kanske sista inlägget, men bloggar ibland

hej bloggen! jag har inte haft tid att blogga eller det är inte ens roligt längre så det här kanske blir mitt sista inlägg. Är hemma från skolan idag för jag känner mig hängig och så försov jag mig också! kom hem sent inatt efter att sett 2012 på bio. den var väll bra och lite sorlig men ganska långtråkig också tycker jag iallfall. Idag ska jag inte göra någonting bara vara hemma och vänta på att det bli onsdag och gå till skolan. En tråkig sak som har hänt är att min pojkvänn flyttar till jönköping den 20 december :( hur ska jag klara mig vi kommer aldrig träffas nästan och det kommer bli konstigt utan honom. :'( Längtar inte tills helgen för första gången. hejdå :)<3

Bloggpaus denna vecka

Och anledningen till det hittar ni i inlägget nedan.

Denna vecka kommer bli hemsk, jag kommer inte ha en sekund över till att blogga. Först praoar jag till fyra, sen är det dans och öppna hus på massa gymnasium.. All tid som blir över måste jag lägga på att plugga. Så jag kan verkligen inte blogga den här veckan.

Förhoppningsvis
kommer vicy blogga lite under tiden
I vilket fall som helst så ses vi om några dagar. PUSS PÅ ER !


Eftersom vicy också tagit en bloggpaus nu känns det som att det är rätt tid för mig att gå tillbaka till min gamla blogg. Kanske kommer tillbaka hit nångång. Men vi ses på min gamla blogg sålänge , pusspuss !

http://caruline.blogg.se

I'm in hell



Kolla min gigantiska läxhög som jag måste göra under praon.

Och jag har inte ens kommit halvvägs. Skjut mig någon?

You can have it all




You can have it all
Anything you want you can make it yours
Anything you want in the world
Anything you want in the world

Nothing too big or small
Anything you want you can make it yours
Anything you want in the world
Anything you want in the world

Jag är fryst

Min praoplats är kall. Jättekall.

Fast det är helt okej på ica om man jämför med hur det var att praoa på donken. Jag får typ packa upp varor hela dagen men jag behöver inte städa iaf, och dom som jobbar där är fett snälla. Dock är det typ istid där? Helt sjukt kallt överallt.. Plus att jag fick stå vid kyldisken halva dagen. Mina fingrar blev frysta. Hela jag blev fryst. Och jag har inte tinat helt och hållet än ! 


Och så var helgen slut

Shaa på er !
Har inte hunnit blogga nånting i helgen. Men jag har iaf haft en jättebra helg.
Om man inte räknar med idag då, tråkigaste dagen på länge typ !

I fredags var jag först på fest hos Alex, fast alla drog efter typ en timme och vi var bara några stycken kvar. Men det var mysigt ändå. Fast jag och Viktoria höll på att ramla med moppen påvägen dit, gaah. Igår var jag och dansade, flyttade till pappa och åt sushi med ellefolket. Sen efter det var jag hos Vicy och kollade på film och myste lite. Idag har jag typ pluggat hela dagen. Och jag är ändå inte klar? Kill me..

Lite pics från igår



Nu drar jag

Ikväll blir det sushi med tjejorna, mums !
Bloggar mer när jag kommer hem.


Överglad



Rubriken säger allt.

(Ignorera mina fula tänder)

Friday baby

Ååh fyfan vad skönt med helg.

Jag är helt jävla slut efter den här veckan. Men det har varit jättekul iaf. Så nu är det alltså ingen mer prao på bageriet, buhu. Aja det är ändå fredag idag, ska nog vara med Viktoria H och några andra. Och imorgon kväll ska jag och några till äta sushi och fira Emelie, det blir najs !

Kolla vilket fint armband jag fick på bageriet som tack, så himla gulligt..


Tröttheten tar över

Har precis skrivit lite på ett biologiprojekt men jag vet fan inte vad jag skriver just nu.. Det är nog bättre att jag går och lägger mig istället. Imorgon är det sista dagen jag praoar på bageri kardemumma. Jag kommer fan sakna det stället, haha. Men alla är jättegulliga där och man får göra roliga saker som typ stå i kassan, göra kaffe och mackor och sånt. Dessutom har dom världens godaste bröd och bakelser som man får ta med hem, det är naajs ! Om jag har tur får jag börja jobba där. Nästa vecka blir det prao på ica dårå, haha jag längtar INTE..

Juste, gustav och christian har fått för sig att dom ska komma och hälsa på mig imorgon eftersom deras skola ligger precis vid bageriet. Dom hade tänkt med sig alla nior och försöka få mig att bjuda på bullar. Vad tror dom liksom ? :o

Nu ska jag äntligen sova, puss på er !


Jag är sjukt avundsjuk.. höhö

Jag vill också gå på new moon imorgon !!
Hann aldrig köpa några biljetter, dom tog ju slut så himla fort. Och nu när man bläddrar ner på facebook är det fullt med "IMORGON!!"- statusar. Fyfan vad jag är sur på mig själv..

Btw så har min dag varilt ovanligt bra, trots massa plugg. På praon var det helt okej faktiskt, fick göra jättesöta marsipantomtar, hihi. Sen kom jag hem och åt god middag och tårta eftersom min brorsa fyller år idag. Grattis till honom. Men nu ska jag sussa , godnatt people !


Massa grattis

..till min bestis som fyllde byxmyndig igår !!
Hoppas du fick en superbra födelsedag ♥


Tänkte bara säga att jag lever

Och att jag är så trött att jag håller på att svimma. Mitt praoställe är fett roligt, men det tar verkligen musten ur mig. Jag orkar inte jobba 8 timmar och sen gå hem och plugga 4 timmar till. Jag klarar inte av detta, varför har vi så jävla mycket läxor ?

Godnatt. Bloggar imorgon om jag fortfarande lever.

helgen

shu bitches! Har inte bloggat på länge men nu är helgen slut och imorgon är det skola igen. suck
Ifredags var jag med hanna hela kvällen och vi gjorde inget speciallt och igår var det "chillkrök" hemma hos mig med några och innan var jag med vedat och kollade på film. idag har jag varit i stallet och sen drog vi till vallentuna och käkade kebab och jag träffade vedat och nu är jag och sara hemma hos mig med dippchips choklad och läsk, mumsigt! vi ska försöka dygna inatt om vi inte somnar jag har bara sovit 2 timmar inatt pågrund av att alla sprang runt i mitt hus och gjorde inte som jag ville riktigt men sånt får man ta ;)
Längtar redans tills nästa helg då kanske vi ska se 2012 på bio för några säger att den är bra som fan och jag vill verkligen se den :). Ska fixa mig till myskläder nu och ha roligt! puss puss


























lite av bilderna :) Det bjuder vi på :D

Snart är det måndag

Bläää, riktigt seg och jobbig dag..
Har varit i stan hela dagen men hittade inte så mycket faktiskt. Sen har jag bara tagit det lugnt resten av kvällen. Imorgon ska jag praoa på ett café, så det blir najs ! Puss och godnatt

It's lördag

Hej på er !
Jag är på sjukt bra humör idag. Det är helg och jag är äntligen helt frisk ! Igår kväll var jag, Emelie och några till på runan och kollade på när Pontus och dom spelade. Haha det var.. eh trevligt. Idag var jag först och dansade och sen på gymnasiemässan på täby galopp. Innan jag åkte dit var jag typ säker på vilken skola jag skulle ta men nu vet jag inte längre. Kommer bli riktigt svårt att välja sen !

Ikväll ska jag i alla fall vara med Emelie. Några 96or ville att vi skulle gå på bio med dom men jag tror fan jag avstår asså, haha. Men vi får väl se vad vi hittar på. Nu ska jag äta middag , puusss !


Fredagen den 13e

Läskigt eller hur ? :) Jag tror inte på sånt och jag ska till skolan nu så jag hinner inte blogga vet ett jag inte har skrivit på länge men sånt händer har haft mycket att göra men jag berättar sen.
Slutar halv 2 idag och sen är det helg riktigt skönt faktiskt! ha en bra fredag! pussar

It's a mirakle

WOHO, jag är frisk.. nästan iaf !

Fast febern kommer säkert komma tillbaka igen som den gjort hela den här veckan. Men aja, jag tänker gå till skolan ändå. Har ändå bara tre lektioner och sen är det helg, najs som fan !


Dagens drog


I can see the light

Vaknade nyss av att solen lyste in i mitt rum. Och när jag kollade ut var det klarblå himmel. Fett mysigt, jag har inte sett solen på flera veckor känns det som. Gud vad jag blev sugen på sommar nu, eller i alla fall vår..


Förhoppningsvis

Febern går upp och ner hela tiden och jag är så yr att jag blir åksjuk av själva yrseln. Men jag hoppas jag kan gå till skolan imorgon iaf. Börjar bli rätt tråkigt att vara hemma och göra ingenting hela dagarna. Dock har jag ett berg med läxor när jag kommer tillbaka, ååhå..


JAAAA !!!

Imorse tryckte jag i mig massa alvedon och kämpade mig iväg till tandläkaren. Och guess what? Jag ska äntligen få tandställning. Äntligen. Jag har liksom väntat i typ fem år.

Snart ska mina tänder bli normala, wiiie


Svininfluensan? Okej kanske inte..

Fyfan vad jag mår dåligt just nu. Jag var helt frisk igår men sen inatt vaknade jag av att jag kallsvettades och mitt huvud höll på att sprängas. Nu har jag knarkat alvedon så nu kan jag iaf sitta upp. Men ändå, jag har inte tid att vara sjuk.. Usch, nu ska jag försöka sova lite. Bloggar sen om jag fortfarande lever, puss.

Glad men trött

Hellu på er !
Nu är jag hemma från karlberg. Eller ja, jag kom hem för några timmar sen. Men det var jättemysigt där iaf. Så kul att komma tillbaka dit, även fast det var finare på sommaren. Sen lärde jag känna lite nya människor också så det var najs. Det enda jobbiga var att vi var uppe typ hela nätterna så man blev sjuukt trött. Därför ska jag gå och lägga mig redan nu tror jag, godnatt people !

Lite bilder från helgen..




Helg

hej läsare nu har det varit lite dålig uppdatering igen men sånt händer det har ju trots allt varit helg. Kom precis hem från stallet. Det var en lyckad kväll igår,åkte till täby med sara och käkade ute och sen mötte vi jessica och hanna och hyrde tre filmer och lite andra saker och sen hade vi tjej-myskväll tills klockan 4 då vi somnade.
Har sovit tre timmar inatt för vi på morgonen gick vi ut och åt pizza direkt och jag vaknade halv 8 för att det var så trångt i min stora säng?:o Ikväll ska jag bara vara hemma och göra läxor och kolla på tv imorgon är det skola igen fan vad jag inte vill ha skola det är så tråkigt. sånt är livet. Hörs senare! puss

Det här plus massa läsk!  tjockisar eller vad? :)

Kan inte sova. Kommer jorden gå under 2012?

jag vet att klockan inte är mycket för att vara en fredag den är ju inte ens 12 men jag har inte gjort någonting kväll. Skulle träffat hanna och hon ringde mig men jag märkte det inte och hon har inte comviq så jag kunde inte få tag i henne så har varit en hemmakväll men kanske ska träffa henne imorgon eller på söndag istället. Imorgon ska jag upp tidigt och dra till stallet och imorgon kväll ska jag sara och emil ha filmkväll hemma hos mig tror vi att det blir.

Dagens fråga föresten? Tror ni att jorden kommer "gå under" 2012 eller att själva världen förnyas och det blir en ny start eller vad man ska säga något tar slut och någonting nytt börjar och allt det där som mayafolket tror på att deras kalender tar slut 23 december 2012 och att det kommer bli kometregn och jag vet inte vad att stjärnorna kommer slunga ut strålar som är riktning mot jorden och det är första gången astronomerna är så säkra på att det är ett hot mot jorden. låter riktigt läskigt och jag ska absolut inte se filmen som kommer ut 13 november om vad dom tror kommer att hända. då kommer väll jag aldrig kunna sova igen. Det är säkert inte sant eftersom att det har varit snack om att jorden ska gå under fram och tillbaka nu flera gånger.


Till alla killar som blir förvirrade i olika situationer

När hon går ifrån dig och är arg .... gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


ladda upp denna texten inom 2min annars får du otur i kärlek resten av ditt liv

Äntligen helg

och det betyder fredags mys... Hej bloggen! Jag känner mig bättre idag men stannade ändå hemma och kollade på jiddra inte med zohan och harry potter. Mamma kom precis hem med smink och borttagningsmedel till mig :) Tack mammsen! Jag har ett bitmärke på kinden som ser ut som ett hjärta och är rött gulligt va? men jag vet inte hur det kommit dit. Måste blivit så i sömnen. Hörs snart bitches kyss

Åker bort över helgen

Så jag kommer inte kunna blogga något förrän på söndag. Jag ska på ledarläger på karlberg, typ världens mysigaste ställe så det blir najs. Ha det så bra här hemma. Pusspuss !

Underbar plats, underbara människor

Höstväder

Okej, hösten kan vara jättefin med alla löv och allt. Ibland. Nu är det bara deprimerande. Kolla ut liksom - det regnar som fan, himlen är grå och tråkig och alla löv är typ bruna. Fyfan jag föredrar sommaren och våren, usch för höst. Just nu sitter jag och pluggar spanska för fullt. Fast jag tror nog att jag ger upp nu och kollar på tv istället, ciaao !


Torsdag

hej våra få läsare. kom hem för ett tag sen från stallet och har lagat fläskfilé och makaroner till mig! Blev supergott faktiskt. Var hemma från skolan idag för jag kände mig sjuk när jag vaknade och tror jag ska vara hemma imorgon också. Vill helst vara frisk tills helgen.. En släng av svininfluensan kanske?;) Ska göra klart en läxa, ta en alvedon tvätta bort mascaran och borsta tänderna sen blir det natti natti för mig. Är jättetrött och har ont i magen och huvudet. puss och godnatt allesammans!


alvedon.jpg (400×267)


Jag fattar inte?

Alla säger att det snöar idag? Whaaat? Jag ser ingen snö nånstans, och har inte sett det under dagen heller. Eller så är det bara jag som har fel på synen eller nåt.

Men ändå, big deal. Lite snö skadar väl ingen.
Eller jo för jag har inga vinterskor kom jag på nu.. FUCK


Helt onödigt

Varför finns killar egentligen? Varje kille man får upp ögonen för visar sig antingen vara upptagen, eller så är han största idioten. Vad är meningen liksom?

Det är omöjligt. Jag ger upp.


Caroline goes lockig



Lockigt hår, visst är det fint? Fick för mig att göra inbakade flätor när håret var blött och sov med dom. Sen när jag tog ut dom var hela mitt hår lockigt. Riktigt najs ! Lite skillnad mot mitt vanliga tråkiga raka hår. Ett minus att mitt hår blev typ dubbelt så fluffigt, men jaja.

Juste för att det skulle hålla hela dagen så bombade jag med hårspray och plattade flätorna med plattång innan jag tog ut dom. Haha det låter jätteskumt, jag vet, men det funkar faktiskt jättebra! Dock orkar jag inte hålla på såhär exakt varje gång jag duschat, men ibland kan det vara fint. Vad tycker ni, hiss eller diss ?


4 november och pyttelite snö ute

Hej gullungar! Nu har det blivit lite snålt med uppdatering igen men jag har ingenting att blogga om. Samma sak händer dag in och dag ut och det är ju inte alls roligt att läsa? Var i stallet nyss och kom precis hem och har ätit middag och resten av kvällen kommer jag att plugga tro det eller ej men det måste göras även fast vi inte har så mycket läxor just nu. Imorgon slutar jag halv 2 och sen är det bara fredagen kvar och sen äntligen helg! Skönt.. Det blev ett tråkigt och vanligt inlägg igen förstår ni vad jag menar?  Hörs senare! Kyss :D Föresten alla säger att det blir snöstorm inatt? Då kanske jag blåser bort i min säng. driver men kommer det bli det någon som vet? :)

dscf9890_23490083.jpg (500×375)

Och jag slutade för över en timme sen

Jag sitter i skolan och pluggar spanska. Egentligen vill jag bara hem och typ sova men vi har redovisning nästa vecka och jag har inte ens kommit halvvägs. Så jävla jobbigt. Men som tur är finns det några andra här från min klass som håller mig sällskap.

Nu måste jag fortsätta plugga. See you soon.


Eller så är hon tvåkönad

HAHAHAAA

Min katt, som heter Eddie, är en tjej. Vi kollade inte så nogrant när hon föddes så vi antog bara att det var en kille för att det passade bra. Typ.

Men nu efter typ ett år fick vi för oss att kolla ordentligt. Och ja, ingen snopp där inte. Haha fett synd, nu måste vi döpa om henne och allt..

Världens sötaste katt - kille som tjej !

Gulligt

Flickan: Vi kanske ska flytta till USA.
Pojken: Vi?
Flickan: Jag och min familj.
Pojken: ..men
Flickan: Eftersom vi inte kommer träffas mer
så är det bättre om vi bara är kompisar?!

PojkenSå du älskar mig inte längre ?
Flickan: Jo det är klart men...
Pojken får tårfylda ögon och går i väg.
Flickan ramlar ihop på marken och förstår vad hon gjort.
Flickan springer tungt hem med tårfyllda ögon.
Flickan ringer Pojken när hon kommer hem
2 signaler hörs innan någon svarar.
Pojken: mmmmm*snyft*
Flickan: Vill inte lämna dig...
Flickan hör en duns .
Hon blir iskall och rädd
Flickan har inget val, hon springer hem
till Pojken och springer upp till hans rum.
Där ligger han på golvet , blodig och inristat med en blodig kniv i handen:
ÄLSKAR DIG.
Flickan börjar gråta och förstår snabbt vad hon måste göra.
Hon ristar in i sin hand med den kniven Pojken använde:
JAG ÄLSKAR DIG MED!
Hon lägger sin hand i hans och sticker kniven i hjärtat.

Lägg in detta på din blogg om du älskar någon
som du skulle ge ditt eget liv för!

Godmorgon

hej alla morgonpigga! Alarmet ringde vid 7 och jag gick redan upp då även fast jag låg och snackade med sebastian i tele till 3 inatt. Sov 4 timmar och det kändes inte jättekul att gå upp men nu är jag faktiskt pigg. börjar om en och en halv timme och ska gå till bussen snart. Tänkte lägga in dagens outfit men cameran hade inga batteri just nu. Har bara på mig slitna jeans och en tjocktröja/kofta. Lyssnar på hey baby och nu ska jag äta lite frukost.

hörs senare tja

Godnatt

Natti Natti. ♥

GNAGET TOG SM GULD

Jag visste det!!! Grattis!!!!



Från och med NU sparar jag alltid nummer

Hej allesammans! Jag kan inte sova och vad gör man då? Jo bloggar! Vad gör ni själva när ni inte kan somna?!? Hallå börja kommentera!
Jag har precis gjort en pinsam sms-grej igen. Jag borde lära mig att spara nummer. Det var precis en som skrev vad gör du ? Och jag tänkte att det var en tjej som heter josefine som jag brukar smsa med ofta men aldrig sparar hennes nummer så nu tänkte jag att det måste vara hon men jag vill inte fråga igen för då skulle hon tro att jag är dum i huvet för jag har frågat henne minst 5 gånger på en månad. Sen skrev "hon" en sak som hade hänt. Ja sa: gumman då blablablaaa... "Hon": Jag är inte tjej idiot nanaanaa. Pinsamt var det så från och med nu ska jag spara nummer på mobilen så det inte händer en tredje gång på kort tid.


Just nu lagom snygg och uttråkad. aja..

I'm so over it


(Gammal bild)

Back to hell

Höstlovet är slut - kill me..

Jag orkar verkligen inte. Men som tur är har vi bara två veckor i skolan och sen är det prao. Det är najs ! Idag har jag suttit hela dagen framför datorn och pluggat och druckit te. Och jag är ändå inte klar liksom, herregud.. Men resten får jag väl göra sen. Nu ska jag mysa framför tvn med en Ben & Jerry's, det är jag fan värd. Puss sålänge !



Söndag

hej bloggen! Jag har pluggat hela kvällen känns det som eller iallfall 2 timmar. Skrev precis klart en liten uppsats om lågkonjuktur.
Hörs snart med flera inlägg för nu måste jag återhämta mina krafter igen. Ska dricka lite te och kolla på tv.
Kyssar



Jag hatar skräckfilmer !

Åh fyfan, jag är fortfarande livrädd efter filmen vi såg. Den var så sjukt äcklig, handlade om massa missfoster som gick runt och dödade folk i öknen. Haha jag kommer typ inte kunna somna, jag är så jävla lättskrämd..

Men i alla fall, kvällen var riktigt najs. Först var vi bara 7 tjejer men sen kom Christian och Gustav dit också när vi hade ätit och kollade på filmen med oss. Och självklart åt vi tårta också, mums. Nu ska jag försöka sova, kommer inte gå så bra dock. Godnatt people !