vicy kom hem nu

seriöst , jag saknar dej så jävla mycket !
det har hänt massa saker och jag behöver dej som mest just nu .. hur fan ska jag klara mig en hel vecka utan dig? jag hatar att vara ifrån dig , det känns så fel. hoppas du har det bra i fjällen , du är otroligt saknad bara så du vet.
jag älskar dej absolut mest , du&jag since 1995 <33333

// http://caruline.blogg.se

jag dör

fyfan vilken jobbig dag !
det gick inte bra på simningen. jag suger på livräddning , haha. sen när jag va i täby och skulle prova foundation rann det ut på golvet , över hela mina ben och på mina vita skor. och foundation går inte bort liksom , fan vad sur jag bleev ! sen var jag tvungen att gå på nån konfirmations sak och det sög , uuusch. en skitdag helt enkelt ..
det enda som var lite kul var när en viss person ristade in ett J i en annan persons arm med en säkerhetsnål , hahah myys ! det kom massa blod och hon kommer få aids :D hahah.



// http://caruline.blogg.se

Tråkig måndag

Tjenahejsan.
Lillsara här på vicys blogg, vicy är ju som sagt i fjällen. Idag har jag bara vart i skolan, snuten kom till skolan och snackade lite granna om allt möjligt sen så såg jag lite på ngn dålig film sen taggade jag hem. Idag vet jag inte vad jag ska göra, tare lugnt kanske tagga ut. försöka få köpa en ny mobil som då behövs väääldigt mycket. nu äre bara och hoppas att morsan är på bra humör när hon kommer hem ifrån jobbet och pallar åka och köpa en ny till mig med mig. Vad gör man inte för sin älskade dotter lxm? (a) haha
Jag saknar min vicytoria mycket och vill att hon ska komma hem till mig hennes flickvään nuuuuuu.. En vecka är ju fan en evighet :o
SAKNAR MIN SYSTER YSTER <3
Fick egentligen inte ladda upp ngn bild på henne och mig, men vafaaan hon är ju så jävla snygg så man måste ju .. :O

enjoy

tjenis penis
det är caroline som skriver nu, victoria bad mig skriva åt henne medans hon är i fjällen så från och med idag och en vecka framåt kommer jag skriva här :) idag vaknade jag seeent , och jag hade glömt ställa om klockan så det blev ännu senare. hela dagen försvann typ. nu har jag nyss kommit hem från dansen och ska precis duscha.
shit imorn ska jag simma med klassen , paaniiik !

igår gjorde jag ett stooort misstag , ångrar det som fan.
jag är riktigt dum i huvet ibland  ..


jag och vicy när vi var små , söta va ? :D

Baby i love you


Fredag

shulelluu. nu ska jag och sara se på filmen zozo. sjukt sorlig vad jag har hört vi kommer säker ligga och gråta. juste vi såg nyss sista avsniittet av kniven i hjärtat <3 :'( aja idag va jag först med ida sen tagga jag till vallentuna och träffa mina älsklingar och sen hyrde vi film och hade mysigt. juste jag drog inte till uppsala. jag vet inte varför men aja jag är grymt övertrött. fast vi ska vara vakna läääääääääänge. imrogon ska jag vara med johannes sen caroline. sen fjällen. pallar inte skrivaaaa, TJAAAdåååååååååååååå <3 älskar joahnnes mest mest messttt <3333333 ♦ ♥ juste ps: idag ska jag sova hos sara för första gången som vi frågade och jag fick ?!!? det är ett underverk eller vad det heter. vi blev så jädra gladaa. nu ska vi lägga ansikts mask. Kyssss på rumpan <3

Godnatt

va med caroline dusha sova

jag älskar dig

Mina känslor för dig blir starkare och starkare för varje dag som kommer.aldrig att jag kommer sluta älska dig johannes. varje morgon när jag vaknar så ber jag till gud att det inte är idag du gör slut med mig,  :'( utan dig kan jag inte leva. vi bråkar varje dag, jag skriver fittiga saker bara för jag älskar dig obeskrivligt mycket & jag har aldrig haft en kille som dig . jag vet jag är sämsta flickvännen ibland men du kan också vara det. du måste lita på mig fan jag litar ju på dig. jag är så fucking stolt att du är min johannes. du är det bästa i mitt liv. ingen av oss trodde att det skulle bli vi två och att det skulle hålla länge. nu kan du ju inte bara dra till libanon ? jag kommer sakna dig. men du kommer nog stanna för kärleken eller vad du sa. förlåt för allt beby min kärlek till dig är så himla stor. kommer aldrig sluta älska dig vad som än händer jag lovar & svär

torsdag

godmorgon sötnosar. idag skulle jag ju vara med johannes men jag råkade sova för länge & sen orkar jag inte dra till vallentuna för jag ligger i sängen och har ont i halsen och han orkar inte komma hit. och nu är han AS sur !! han har blockat mig på msn och jag ska aldrig mera smsa att jag vill träffa honom säger han och han vill inte vara med mig på lördag längre. shitpommfritt . aja som han vill . han blir sur hela tiden.  men okej nu ska jag snart äta frukost och det är as varmt ute ju. solen skiner och det finns inte ett enda moln på himlen, gud vad härligt. haha och jag är fortfarande röd i pannan och kinderna och har flagnat. haha inte bra. okej nu frukost sen film . puss

Kniven i hjärtat



 










svart svart svart



Earth hour på lördag, gud vad mysigt hela världen ska typ släckas ner. tänk om man inte ens kan se något om man är utomhus, då kanske jag går vilse? haha så är det nog inte men jag längtar iallfall det ska bli roligt att se svart överallt. Lördagen ska jag tillbringa med min älskling johannes. Iallfall gömm inte, släck alla lampar mellan 20.30 & 21.30 puss

Onsdag 25 mars

19 dagar med johannes, & 378 dagar med sara idag . hihi aja hej vanlig dag. slutade halv 12 och då drog jag och mötte sara. vi träffade pontus och några & efter det sola vi solarium , & vi blev helt röda i ansiktet ! asso vi blev inte bruna alls bara röda :'(  Ikväll va jag med lollo och sara hemmos sara och kollade på kniven i hjärtat i typ fyra timmar den filmen är så himla bra och sorlig. lollo satt och grät i slutet :( nu måste jag plugga skriver mera sen. imorgon är jag ledig och ska träffa min bestis och vi ska typ till hammarbacksskolan ? :p Ngn skrev typ att jag skulle berätta om mitt och joahnens sexliv :o eller första gången vi hade sex. jag har funderat på det och jag kommer att berätta allting någongång tror jag om jag orkar, det är inte så jättespeciellt. juste jag måste plugga. hadetbratja ! <3

fuck allting fuck hela världen fuck me !

:'( </3

hejdåå & godnatt






:'( så himla sorligt

16:48 | tisdag 24 mars 2009



Flicka allvarligt skadad i tågolycka

En 13-årig flicka vårdas för livshotande skador efter att ha blivit påkörd av ett tåg på Roslagsbanan i Vallentuna i morse. Olyckan inträffade i korsningen Banvägen /Teknikvägen och är bara en i raden av allvarliga olyckor längs spåret.

- Lokföraren ser att hon kliver ut och uppfattar det som att hon inte är uppmärksam tillräckligt och inte ser tåget. Han signalerar och slår på bromsen men hinner inte stanna, utan kör på flickan här. Som tur var så träffar tåget lite på vänster sida och inte rakt på, så flickan knuffas åt sidan istället för att hamna under tåget, säger stationsbefäl Nils Fyr på Roslagspolisen.


Flera olyckor längs Roslagsbanan

I mars 2009 får en tonårsflicka livshotande skador efter att ha blivit påkörd av ett tåg på
Roslagsbanan i Vallentuna. Flickan kom cyklade över den obevakade övergången när tåget kom.


I maj 2007 får en man föras till sjukhus efter att ha körts på av ett tåg. Han klarade sig med armbrott och sårskador.


I december 2006 omkommer en man efter att ha blivit påkörd av ett Roslagståg vid Lindholmen. Polisen betecknar händelsen som en olycka.


I oktober 2006 omkommer en 15-årig pojke i en tågolycka i Vallentuna, och två av hans vänner blir svårt skadade. Ungdomarna krockade med tåget när de körde över spåret på en moped.


I mars 2003 får en person föras till sjukhus med allvarliga skador efter att med sin personbil ha blivit påkörd av ett tåg vid Kårsta.


I januari 2000 omkommer en äldre man efter att ha träffats av tåget när han passerade en övergång utan bommar.


- Det är klart, det tyder ju på att det skulle behövas någon mer form av bevakning på platsen.

Flickan gick över den obevakade järnvägsövergången med sin cykel när tåget plöstligt kom. När räddningstjänsten kom till platsen var hon medvetslös och fördes med ambulanshelikopter till sjukhus med livshotande skador. Hur hennes tillstånd var på tisdagseftermiddagen är oklart.

Vid olycksplatsen finns en så kallad gång- och cykelfålla, det vill säga ett slags staket som tvingar de som tänkt passera spåret att sakta ned och se sig om i spårets båda riktningar. Men de obevakade järnvägsövergångarna är ett problem i Vallentuna. De senaste åren har tre personer dött efter att ha blivit påkörda av tåg på Roslagsbanan och minst fem personer har skadats mycket allvarligt.

Vallentuna kommun hävdar att de sedan två år tillbaka krävt att alla övergångar utrustas med ljud-, ljussignaler och bommar men att SL, som ansvarar för säkerheten längs spåret, hittills ingenting gjort.

På SL å andra sidan anser man att sträckan är säker. Det handlar om en raksträcka, med god sikt och fållor vid övergångarna, säger Jesper Pettersson på SL:s pressavdelning. Han känner inte till att kommunen krävt förbättrat säkerhet.

- Jag känner inte till det kravet i detalj men det är ju så att vi har ju en kontinuerlig dialog med alla länets kommuner i många olika frågor, varav säkerhetsfrågor naturligtvis en är väldigt viktigt del. När det gäller den här sträckningen så är det ju naturligtvis så att vi nu måste titta på hur den är utformnad. Det är ju en tragisk olycka som har inträffat där idag, säger han.

Men olyckor längs den här sträckan har ju inträffat flera gånger tidigare?

- Som sagt, då får vi ta med oss det och titta på säkerheten kring de här övergångarna, säger Jesper Pettersson på SL:s pressavdelning.



6 6 gånger

Anonym om många frågor:
ey du vicy först sa du att du har haft sex med johannes 2 gånger sen säger du 6 haha vilken e sann?
IP: 83.251.162.175


Allså jaghar haft sex med 6 personer , och två gånger med johannes. du ser det om du kollar lite nogrannare ! <3 

många frågor










Tisdag


24 mars

hej bloggen. vanlig tråkig tisdag. idag är det riktigt blåsigt ute. jag höll på att blåsa bort påväg till skolan oooo jag vill ha sommar. finns inte så mycket att säga idag ska jag typ vara med sara eller plugga. onsdag vet jag inte. torsdag ska jag vara med sara och johannes hela dagen. fredag uppsala med tjejerna. mysigt. lördag bio, resturang med sara och lollo& sen träffa johannes. söndag ska jag till fjällen med jemws. en hel vecka. -.- roligt men kommer sakna min beby och många andra. skriver mera sen. pusshej

Frågestund till Imorgon klockan 20.00


.


Dagens fråga :


Victoria vad händer ?


Förut var det vi två hela tiden , varje sekund? nu finns det inget kvar  men du kommer alltid finnas i mitt hjärta och jag kommer alltid älska dig storasyster. victoria<3victoria till döden

miss that times




:'(


hahaha


My Life


okey godnatt på riktigt nu !

 
  
(klicka för att se större, sötnosar)

Måndag morgon

tja bloggen , jag kan inte  sova. seriöst det går verkligen inte :'( jag måste börja ta sömntabletter :p  iallfall jag ligger i sängen och snckar med axel i telefonen , min katt ligger och goosar med mig och jag smsar lite med dom som är vakna . makke är alltid vaken ju men typ ingen annan haah vi smsar om han och sara haha lite roligt är det ju, dom är så söta alla tror att dom har haft sex jag vet inte varför vad som hände i helgen riktigt. han tycker det är pinsamt iallafall och säger att dom bara är vänner hihi. johannes svarar inte på mina sms längre. han sover nog också . saknar han asa mycket :'( min kärlek till honom är obeskrivlig vi är som gjorda för varandra han får mig alltid att le . min fucking livsglädje , mitt allt  <3  Föresten så är det slut mellan jemws och nilz, dom var tillsammans en hel dag , dom är så gullig. jag vet inte om dom är på g eller inte nu faktikst. för jemws är allid sur och vill inte prata med mig haha. och juste jonny och hannah "vad" är tillsammans gulligt visst  ? dom är as fina tillsammans också & nu kanske johannes slutar tro att jag gillar han ! som värkligen inte är sant . för jag älskar bara johannes. jag har förendrats jag bahöver inte hålla på med flera killar samtidigt längre. tackar gud att den tiden är över. fast det var ju mitt eget val och det är det fortfarande. men nu håller jag mig till min pojkvänn johannes. och bryr mig inte vad alla andra säger.
Jag som trodde att våren började komma på riktigt nu igen. det var ju as varmt i veckan och jag hade bara tröja på mig en dag och dom andra dagarna väst. gud vad jag längtar till sommaren, bada , sola , äta glass. fest på kvällen och ingen skola ! 81 dagar kvar sen är det skolavslutning och juste det jag skulle säga var att det snöade idag :'( jag började nästan gråta och la mig i sängen och sov en stund när jag vaknade kändes det bättre. och då hade johannes smsat massor också. då kändes det bäst. Jag hatar värkligen vinter och jag älskar verkligen johannes . hejdå <3

I love

 

 

 


<3

Söndag 25/1-09 & Fredag 6/3-09   Två dagar jag alltid kommer att minnas


(jättegammal bild)

jennie mitt hjärta <3


jag älskar dig så sjukt mycket jennie. förlåt för allt <3 kan inte andas utan dig. du är min ängel mitt allt, saknar våra tider så himla mycket, i sommar måste det bli du&jag igen precis som förut.glömmar aldrig, fjortisarna, ip, centrum och allting annat. bara du fattar, du är värd så hilma mycket cutie. vill bara att dy ska veta att jag alltid kommer finnas för dig syster vad som än händer kan du komma till mig beby. hos mig är du trygg hunny. min kärlek till dig är för stor för att försvinna. vi bråkade lite förut och allt höll på att fucka sig. jag kunde inte sova och tillslut sa jag förlåt och att jag ångrade mig för att  jag skulle döda dig och allt blablbla för du höll på med johannes , jag saknade dig så sjukt mycket då och a jag skulle inte klara en dag utan dig vid min sida. ingen kan ta din plats. duochjag till livet är slut

söndag kväll

hello cuties har precis dushat & snackar med axel i telefonen. jag vet inte om jag ska till skolan imorgon . jag har ont i magen och är as trött :p ska dricka oboy och sova nu. jag skulle seriöst kunna dö för oboy . natti natti


Tro Hopp & kärlek


Söndag 22 mars

godmorgon , vaknade 8.52 idag för caroline väkte mig . gud vad morgonpigg hon är allså. snart ska jag träffa mina älsklingar eller habibs syster jag hade visst lovat henne för hon  är i vallentuna nu. aja ska sminka mig nu . puss

Helg

gud det känns som jag inte skrivit på länge. okej vad har hänt i helgen ? igår drog jag ju till stan med sara efter skolan och vi köpte två klänningar, massa ringer halsband och örhängen , sen typ smink, piercingar och inte så mycket mera faktiskt. vi käkade donken också. sen träffa de vi några as knäppa killar . haha på kvällen va vi med johannes lollo karim ralle makke och alla andra som var ute. det sög kuk och det var skit kallt sen vid 11 fixade vi fest hos några vi träffade. det sög också kuk så jag och sara drog ut därifrän mitt i natten och tagga hem till karim och pontus som låg och sov haha vi väckte dom. sen lollo stannade typ kvar på festen eller något kommer inte ihåg. juste vi gick vilse också som tur var hittade vi några som var ute som vi kunde fråga. Sen vaknade vi asa tidigt imorso klockan 9 :o vi sov typ 3 timmar bara . och när vi vakna det var inte någon fin syn. men vi ringde lollo sen drog vi tro till centrum och köpte cola och pizza. gud va jag älskade cola just då. när man är lite bakis sådär . sen gick vi hem till sara och sov och johanns och makke kom också dit. sen vid 5 tiden började vi sminka oss lite och sånt och gick hem louise som skulle ha tjejmiddag . det var super mysigt. vi åt jättegod efterätt haah och vi träffade hennes föreldrar som var asroliga (lite konsiga) haah men snälla och det va as pinsamt blablablaa. sen gick vi ut på en promenad och gick runt och pratade om allt möjligt , massa konstiga saker faktiskt . sen drog jag hem för jag började må illa och är asa trött. nu har jag sattit på mig myskläder och ska snart möta bästa bästis caroline. vi ska mysa och göra smoothie som vanligt. i love <3 aja jag vet jag har bara skrivit tråkiga saker men iallfall det är det som hänt typ aja ganska roligt . nu ska jag ut igen . puss & kram jag älskar johannes & glömm inte säga grattis till min älskade louise idag  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥




puss

ska plugga sen sova. godnatt alla <3

19 mars

idag vakna jag . gick till skolan va med ida och sen drog jag och mötte bästis sara.  vi köpte massa godis och sånt sen drog vi hem till henne och gjorde vofflor med pannkakssmet ! supergått. vi var hemma dära ett tag sen gick vi till centrum och mötte lollo och några andra. hade tråkigt faktiskt sen käkade vi kebab och pommfritt haha det känns som vi bara gått runt och käkat idag haha. omg . sen nu är jag hemma iallfall och imorgon blir de ju stan och sola. sen på kvällen vara med några. och avsluta fredagen med att jag och louise sover hos bästis. nu ska jag göra min matteläxa som är 3 tal haha . puss och juste en av bilderna som kommer är på lollos hår jag gjorde en asa fin fläta  på henne visst ? jag saknar min baby johannes som aldrig har tid att träffa mig :'( <3

































Onsdag

Äntligen hemma. är as trött ska sova nu. idag var jag först med jonny och sen åkte vi och träffade jessica & victoria i kyrkbyn. (det var as varmt ute) jonny hade bara tröja på sig. sen käkade vi pommfritt och kebab . jonny bjöd oss :p ? det trodde jag aldrig om honom faktiskt. och jonny köpte toapapper haha h. sen träffade jag bestis lillsara och vi va på nova och sen drog vi hem till henne och käkade och tänkte på vad vi skulle göra i helgen. vi ska shoppa massor med saker typ klänningar,skor, smycken, väskor och smink. jag fick vg på mitt prov så jag  har ganska mycket pengar nu. sen på fredag kväll ska vi kröka med ralle,karim ramme och dom för ralle fyllde 15 idag så vi ska fira honom. grattis gubben , byxmyndig nu ! :p juste snart är det tapedeck.  fest i vallentuna sen kommer danish, prendel och massa mera dit. as snygga och sjunger bra. och jag och sara har fixat vip biljett . tss haha vi ska åka limosin eller vad det heter med karim jonny och ralle. haah jag vet jag är töntig eller vad någon sa. asso att jag skriver töntigt men jag bryr mig inte. vem ska jag vara ball för lixom ? ska sova nu puss

danish(sara är kåt på han)




utgång

brb . nu ska jag ut och möta jonny och sara . sen johannes. <3 älskar mig och johannes hah

lyssna bara om du vill


18 mars

jag råkade försova mig och vaknade nyss pluss att jag hade nationeella prov :s . inte bra asso . nu är johannes och klipper sig cristiano style eller vad det heter sen ska jag träffa han. snart är det helg igen & nu är det sommar på riktigt asso jag vaknade av att jag fick sol i ögonen . otroligt mysigt. nuska jag dusha och sminka mig och dra ut i sommar vädret <3

godnatt everybody

tja bloggen. har precis dushat och äter baguett eller hur det stavas :p och smsar med min älskling, ikväll va jag med sara, johannes och lollo och massa andra. gjorde inget speciellt. på lördag fyller lollo år och då ska vi vara hemmos henne. bästa kvällen. nu ska jag plugga och sova och imorgon har jag skola till 12 sen ska jag vara med min baby .
puss och smek 






-










Tisdag

shulelu . kom hem föra några timmar sen. just nu smsar jag & lyssnar på sofijah musik. idag är det riktigt hott ute allså. kunde nästan inte ha jacka på mig och jag såg några som gick ute i t-shirt :o idag till lunch käka jag och Ida på resturang. as gått ju. snart ska jag träffa bästis caroline och sen älskling jessica. och på fredag ska jag hinka med sara och sova där . mysigt jag längtar <3 Föresten caroline går ju i samma klass som sitt X . och idag i skolan jagade alla henne och ba : fittig du är . du har pajjat allt. fuck you. vi har något emot dig och allt . vet itne rikgit men något sånt sa hon . asso bara för hon inte är kär i sin kille längre ska hon ju inte vara tillsammans med honom längre? det är ju fittigare att vara tsm och låtsas att hon fortfarande älskar han . tycker jag iallfall . aja ska se på film och äta mellis . puss på magen


17 mars

godmorgon sötnosar ! har snart skola. (nationella prov) önska mig lycka till heh . jag sitter och äter en smörgås och dricker cola så jag ska bli pigg och äter choklad. idag ska jag kanske vara med johannes om han inte är sur. & ärligt nu börjar det bli vår på riktigt. det är ju as varmt ute så jävla härligt . ska tagga puss <3


                

Lyssna <3


goodnight älsklingar


16 mars 2009

Nu har jag och johannes varit tillsammans i 10 dagar & 26 dagar totalt heh. Jemws snackar med mr.x är det någon som vet vem den hemliga killen är ? i know men jag säger inte .. ekta min älskling är på g med elbasan . vet inte hur det går . elba älskar henne så sjukt mycket och dom är fucking jättesöta men ekta tror att han player henne eller något. kärlek asso & idag gjorde caroline och oskar slut :'( jag börja också nästan gråta dom var så fina tillsammans . riktigt söta 26/10-08 till 16/2-09 är en tid jag också kommer att minnas. Dessutom flyttade carolines kattungar idag :'( kommer sakna dom med. kommer inte glömma när vi inte kunde sova på en hel natt för elli höll på att äta utt dom . typiskt caroline att slå den med en sko. riktigt roligt hade vi iallafall. idag vaknade jag av att johannes ringde och väkte mig -.- men jag hade nationella prov idag så det var ju bra att jag vaknade. det var as lätt eller så är det jag som är bra sen käka vi på donken och sen hade jag bild och jag var as duktig jag gjorde finaste täckningen. haha jag ska kanske till vallentuna snart eller bara ut eller ingenting. jag är as trött och kokhet för jag har tusen täcken och halsduk på mig. juste jag har nationella prov imorgon med så jag får apsolut inte försova mig. i helgen ska jag gå på bio med caroline och ngn gång i veckan ska jag gå på bio med lollo. juste jag & caroline ska sola solarium också . as najz jag vill bli brun.
idag fyller min bebis 17 år . han är ingen bebis längre :'(  skriv grattis till honom så blir han superduper glad.
Snart ska jag och bästis jemws till vemdalen och åka skidor /snowbord :) längtar as mycket. sakna oss mycket för jag vet att ni kommer det. och juste :'( jag kommer sakna min älskling johannes asa mycket :'( en vecka utan han hur ska jag klara mig. okej vi kan ju smsa hela tiden hehe. aja nu ska jag snacka med min baby på msn . vi snackar typ om att han är hulken när han slår alla :'(  okey jag gillar inte att han bråkar med vad ska jag göra ? han är mitt allt. bara så ni vet han är bara min  <3 älskar dig johannes

                                                                         bilder
                                                                         1. johannes
                                                                          2. oskar
                                                                          3. ekta
                                                                          4. elba
                                                                          5. caroline
                                                                          6. jemws








hittade ingen fin bild på elbasan och han vägrade skicka men aja . en annan gång puss





godnatt

.

dumpa honom

  DUMPA KILLEN ....


..... Om han inte vågar visa vem du är för hans kompisar. Hur mycket han än visar kärlek till dig, så ska det inte finnas något att skämmas över. Om han inte vågar presentera dig för hans kompisar, skit i honom då.


..... Om han varje gång ni träffas, bara vill ha sex osv. Det verkar inte alls vara ett bra förhållande, som går ut på sex? Fine om man har sex ibland, men om det är bara sex det går ut på. Fuck honom då.


..... Om han kollar på andra tjejer, och berättar hur snygga dem är, och hur mycket han vill knulla den och den osv. Visst, låt han ha andra tjejkompisar, och tycka folk är snygga, men det får inte gå över gränsen!


..... Om han inte låter dig ha ett liv. Jo, killen ska självklart få veta vad som pågår i ditt liv, men lite måste han acceptera själv, att du också vill ha ett privatliv. Låt dig träffa killkompisar, låt dig gå på fester utan honom.


..... Om han aldrig tänker på dig. Dumpa honom då! För egoister kommer aldrig långt. Man ska tänka på båda i ett förhållande, om han inte tänker på dig, så vet du vilken skit han är!


..... Om han inte kan lita på dig. Då fungerar det helt enkelt inte. Man måste kunna lita på varandra i ett förhållande, det är det ett förhållande går ut på menar jag. Försök vinna hans förtroende, men om det inte funkar, bye bye kille!


sommarpojkarna




.






Söndag

Sitter och äter pizza just nu i mitt rum för jag fick inte äta vid matbordet :'( aa fuck dom  . Idag sov jag ju hos sara vi vaknade typ klockan 10 och jag fick egentligen inte sova där för hennes mamma så jag var tvungen att gömma mig. ahah jag tror inte vi blev busted. sen åt vi frukost och jag kollade på 13 snart 30 och sov typ samtidigt. sen kom johannes ramiro och ehgzon hem till sara och vi gjorde typ ingenting. blablabla nu är jag hemma och ska kanske vara med lollo och sara ikväll eller plugga . ohney imorgon är det skola shitpommfritt orkar verkligen inte men om 13 veckor är det sommarlov .    jippie :)

15 mars

Är hemmos sara nu och äter världens godaste varmamackor. idag var jag ju i stan med carro l sen va jag med min bebis , sara ralle och johannes. vi såg på film & melodifestivalen :p jätte mysigt. sen drog vi och köpte godis och va på nova. det var as mycket bråk som vanligt men väldigt underhållande :) juste jag köpte en tröja i stan idag och smink och ett örhänge till min kille . sen  vi hade snöbollskrig på vägen hem hahah jag älskar johannes okej tja jag måste äta mina mackor puss godnatt

Love you mest






as gåttt <3 me like


14 mars

hellu cuties <3 vakna för ett tag sen & är hos caroline nu . vi ska äta frukost sen dra till stan och shoppa och möta några. kanske johannes också . ikväll ska jag göra roliga saker   puss <3

Älskar dej


<3


:'(

fuckad design !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

goodnight cuties


<3

haha jo det var han på bilden jag var tillsammans med förut . typ oktober november Nu är jag tillsammans med johannes



<3

nu ska jag och bestis ut på en promenad & sen göra smoothie      tja <3

Bebis säger hej

& skriv ditt namn i smset säger han också
ser visst inte vad det står men att johannes luktar kebab och jag är bästa tjejen i världen . haha jag vet han är konstig
kram på dig


jonny :p


jonny trodde visst att jag menade en söt bild på han . såå hahah nöjd nu ?

Fredag

lyckad fredagkväll med bästis. vi har precis kollat på legally blonde 2 haha super rolig film ju fast caroline somnade innan den ens hade börjat typ så jag fick sitta där helt ensam  men jag smsade med johannes så det är lungt . nu äter vi kakor och ska snart sova jag är skit trött imorgon ska jag till stan med caroline & johannes och efter det vara med bebis eller kröka med lillsara twinie :) jippie . hah jag driver med massa killar  att dom ska skriva till caroline nu haha  omg vad roligt det är hon vet inte att det var jag som sa till dom hon tror hon är poppis nu haha driver hon är min lilla älskling. glömm inte bara min:) haha jag vet ni fattar inte jag fattar inte heller asso jag är övertrött vet inte vad jag snackar om eller vad jag skriver jag borde gå och sova så jag ska göra det nu faktiskt eller snart. juste idag vi gjorde värsta äkligaste milkshaken det skulle bli en as god med choklad men den smaka bajs. juste jag ska lägga ut finaste bilden på jonny hahahahah jag fick för han annars så skulle jag inte ha gjort det hah :) juste ngn som vill ha biljet till hiphop jamet ? det finns VIP biljetter också koster 200 kr och man får äta middag med kändisarna eller något sånt tror jag . och vad det blir är en överaskning . om ni vill ha så smsa min bebis , vanlig biljett kostar 40 kroner. puss och kram

Älskar dej


.





 

haha jag snaggade min brorsa nyss :p det blev as inte fint

Fredag den 13

haha det är fredag  den 13  igen det var ju det alldeles nyss med . undra vad som ska hända idag . Nu ska jag vara med caroline puss

13 mars

godmorgon vaknade typ klockan 9 idag för jag var kokhet och hostade :'( Iallafall så har jag precis ätit pannkakor och badat. och idag är allt helt annorlunda än vad jag trodde. jag ska inte till sigtuna. inte bara för att jag inte fick för johannes också för jag är sjuk och inte orkar dra dit.  & till ngn som kommenterade .. nej johannes bestämmer inte över mig han säger bara vad han tycker sen är det upp till mig jag har egen vilja ? så det är inte synd om mig. jag tror inte att vi ska gå på bio idag heller men jag vet inte vill ju träffa honom. iallafall ska jag vara med bästis lite och sova över.
ooh shit vad händer med alla kommentarerna ? :'( men gud nu måste jag göra min engelska läxa. puss

puss

snart ska jag sova & ska vara hemma imorgon . är jätte sjuk :'(

12 mars

För det första jag har namnsdag idag hihi grattis till mig och älskling victoria och sen alla andra som också heter det. idag var jag i skolan till 12 sen åkte jag hem sminkade mig dushade och så . sen mötta jag min bebis och sara i centrum allså vallentuna. sen köpte vi godis och gick till hjälmsta och träffade johannes i sin skola.sen när vi gick till nova var vi tvugna att hoppa över vatten haha det tog typ 10 minuter för det var as svårt. btw jemws är inte sur på mig längre det är ju ett plus. resten av dagen var jag på nova . ganska många var där faktiskt. juste jag var med min älskling johannes som var lite sur och underbar på samma gång hah sen lollo va där och bråka med ramiro .. asso dom bråkar så jävla mycket för båda älskar varandra. :'( imorse när jag skulle till skolan såg jag caroline haha . och nu måste jag gå ner och äta är så jävla hungrig . och sen har jag fått en precent som jag snart ska öppna . me like. ! imorgon ska jag vara med caroline  och sova över och ha myspys kväll , jag ska med gå på bio med johannes och kanske bebis om inte4 joahnnes vill eller så ska jag till sigtuna vet inte om jag pallar och får säkert inte för johannes så ganska onödigt att ens fråga :p jag träffade också karim oc makke idag  . jag och sara tyckte det var back in days då eftersom vi var med dom hela tiden förut och på sommarlovet. saknar . sen fick jag reda på allt om para . saqnningen den hära gången . nu ska jag käka middag brb

färg

sitter nu men hårfärg i håret och det svider fan :'( har färgat mitt hår sjukt mycket typ 10 gånger minst på en månad. inte bra asso . ska dusha snart sen sova . puss

Favorit text <3

för länge sen på nova. jag hade precis börjat hänga på nova med åby barnen,
en dag jag va där som vanligt sen kom en tjej in jag tror hon var med lill sara,
men a iallafall hon kom in genom dörren.
kommerihåg som det var igår, första intrycket va fan vad
söt, hahha hon hade mörk blåa mjukis typ sen me hål i
där bak hah ni vet vicy:P jag frågade egzon vem det var,
då sa han vicy, jag hade typ aldrig hört namnet tidigare,
första ordet jag sa till henne va ''vicy du har hål i dina byxor hahaha:P
hon svara '' hah aa, men vänta hur kan du mitt namn'' sen jag sa 
''hur ska jag inte kunna det du är ju kändis'' hahah:P
PS: jag är inte säker om det var just så. men a iallafall sen
när hon skulle gå så sa jag hejdå och hon krama mig:p då blev
man ju glad hah:P sen när jag kom hem sökte jag på vicy på pea
o vi börja typ skriva,,,, a ni vet, du e katt- nej du - du e fan finast-
o blalblalbalblablablabla.... men vi träffades mera, o ja började
gilla henne, sen någonstans dära så blev det knas, jag kriga så mycket
efter henne men de kändes som jag gjorde det utan att få något tillbaka,
klarade inte av att se henne hålla på med andra och så,
de gjorde ont i bröstet och det sved, jag som själv nästan
aldrig hållt på med en tjej på den tiden viste inte vad jag skulle göra,
jag sa åt henne att jag gillade henne o inte ville att hon skulle hålla
på me andra o så, hon sa att hon inte skulle att de skulle bli vi o
allt sånt, så jag fortsatte kriga efter henne, men nästa dag så var
jag där igen, och hon med någon annan kille, jag sa till henne igen
o hon sa samma sak hon ska sluta o blablabla..så jag fortsatte
o kriga gav henne kommentarer, gjorde nästan allt, när hon
behövde pengar så gav jag henne, när hon inte hade något
att åka på så gav jag henne bussremsa som jag fan nyss
hade köpt.. men nästa dag så aa så va hon med någon annan igen,
jag började må dåligare o dåligare, mer och mer tjejer började
skriva till mig, eftersom ja trodde jag aldrig skulle få vicy vad jag
än gjorde så skrev jag tillbaka , det var typ då jag blev player
eller a vad ni vill kalla det, men a det fortsatte så, jag gav nästan
mitt liv till henne, sen hon blev typ tillsamans med någon fredrik tror jag,
sen jag blev tsm me hanna vad, aa sen hon blev tsm me min bror
jonny asso jag kriga så mycket men de kändes som ja aldrig skulle
få henne, jag gav henne fan ett fett dyrt halsband när hon var tsm me min bror.
men iallafall det fortsatte typ så, hon fick mig att ggilla henne och
nästa dag så höll hon på med någon annan. så jag gjorde lika dant
o a blev typ player, vi bråka massa o a höll på massa samma gång,
när hon pussa mig det kändes som jag kunde flyga, jag tänkte
för mig själv hur det skulle vara om hon var min om de va vi,
jag skulle aldrig släppa henne ! aldrig skulle jag låta henne falla,
tiden gick o efter massa skit så blev hon min ! jag va så lycklig,
trodde det knappt va sant, men de gick något fel, alltid när ja
skrev till henne att ja saknar henne o älskar henne så skrev
hon / sa hon bara okej tillbaka, hon sa framför mig att vissa
killar är fett snygga, hon raderar smsen som hon skriver me
andra killar, o jag märker ju att hon igentligen vill vara singel
fast hon gillar mig, så vill hon vara singel, hon vill kunna hålla
på me andra a o så vidare, jag mådde så jävla dåligt efter som
sättet hon bettede sig mot mig och behandla mig va helt fel, och
de tyckte inte bara jag utan hennes kompisar med, som victoriq
som inte viste vad som var med henne ! men a trotts att hon såra
mig o va dryg hela tiden så sluta jag aldrig älska henne ja va berädd
att ge henne allt jag hade, massa skrev att hon kommer playa mig
hon kommer dumpa dig o blablalba, men ja försökte inte lyssna,
jag ville inte tro på det! 16 dagar hade gått, sen kom dagen
då jag fick reda på det. hon skrev på msn att hon ville ta en
paous direkt så föll en tår från min kind, jag viste då att hon
inte älska mig lika mycket som jag gjorde men jag ville itne
ge upp jag ville fortsätta kämpa o jag lovade mig själv att få
victoria att älska mig mer  ! o att vi skulle bli lyckligast men a vi
börja typ bråkaen halvtimme efter gick jag ut till egzon, o han
berätta en sak för mig, hon hade vart otrogen, med min egna
bror min egna kusin han som betyder mäst! aldrig i mitt liv
har jag gråtit så mycket ! hon fucka upp mitt liv och tillslut
så fucka hon oxå mitt hjärta hela tiden hade hon typ utnyttjat
mig o lekt med mig som en leksak! ! men ja orkar inte mer !
ja pallar inte vara ledsen ! ja va så fucking trogen mot henne 
! o jag e inte player längre, hon försökte få tillbaka mig o så
men ja kunde bara inte ! ja tänkte ju fan på mitt egna liv e
det värt att må dåligt hela livet över en tjej ! för jag viste ju
vad som skulle hända om jag tog tillbaka henne! nu vill hon
vara kompis med mig . jag har inget emot henne hon är underbar,
men jag kan inte varakompis med henne o träffa henne och så för
jag vill värkligeninte börja gilla henne igen ! tro mig hon är tjejen i
mitt liv o hon kan få mig att bli kär i henne bara på några dagar !
men de känns så jävla fel så som hon beter sig men ja vågar inte !
jag är rädd att ta chansen igen o testa om de skulle funka igen! asso
jag o hon har gått igenom så jävla mycket ! så jävla många känslor
som e inblandade vi har fan gråtit tillsammans ja har alltid stöttat henne !
så jävla mycket kärlek det va ! men nu det är slut o kommer alltid att vara slut
haha men nu är vi tillsammans igen. Hon han lovat att aldrig
playa mig eller vara otrogon och jag litar på henne nu och
svär jag kommer inte heller. Aldrig mera !
tänker tillbaka till första dagen jag fick titta in i dina ögon.
dagen på nova. bästa dagen i mitt liv dagen jag lärde känna dig victoria .
tjejen i mina drömmar. tjejen jag alltid kommer älska. tjejen
som jag fastnat för och aldrig kommer glömma. tjejen som
fick mig att inse att kärlek faktiskt finns. jag sa för mig själv
hon ska jag satsa mitt liv på! men det jag inte visste var att
jag skulle få så här mycket skit tillbaka . så mycket som jag
gjort för henne som hon  inte ens kommer ihåg. vi är tillsammans nu
men jag undrar om hon ens vet hur mycket jag älskar henne.
hur jävla mycket hon betyder för mig. jag vill ge henne allt.
jag vill ge henne all lycka en tjej vill ha. hon är som min luft.
hon kommer alltid ha en plats i mitt hjärta eller rättare sagt
mitt hjärta är hennes nu jag ger den till henne och jag hoppas
med allt att honinte släpper den igen. för den här gången är
hjärtat inte gjort av järn som den va alla andra gångerhon släppte det.
utan den här gången är den gjord av glasoch om hon släpper det
går det sönder. och aldrig mer komma tillbaka jag vill att hon
ska tänka sig för flera steg innan hon gör något hon kommer ångra.
För ånger är något victoria känner till men det här gången finns det inga
fler chanser jag hoppas hon gör det rätta för jag älskar henne så mycket!
Aldrig att jag släpper henne hon är min livglädje mitt liv och mitt allt jag älskar dig
/ johannes <3


.

kom precis hem från stan har köpt jeans, gul&blå tröja , linnen , tshirtar, halsduk, jacka , örhängen smink & hårfärg så ikväll blir det färga håret och imorgon kanske jag ska pierca mig i överläppen på sidan får se. från mina förra piercing i udnerläppen har jag ju ett ärr :/ inte fint alls. jag ska vara med sara också och när johannes slutar skolan ska jag träffa han tror jag. myspys nu ska jag käka middag och sen färga håret. lägger in massa bilder sen kanske . idag va jag med louise lite också så ni vet. puss så länge

hahahahh

det här sitter jag och sara & kollar på just nu . hahahahahahhaah

Tisdag

tja bloggen . sitter i rebeckas säng just nu med sara och vi spelar guitarr hero. och sara tror hon är bäst bara för att jag är sämt . haha vi har bränt våra tungar på saltlakritz haha dom smakar jättekonstigt.  sara är snuskig och tycker popcron är gått / Patrick :p snart ska jag till stan och köpa jeans och en jeacka och hårfärg hihi. johannes är fittig han tror att jag har träffat någon annan kille fast jag inte ens har det :s fattar inte vad han snackar om asso shit :) haha
och om simme läser det här så älskar jag honom mäst av allt. /sara och han kan suga min snopp jag vet inte / rebecka :) hahah jag vet vi har sjukt roligt,  sara kastar popcorn i min munn . eller försöker. tycker ni föresten att jags ska köpa ljusblå , mörlblå eller mellanblå jeans hah ?  nu ska jag lysna på rock pusshej





kolla va söta ni var simme ta henne tillbaka ? <3




10 mars

Godmorgon hunnys. vakna nyss & ska snart vara med sara . sen stan ikväll puss

puss

godnatt



9 mars

shulelu bloggen , har precis gjort as god kladdkaka och varit ute sen snackat med min habibi förståss och nu typ harjag tråkigt smsar lyssnar på musik och gör egna teman till mobilen ska snart gå till bästis                                                  pusss 

min beby




<3

 Älskling det här ska bli bästa förhållandet jag lovar och svär<3 vi ska göra allting tillsammans min kärlek till dig går inte att beskriva du fattar inte hur mycke du betyder baby<3 du är det bästa som har hänt mig! jag har vart störsa playern det vet alla men har jag dig har jag allt huny, jag gör allt för dig hoppas du vet det, vad som hälst går genom eld och vatten, dör och dödar för dig.

Johannes du är mitt liv, min luft mitt fucking allt utan dig är jag ingenting, lämna mig inte aldrig snälla för kommer aldrig lämna dig, jag tror på vår kärlek den här gången hoppas jag du känner likadant. Vad som än händer kommer du finnas i mitt hjärta, min kärlek till dig är så grymt stor ingen förstår hur mycket jag älskar dig.

Jag har vart fittig men jag ska ALDRIG? vara det jag ska ändra på mig för din skull för jag mår så grymt bra tillsammans med dig du är värkligen bästa killen en tjej kan önska sig du har allt och jag är så fucking glad att du är min bara min<3 vill inte tänka på dagen du kommer lämna mig.

Jag tror aldrig jag älskat någon så mycket som dig och jag vet att jag inte bevisar det, men jag vet inte hur jag ska göra och blir avensjuk varje gång du ens kollar på någon annan tjej. Om du håller på med någon annan kommer jag dö men lova att säga om du gör det? jag litar på dig habibi min kärlek till dig kommer aldrig ta slut<3 jag är så fucking glad att det är vi två baby du är så jävla fin och underbar Johannes ingen kille är som du jag svär på allt ska aldrig hålla på med någon annan!

/ din föralltid <333


-

Hemma .. idag har jag varit i skolan lite sen hyrt film och ätit godis med en kompis. johannes ringde och väkte mig i morse men jag kom ändå jättemycket försent och hade bara en lektion. Snart ska jag träffa louise och sen ska jag till stan eller vara med johannes & bebis  vet inte riktigt än. och imorgon ska jag vara med jessica och med sara på onsdag sen vet jag inte.
shit nu måste jag bestämnma mig vad jag ska göra nu alla säger olika och jag vet inte vilka jag ska vara med . jag måste iallfall till stan och köpa jeans & en jacka mamma tvingar mig :p så jag fäljer med jemws till stan och gör det så blir dom glada iallafall  & sen är jag med johannes som han vill

dresscode



vanliga mjukis
linne
och grå myströja
& inget smink
Mysdag helt enkelt

9 Mars

Godmorgon skola nu puss puss

puss

godnatt alla cuties


Mitt Liv

Ana Behibak Johannes Awadesian






:'(

Inlägget om johannes som inte funkar är en as gullig film . vet inte varför den inte funkar ska försöka fixa det. puss

8 mars

Söndagen har varit tråkigt :'( jag är fortfarande sjuk men jag har ändå varit ute med några idag & sen mötte jag therese och isabelle och vi bytte tillbaka jackor så jag fick min. jag har saknat den hihi.  Snart ska jag bada och städa mitt rum om jag orkar och prata i telefon med min baby. allså johannes. Efter det blir det en skräckfilm hihi med mig själv kommer inte våga sova sen. juste jag ska försöka sova tidigt idag men jag har massa läxar att göra omg vad jobbigt :'( hatar skolan tror jag struntar i att göra läxar idag jag pallar verkligen inte nu. En bra sak är iallfall att jag har fått tillbaka min röst jag kan snacka nu som vanligt nästan, otroligt skönt. Imorgon ska jag vara med louise och sen johannes ramiro och min bebis.  rooligt  ♥  vet inte vad vi ska göra. jag har kommit på att om en månad kommer man typ kunna ha tjocktröja bara på sig när man är ute. sjukt härligt jag längtar as mycket jag hatar att ha jacka nu. Men faktikst nu ska jag gå ut och göra en sak , kommer in alldelesstrax igen pusshej leverpastej

.

jag älskar dig så fucking mycket johannes - så länge du vill så är det du&jag


 


Adam tensta - My cool


Godmorgon

jag vakna idag av att caroline snackade med mig & kastade kuddar på mig och sen sa hon till johannes att jag pratade i sömnen fast jag gjorde faktiskt inte det. jag är as hes kan inte ens prata :'(  nu ska vi äta frukost puss

puss

Nu ska vi göra en blåbärs smoothie och sen gå och lägga oss i soffan hihi . min design är fuckad jag vet fixar imorgon , Jag Älskar johannes

:D

shuleluu bloggen :) jag sitter här på caroline eller med caroline . hii med varsinn datar och sen har vi tjockt mycket godis och choklad mousse dom vi gjorde :p jag är jättejätte mätt nu. vi  va ute lite förut och jag hade bara strumpor på mig för jag ville se om det snart är sommar. det var snart sommar för det var inte kallt bara ltie mycket stenar som gjorde ont -.- nu ikväll eller inatt ska vi inte göra så mycket . vi ska typ sova på golvet inatt för hela min säng är proppad med smink och kläder och allt sånt där och ignen orkar ta bort det hah . så vi kanske sover i soffan framför ttven. mysigt kanske bara lite trångt, just nu sitter jag och raderar mina sms i min inkorg för det var för många :'( typ sex tusen men jag vill itne radera alla sms från johannes så jag måste göra ett i taget . kommer ta låååååångt tid. Vi lyssnar också på en låt som johannes skicka till oss hehe . vad gör alla en lördag natt som denna ?




Lördag

Hemma igen . jag åkte till roslagsnäsby och sen hem igen haha vet inte varför nu ska jag vara  med caroline och ikväll ska vi möta några och sen bara vara hemma tror jag men vi brukar alltid ändra oss -.-
ha det bra tjo















7 mars

Godmorgon mina babies vakna nyss & ska snart möta bästavänn caroline , vi ska se på melodifestivalen ikväll haha och sen vet jag inte vad vi ska göra mera. Igår på play my music var det ganska roligt faktiskt det blev ganska mycket bråk men nu är iallfall allt bra mellan mig och johannes & vi är tillsammans igen. säg vad ni vill skiter i . Det var en tjej som fick en högtalare i huvudet och fick åka ambulans det var blod över golvet . stackars henne. sen träffa jag massa som jag inte varit med på länge typ victoria hannah och jennie. innan nova var vi bara i täby och hade tråkikgt och jag höll på frysa ihjäl. juste jag älskar johannes hihi. i morse när jag vaknade kunde jag inte prata och nu har jag ingen röst jag är as hes. vet inte varför . lite sjuk tror jag. nu ska jag sminka mig och möta carro . puss på alla

Play My Muysic

kom precis hem från täby jag köpte stövlar, linne, tunika smink & massa annat . lägger in bilder sen . nu ska jag dusha sen träffa jessica kram

6 Mars

tja bloggen vakna nyss & nu ska jag till täby och shoppa istället :) ikväll är det play my music jippie måste tagga puss

Fin mage


...


Brunett :)


-


Natti Natti


:'(

jag pallar inte allt det här på en gång. För mycket för mitt hjärta  :'(

Torsdag

Shuuleluu tråkigaste dagen på länge :'( . fast nu snackar jag i telefonen med johannes det är roligt :) Fast han la på haha :p :( jemws ska inte sova här för hon vill inte bli sjuk som mig hihi (a) fast jag är frisk nu :) haha nu ringde en annan johannes & han la inte på iallafall . :p jag är på as bra humör vet inte varför . snart ska jag gå till caroline och sen ska jag se på en film som min mamma hyrt till mig (: Imorgon ska jag ju till stan och shoppa med frida. hon ska köpa as många rasta byxor ^^ och sen ska jag möta jemws . superduper roligt. juste kolla hennes blogg man kan spela ett spel på den . en apa som fångar bananer och pengar det är jätteroligt haha jag vet jag är tönt men jag får ju inte gå ut . eller jo jag får gå till caroline men hahh nu ska jag dusha puss <3


BästaBror


BästaVänn


5 mars

Godmorgon alla cuties. jag vakna nyss och egentligen skulle abo kommit till mig imorse och hållt mig sällskap för jag var sjuk men jag vaknade inte. så elias ringe och väkte mig och sa att jag skulle gå ut och möta dom eller något tror jag , men never. jag sov as skönt och nu är jag nästan frisk jippie. Snart ska jag vara med jemws tror jag och vet ine vad vi ska göra.  leka något lugnt jag vill ju inte bli sjuk igen :'( Fast när vi är med varandra blir det ju aldrig lugnt. Nu ska jag äta frukost eller något . maybe baby att jag kanske skriver sen För jag ska spela spel som vanligt.
puss på dig


.

Du vet han som inte bara säger att han älskar dej utan även bevisar det.Han som skickar sms på kvällarna och säger att han saknar dej. Han som inte döljer något utan berättar precis som det är. Han som uppskattar dej och allt du gör för honom. Han som håller dej i handen när alla andra ser på. Han som lever endast för dina kyssar. Han som inte kollar på andra tjejer för du är allt han ser.Han som jämnt ställer upp och finns där för dej. Han som aldrig skulle tänka tanken av att svika dej. Han som vaknar på morgonen och den första han tänker på är dej. Han som skiter i alla andra tjejer han kan få för du är allt han vill ha.  

 du vet han som inte finns.       


filmdags




yes nu ska jag se på två sjukt bra filmer . Chengeling & I taket lyser stjärnorna och äta tacos och alvedon . håll tummarna för att jag blir friskare ♥


:p

Anonym om Gullig Pojke <3:
säkert johannes när han blev tsm med henne men känn dig inte speciell han skriver på sin hand allla han har varit tsm med
IP: 83.251.166.180
04 Mars, 17:47 
Anonym om <3<3<3<3<3<3:
HAHAHA KOLLA VAD HON SÄGER JAG ÄLSKAR JOHANNES EFTER ALLT SKIT HON SKREV OM HAN I SIN BLOGG ASSÅ KNAAAS
IP: 83.251.166.180
04 Mars, 17:45 
Anonym om .:
HÅLLER MED
DU SÖG HANS KUSINS KUK ASSÅ GUD VAD DU ÄR ÄCKLIG VICY JAG TROR INTE ATT HAN VILL HA DIG LÄNGRE EFTER DE DÄRA.. SKULLE ALDRIG GÖRA SÅ MED MITT EX ELLER KILLE ASSÅ DU E SÅ ÄCKLIG VICY
IP: 83.251.166.180
04 Mars, 17:45 
Anonym om .:
asssså shiiit vicy han vill inte ha dig efter att du sög hans kusins kuk asså hur kunde du`??!! fett taskigt
IP: 83.251.166.180
04 Mars, 17:43 
Anonym om <3<3<3<3<3<3:
menar att du säger att du älskar han
IP: 83.251.166.180
04 Mars, 17:41 
Anonym om <3<3<3<3<3<3:
menar att du säger att du älskar han
IP: 83.251.166.180
04 Mars, 17:41 
Anonym om <3<3<3<3<3<3:
sajjjjk du skriver värsta sakerna om johannes sen du suger hans kusins kuk nu du säger att du hatar han asså du e skiit konstig
IP: 83.251.166.180


hahahah alla är samma ip adress allså samma persson. han/hon är typ skitzofren eller vad det heter eller vill leka att det är fler som tycker som han /hon :) hahahahah gulligt

Onsdag

hej babys , jag va i skolan två timmar idag & sen fick jag gå hem för jag hade feber , Lite iallfall 38.9 och sen hosta :'( jag hatar att vara sjuk och nu kan jag typ inte göra något i helgen ju . jag ska knarka hostmedicin&Alvedon så kanske jag kan gå på playmymusic på fredag. Nu ska jag fortsätta att sova. ring inte till min mobil :) jag måste bli frisk. <3

<3<3<3<3<3<3

jag älskar johannes


4 Mars

Hello cuties . <3 jag kan inte sova som vanligt och har precis spelat spel på jesper & drickt oboy som vanligt också. imorgon ska jag shoppa också . i love that & på torsdag ska min älskade syster jemws sova här . För vi ska till stan tidigt på fredag och någon av oss kommer försova sig om vi inte sover tillsammans. justejaa läs hennes blogg. den är greeeat (: http://jemuar.blogg.se/ 
Jag  är sjukt sugen på att åka utomlands nu seriöst jag vill bli brun och jag vill inte sola solarium igen , har gjort det jättemycket och deft är ju inte bra för hällsan. & vet ni idag blev min pappa AS sur påå mig för att jag inte ville låna ut min mobil till min syster :s  Varför skulle jag göra det lixom ? För att hennes hade gått sönder. han mutade mig med pengar och allt men nej . jag älskar min mobil skulle inte kunna leva utan en mobil. Pappa skiter i om jag har mobil men om  inte hon har någon så går  världen under. :/  Mamma var iallfall på min sida hhihi love you mami <3
Jag är väldigt övertrött just nu men det går inte att somna :) jag är sugen på att baka . men det är inte min starka sida att vara tyst så någon kommer säkert vakna. vad kan man göra på natten lxm ? hellu ingen är inne på msn . Bara smarterchild(fast jag brukar snacka med han när jag har tråkigt) , sen några  som spelar cs eller över kåta killar som vill webba . jag känner inte er låt mig vad jag blir äcklad bara .

Ni ser han på bilden det är min bästa bror elias Tsirampidis . <3Han finns alltid där. han är inte som andra killar. I love you hunny.

DAGENS FRÅGA ? Ska jag färga mitt hår tillbaka till mörkbrunt igen ?


Zin Kim

http://zinkim.se/Zin%20Kim%20(Ft.%20MC%20KiKo)%20-%20Sluta%20tracka.mp3




 

:d


Klicka på länken <3  http://www.gratisrefill.se/recruit/29210/

.


<3


.

Hela mitt namna är viktoria Nathalie jones
jag är född 19930816 på danderydssjukhus
jag pratar nästan alltid i mobilen när jag badar
jag drack alkolhol för första gången på höstlovet i 8an. riktigt mycket
jag har varit kär 2 gånger på riktigt
jag har varit tsm med mera än 20 killar och alla har typ varit oseriösa
jag har varit riktigt fjortis 
I 8an hade jag 3 g och resten ig
jag strulade första gången 2005
jag har varit utomlands mer än 30 gånger
Jag hatar att kräkas, helldre dör jag
jag har haft mer än 20 mobiler
jag gråter för ingenting
jag har gått i 8 olika skolor
jag har alltid bott i täby men på olika ställen
jag har inte haft sex med ens en tredje del av vad alla tror
min bästa kompis heter caroline wiman
jag har riktigt dålig humor
jag röker inte
jag har ätit godis från marken
jag har piercing i naveln, underläppen och öronen
jag är ganska trög och osmart
jag sover typ aldrig
jag har varit olyckligt kär
jag vet inte hur man spelar poker
jag slösar mina pengar på onödiga saker eller tappar bort dom
jag är inte blyg
jag tror på kärlek vid första ögonkastet
jag skämmer ofta ut mig
jag har varit tsm med två killar samtidigt
jag hatar när man är med en kille typ första gången och så är båda helt tysta det är pinsamt
jag har dåligt självförtroende
                                 Jag kan inte svälja tabletter
                      jag älskar någon just nu
                                      jag blir lätt brun
Jag har en hemlighet som ingen vet
jag tappar ofta bort mig
jag har färgat håret sen jag gick i 5an - massa gånger
jag önskar mig alltid något när klockan är 11.11 & 22.22
jag gråter när jag hör vissa låtar
Jag har sagt att jag älskar någon och ljugit

3 Mars

Idag vaknade jag 28 minuter innan jag började. jag dusha sminka mig och åt frukost på en kvart. ohlala . Idag var jag först i skolan en timme sen va jag i täby och käkade med några och efter det hade jag och min lille vänn prao på ett dagis haha . omg det var jättejobbigt fast alla små snoriga bäbisar älskar mig nu, vi fick typ mata dom och lära dom att gå och sånt dom var as gulliga faktiskt. vi va inte där så länge vi gick istället tillbaka till skolan istället hah och sen slutade jag klockan 2 och då var jag med några. det är typ det jag har gjort idag. Nu ska jag käka pannkakor och sen plugga lite och gå ut en stund om jag orkar. jag har laddat ner fyra bra filmer på datorn precis så det knske blir en innekväl. Juste får man fortfarande ladda ner filmer ? ♣

 
  

<3

kolla johannes han är as söt (grymt gamal video)


*Kan inte sluta skratta

Kolla först på den översta och  sen den understa. dagens roligast jag lovar
Tezz är alltå blondinbellas kompis och det här var filmklipp från hennes 20 års dag som enligt henne skulle bli den bästa. Enligt mig slutar den på ett rätt sårande och tragiskt sätt. Hon kanske inte borde haft så höga förhoppningar men det här blir en födelsedag att minnas eller hur tezz  ?


 

2 mars

kom precis hem från min bästavänn, vi har ätit itialenskchoklad och myst. juste det är snöstorm ute. :'( börjar nästan gråta? jag som trodde att sommaren var på väg. och vet ni ? Jag har limm i mitt hår jag vet inte hur det kom dit jag lekte lite med en limpistol och nu fick jag klippa av massa hår men det är fortfarande kvar och det gör grymt ont  jag har tvättat och alt men det går verkligen inte bort. nedrans lim :p :'(  nu ska jag dricka oboy och prata med lilla axel i telefonen. sen sova på direkten, kysss

.


Gullig Pojke <3


Markoolio - We love you haaah


Saras place

Tjulelu sitter här hemma hos sara och väntar på att få mackaroner mums . vi har varit i stan idag och sen käkat shoppat och allt det dära. supermysigt. sen träffa jag johannes som hatar mig så aldrig mera han . men nu ska jag äta lite mackaroner och sen ska vi se på film& mysa . / allas vicy

kram

nu ska min blogg sova i några timmar & jag med . natti natti



Alla dagar

Eftersom  jag inte har något att göra kan jag skriva vad jag ska göra den här veckan , imorgon som sagt ska jag träffa frida sen sara & lite senare på kvällen robster. Ska bli väldigt tolgit det var länge sen jag var med honom. På tisdag har adrian tvingat mig att vara med han men jag ska nog inte det. hah för jag känner ju inte ens han och jag vill inte direkt göra det bättre. vi är lixom vanliga kompisar som hälsar? räcker inte det . Onsdag ska jag vara med kurdio tror jag eller på torsdag vet inte riktigt . Annars ska jag vara med caroline & victoriq. Det var värkligen skit länge sen jag var med victoria ljugnberg, Förut 2007 2008 var jag ju med hon exakt varje dag. det var lixom en självklarhet ingen kunde dela på oss :'( i miss that. Vi hade typ inga andra tjejkompisar som vi var med och det var verkligen mycket bättre då . lalaaa iallafall på fredag är det ju den här nova festen som vi ska på . Innan festen ska jag vara med jemws, pillo, jessica, frida typ och sen sminka mig och dra och möta några i stan om jag pallar. Sen ska jag sova hos en kompis. och på lördag ska jag vara med min älskade bästavänn sara. som jag inte heller har varit med på länge. Hela sommarlovet va jag med henne omg det var roliga tider . jag lixom glider ifrån alla mina tjejkompisar ? :'(  jag måste värkligen skärpa till mig och träffa alla oftare . jag älskar er alltid glömm inte det.  På söndag ska jag ha min kära slappdag som vanligt. sova länge.. plugga lite, se på film och göra en smoothie. det gör jag varje söndag om ingget annat kommer ivägen.  Jag gillar faktiskt söndagar fast lördagar är ju helt klart bättre då . och fredagar också men iallfall söndagar är helt okej. Jag har kommit på en sak också att jag har typ allvarliga sömnproblem jag sover typ aldrig och när jag sover vaknar jag aldrig så när jag har skola brukar jag inte sova för då försover jag mig verkligen alltid. jag funderar på hur jag ska lösa mina sömnproblem Någon som har förslag ? . Nu ska jag spela lite spel . sjukt roligt

2 mars

jag kan inte sova :'( och vet ni ? jag smsade johannes idag haha men jag vann ändå :p det går lixom inte att dissa honom länge. jag älskar honom men jag vill inte bli tillsammans med honom igen det kommer bli så konstigt och jag pallar inte allt det där igen . kärlek suger ... <3

1 mars

Nu ska jag äta mackor och dricka oboy och seeeeeeeeeeeeen ska jag lägga mig i sängen och försöka sova. hoppas alla haft en bra dag och ett mysigt lov ? <3

Tatueringen

Postat av: missbui giving love ♥

vad är det för tatuering han har? :D



Det är typ en tatuering på något gäng . eller asso hans pappa är typ med i någon sak i armenien. och deras typ symbol är det som johannes han som tatuering tror jag :p

<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


<3


Godnatt <3


<3


.


.


.


-

jag hatar killar !


TWINIE


Johannes & Sara

jag har kommit på att sara och johannes är ganska lika när det gäller Kärlek. Både Sara och johannes håller på med andra . Sara hade sex med två anonyma och  allt var lixom okej men sen när hennes ex simon hade sex med en anann då ska vi tydligen döda henne , haha vi lixom åkte till örebro för att slå ett emo. OCH johannes får lixom hålla på med andra tjejer och så eftersom vi gjort slut med sen när jag strular med någon kille du är det lixom den killen som ska dö, dom är knasiga dom där men jag älskar dom ändå

Imorgon

Ska jag vakna gå till skolan & efter skolan ska jag träffa frida, fika och shoppa lite saker . Tänkte mig en parfym och halsband, örhängen , linnen , shorts & Någon annan tröja. vi ska sola solarium också . kl Sex ska jag dra till stan med lillsara vi ska käka på resturang och fira våran ettårs dag :p  Det var allså ett år sen vi bråkade om ralle och allt det dära. jag älskar dig verkligen twinie du har förendrat mitt liv. utan dig är jag ingenting. Någon som vill käka på resturang med oss? <3


BästaBror


http://znapmusic.com/blestra/

yesbox

46 frågor om en bästavän

1. Vad heter hon?
Sara Edström
2. Hur gammal är hon? 16
3. När träffades ni sist?  I Tisdags :'(
4. Vad har hon för hårfärg? Blondin
5. Brukar hon färga håret? ja
6. Vilka färger har hon haft:  brunt, rosa, blont, lila, svart, orange
7.Vad har hon för parfym? Britney spears och DKNY vad jag vet?
8. Är hon galen? OM HON ÄR ? ^
9. Vad är erat första minne? kyckling och sprutande cola
10. Har ni många minnen ihop? skoja inte. TUSEN
11. Vart bor hon? Vallentuna
12. Har ni varit utomlands tillsammans? inte direkt
13. Hur ser hennes klädstil ut? ämh , typ inte normal
14. Vad heter hennes syskon ? Anton & Niklas
15. När träffades ni första gången? 2 Mars 2008
16. Hur träffades ni? Hon tänkte ta min kille :p
17. Vad går hon i för sporter? ingen tror jag
18. Vad brukar hon göra på helgerna? kröka och sover
19. Göra efter skolan? Gymnasium med mig
21. Har ni pussats? Många gånger
22. Brukar ni säga att ni älskar varandra? Hela tiden
23. Har hon fräknar? naej
24. Har ni kollat på film någon gång? det e klart
25. Har ni bråkat någon gång? jaop
26. Har ni sovit i samma säng? haha a
27. Har ni skrattat tills ni gråtit? yes
28. Har du sett henne gråta? många gånger
29. Vad gjorde du då? ringde simon
30. Har du sett henne vara riktigt arg? haha jaao & jag springer . man vet aldrig med henne hon är farlig
31. Har hon sett dig gråta? haha , tågstationen :p
32. Vad ska ni göra i sommar? Semester och det gamla vanliga
33. Har hon svikit dig någon gång? Aldrig
34. Har ni pratat i telefon någon gång? tror inte det
35. Vad skulle du göra om denna personen dog? Dö lite också
36. Kommer ni vara kompisar om 10 år? Givetvis
37. Vad är det bästa med henne? att vi är så lika
38. Vad skulle du vilja att hon ändrade på? inget. älskar henne som hon är
39. Älskar du henne? Mer än allt
41. Älskar du henne? haah ja ?
42. Skulle du ge henne pengar om du vann 1 miljon?  en krona
43. Finns det någonting hon ogillar? haha aa
44. Vad är en utav hennes högsta önskan? Just nu ? Simon
45. Säg tre personer hon inte skulle kunna leva utan?  Mig, Simon & Rebecka
46. Vad vill hon bli när hon blir stor? Polis
47. någonting du tycker att hon har behov av?  Cigg

.

Kom precis hem från täby & nu ska jag käka middag sen typ bara vara hemma. det är ju skola imorgon :'( vill ha mera lov. Jag kom på en sak ? Det är typ vår nu. det är mars & soligt ? jippie.
juste jag kommer klara att dissa johannes jag är bra visst ? Stackars han men han får skylla sig själv han svarade inte på mina smsa förut & igår. orkar inte kriga för honom mer. Halamahalaaaa nu är det mat puss

BästaSyster


http://caruline.blogg.se

baby


Caroline smsa mig direkt när du kommer hem okey ?
Nu ska jag ut puss & kram


Kissie är snäll

Kissie har tävling och man kan vinna riktigt sexiga under kläder. Allså typ en bh från d&g riktigt fin
Kissies.se

vicy


söndag

Linnea jag kommer inte ihåg vad affären heter där jag köpte mina örhängen men någonstans på drottningatan hah :p
Nu ska jag äta frukost och sen tagga till täby, pusssie

          Malki <3    

1 mars


---


Ta tjejen du älskar,innan det är försent
Visa respekt,inte ballhet
Försök inte bevisa att du kan,hon vet redan
Våga, du får ingen diss
Om allt blir fel,börja om

. <3

Tack till eichy sötnos som ska göra min design . men nu ska jag sova min skönhetssömn . puss på allt och alla ♥


BästaBror

                                      
http://znapmusic.com/blestra/

HaHa

jag och jemws har slagit vad om att jag inte ska smsa med johannes tills på fredag . För han är ändå fittig mot mig och håller på med andra fast han säger att jag är hans ängel och han älskar mig. så fuck honom nu . älskar han men inte länge till. i promise . Tror ni jag kommer klara att dissa honom? (aa)

Imorgon

..  ska jag vara med typ tusen personer som jag bestämt med. shitpommfritt kommer aldrig hinna. dessutom ska jag plugga lite hade jag tänkt det vill säga om jag hinnet *) Juste vet ni ? Caroline kommer hem imorgon . och vet ni en till sak ? jag har bränt mig på tungan :'( det gör jätte ont . måste äta is nu så det  inte ska göra ont

<3