har sagt till sebastian att ringa mig några gånger imorgon så jag vaknar. Hoppas han lyckas! Ska kolla på ps i love you nu eller heart break kids. kanske somnar till filmerna om jag har tur. Så godnatt igen alla där ute sov gott!


Lyssnar på lite olika låtar nu:









Haha Lite roligt

Var tvungen att göra sån här rolig film eftersom alla andra gör det! Visst är vi snygga? ;)


Try JibJab Sendables® eCards today!

Godnatt läsare!

Ska snart gå och lägga mig i sängen och kolla på lite TV och smsa med min älskling. Ska försöka att inte försova mig imorgon för jag ska möta victoria på morgonen och byta lite kläder och sen har vi friendsdag ? :) Bättre än lektioner iallfall! Idag har det varit en riktig söndag chill-dag har bara varit ute i en dryg timma! Söndagar är ju som sagt sånna dagar när man ska ta det lugnt och mysa så har badat och kollat på TV och sovit ut. jävligt skönt helt enkelt. :D vad har ni själva gjort idag?

En bild på jessica som jag hittade på mina bilder! Miss you hunny


Följ oss via Bloglovin !

tryck bara där och vipps så enkelt det var ;)
bloglovin


hiss/diss

Ny design - Hissar såklart att vi ska få nu header snart och kanske lite ändringar då kommer det bli mycket roligare att blogga! Och så ska uppdateringen bli bättre! Sounds good ?


Navelpiercings - Jättesexigt och fint Eller hur? Att vara brun och ha något som glittrar i naveln. jag har ju två stycken piercings. :D



Mjölkchoklad - Jättegod och alla gillar typ choklad? Äter mjölkchoklad just nu. MMM marabou  ;)

Shopping! - Säger aldrig nej till extra kläder och det är kul att gå i stan hela dagen och bara köpa massa grejer om man har mycket pengar förstås.

Lil-para - Saknaden är fortfarande lika stor som den var för 11 månader sedan. Snart är det ett år sedan vi "träffades" på riktigt har ju varit med dig 3 gånger efter men det är inte samma sak direkt. Du har förendrats som fan :'( Vill spola tillbaka tiden till den du var förut och att du ska komma hem och bo 6 minuter från mig och att allt ska vara som vanligt du&jag varje dag och vi hade så himla roligt hela tiden och bråka aldrig jag kunde verkligen vara mig själv med dig men jag vet att inget någonsin kommer bli som förut. Du fanns verkligen där hela tiden! Saknaden läker inte alla sår



Vinter - Gillar snö och ha vinterjacka ibland och snöbollskrig förstås! Men nu när det bara regnar och är minus grader nästan och det inte finns något att göra ute ? Då saknar man sommaren verkligen och tänker tillbaka. Det gick ju så snabbt från att vara 30 + till iskallt. Diss helt enkelt.

Players - ALLA killar vad händer? Säg någon kille som inte är player? Okej inte alla men nästan ingen kille vill ha seriöst! Först trodde jag att det bara var jag som råkade bli på G med "sånna" killar hela tiden. Tydligen inte. Okej jag är bara 16 år och ska inte gifta mig ännu men hallå ni beter er som 11 åringar. Och jag har inte sagt att jag är bäst nu. För det är jag verkligen inte.

Läxor - Först ska man vara i skolan 49 timmar i veckan och bli hjärntvättad med alla tal och historian ! Sen ska man göra läxor varje dag. Vad förväntar dom sig egentligen ? Jag dissar läxor. Jag gör inte alla läxor även fast jag försöker. plus att dom kollar ändå aldrig om man gjort alla mattetalen som var i läxan då var det ju helt onödigt att sitta och räkna i en timma om man redan kunde det där. Håller ni med ? ;)

Min mobil - Mamma om du läser det här! Snälla köp en ny till mig :'(

Planer för ikväll


Kanelbullens dag

Ni har väl inte missat att det är kanelbullens dag idag ?
Dock åt jag ingen kanelbulle idag, även fast vi stannade på ett café i stan. För nu är det söndag och då är det slut på onyttigheterna för mig och jag börjar äta nyttigt igen. Gaah, fan vad jag längtar till nästa helg !


Och då var helgen slut..

Fan vad jag inte pallar en skolvecka till, känns som helgen nyss började. Men den här veckan ska jag satsa på att inte komma sent, vilket kommer bli ganska svårt för jag är världens största tidsoptimist. Jag har typ fått mejl hem från lärarna och allting så nu ska jag fan komma i tid !

Idag vaknade jag jättetidigt och stack ut och sprang. Kände att jag behövde göra av med all tårta jag åt igår.. Sen vid 12 ungefär åkte jag en sväng till stan med min mamma och mina brorsor och köpte skor och en halsduk. Kunde verkligen behövas, nu när det är höst och allt. Jag hittade massa andra fina grejer men jag är typ pank. Måste börja jobba, jag står inte ut.

Här är skorna jag köpte, älskar dom !


Tack som fan

..för en sjukt rolig kväll ! Det var länge sen jag skrattade så mycket och hade så kul. Kvällen började ganska lungt men sen när vi fått i oss lite av Annies coola banantårta blev vi helt flummiga och vilda. Haha det spårade ut ganska mycket, men det var jättekul verkligen. Sen blev alla så trötta så vi satt i Annies rum och pratade lite innan vi gick hem vid typ 12. Var helt slut då, haha galen kväll asså :D jag har världens bästa vänner ! ♥

Och här kommer några av alla bilder jag tog..


Haha linnea och jonna


Singstaaar !


Haha helt galet


Jag och louise leker lite coola, haha


Annie med sin goda banantårta :D


Haha jag och emelie.. usch för mina hajtänder !


Elle och linnea, såå fina !

Godnatt!

hej sockertoppar! Har varit en lugnt hemmakväll och träffade en kompis en snabbis sen har jag bara mysit med min katt till filmer och godis. jag är typ aldrig ute eller på fest längre har jag kommit på. Undra varför? Ska sova när som hälst för jag vakande ju tidigt idag. Imorgon kanske jag ska träffa sara Eller vara med min älskling Johannes om han kan. Fast jag måste träna till provet också! Om jag inte gör det kommer jag bli riktigt sur på mig själv och ge mig ett straff!

Lördag

hej sötnosar. vaknade vi halv 9 idag! Otroligt starkt gjort av mig tycker jag , på en lördag dessutom! Sen har jag varit med mini hela dagen och kollat på film och sånt mys! Nu ska spela lite bubble struggle som jag är beroende av sen duscha sminka och fixa min inför kvällen.  Blir inte så mycket mera uppdatering. Kanske lite senare annars imorgon igen! Ha en bra Lördagskväll babes!!

Älsklingen igår :)




Typ iskallt!

Caroline är så jävla snygg! Eller hur ?


Igår när vi skulle till täby.
vårat Fredagsmys fika :)

båda 2 !

hej våra läsare ! vi kom precis hem från täby och det var riktigt jävla kallt ! vi tog på oss 3 tröjor jacka halsduk två par vantar strumpor hjälm och glajjor! Ändå var det kallt som in i helvete! Kan  ni tänka er vad snygga vi var då ? Och tror ni inte vi träffar våra exkillkompisar eller vad man ska säga plus att det var flera där! Pinsamt eller vad? Bilderna kommer senare pågrund av att en viss slarvmaja(Caroline) har glömt camerasladden! Just nu sitter vi och gluffsar i oss godis, eller mest caroline, hon åt en muffins och en kanelbulle på 1 minut! haha tjockisvarning på henne!


Vi ska gå tills sängs nu och sova våran skönhetssömn för imorgon ska Caroline till dansen tidigt och jag ska träffa min lilla vänn jonny som förövrigt solade solarium idag och vill sova i min säng för den är skönare så han kommer typ halv 9 på morgonen och han förväntar sig att jag ska göra frukost till honom ?! Halåå och sen ska jag vara med Kurdio vid 4 för om jag inte är med honom ska han få 100 kr för att jag alltid kommer på en bort förklaring till att träffa honom det var ju väldigt länge sen jag var med honom så det ska bli roligt faktiskt! långt och tråkigt inlägg men så blir det när man är sjuk och trött
.
Glömm inte att kika in i bloggen imorgon för då får ni se 6iga bilder! :)
Kram och sov gott Från Caroline Eller mest Victoria.

Du är älskad min sötnos! Hoppas hon inte blir sur för bilden men den är ju så söt Eller hur ? Och hon ligger redan i sängen. Plus bilden är för minst två år sedan.

Fredagsmys

hej allesammans! haft en bra kväll ? Min fredag har varit helt okej men inte jätterolig var ute en stund och träffade en kompis men det var så sjukt kallt så jag gick in efter två timmar unegefär. Sen har jag bara myst framför idol och gjort några läxor. jag gör läxor på en fredag! då måste jag varit väldigt uttråkad. Senare ikväll ska jag träffa Caroline och hon ska sova här också. Får väll se vad vi hittar på blir alltid roligt. Ska spela bubble struggel som jag har gjort hela dagen nu! sjukt beroendeframkallande hoppas bara ingen ringer och gör så jag förlorar! Det har ringt 7 killar och Adam och Karim och frågat om jag har fest? Undrar vem det är som går runt och säger det? Haha jag har inte det!. Sen kanske jag möter en kompis om jag inte kommer på något bättre. :) Kram Kram

Bild just nu från en dålig och suddig webbkamera men den bjuder jag på. Känner mig väldigt hängig och sjuk. Syns det? :)

Annie goes byxmyndig

Massa grattis till Annie som fyller 15 år idag !!!
Ha en underbar födelsedag med massa tårta och presenter :D ♥


It's friday, ohyes !

En hel skolvecka avklarad och det är äntligen helg! Så jävla skönt. Har inte gjort så mycket idag faktiskt, bara tagit det lugnt och haft lite spa, det var jag värd. Sen nu ska jag precis flytta till mamma och sen blir det konfaträff hos Caroline, najsbajs ! Ska kanske sova hos vicy efter det också. Men nu måste jag skynda mig. Ha en bra fredag , puss på er !

Bild från lägret.. saknar ♥


Godmorgon

Godmorgon våra läsare!
Förlåt för riktigt dålig uppdatering! Det ska bättras jag lovar. Idag är det äntligen fredag och jag är hemma från skolan för jag kände mig inte bra när jag vaknade och så hade vi prov som jag inte tränade till fast provet blev inställt det var ju tur så jag hinner plugga tills på Måndag. Känner mig lite bättre nu för jag har sovit ut och ätit en god frukost och ska spela bubble struggle nu. Det är så roligt och jag har lite olika planer för kvällen som ni kanske får veta senare. party eller myskväll ? Vad skulle ni välja :)




candy.jpg image by ninjamadde

Något gick riktigt fel .

HAHA wtf !? När jag loggade in på msn på min andra dator, som har massa virus, ändrades mitt namn till "carrobocken" utan att jag gjorde något. Helt stört, vem fan kommer på ett sånt namn ? Hahha känns som något blev riktigt fel där ..


Hinner inte..

Seriöst, jag har inte haft en lugn stund det senaste dygnet.. Därför har det blivit lite dålig uppdatering, sorry. Igår åkte jag och Emelie stan och gick till olika caféer och hotell och letade praoplatser, sen åt vi på donken och kollade lite i affärer också. Sen åkte jag hem, skrev klart min novell och åkte till täby c med Emelie och köpte present till Annie som fyller år imorgon !

Sen var jag tvungen att plugga resten av kvällen, inte kul ! Och idag har jag också pluggat massor. Fast jag har ju dansat och så också. Men ändå, känns som jag inte haft en lugn ledig stund på hela veckan. Jag pallar inte... och eftersom jag pluggade halva natten igår stängde jag av väckarklockan i sömnen imorse och vaknade typ 10 min innan vi började, så jag skippade idrottslektionen. Alla blev typ skitsura på mig ? Men det hjälpte iaf att sova längre, blev jättemycket piggare. Så därför ska jag somna tidigt nu ikväll. Okej nu blev det ett meningslöst inlägg, men whatever. Puss och hej , leverpastej !

Bilder från i tisdags när vi var med ruben, hugo och pontus...