Hiss och Diss

Kåta killar på msn - Finns det något mera att säga, Samma killar som skriver samma sak varje dag som man inte ens känner! Vad tänker dom med egentligen ? Ett nej är ett nej men det verkar inte gå in i deras hjärnor.

Domen Therese´s mördare fick - Solklar diss! I år och 8 månader är ju ingenting för att ha mördat en människa! När T ex bilstöld, knark eller misshandel kan ge flera år eller livstid. Sverige är verkligen ett dåligt land när det gäller straff och rättvisa.

Inga kommentarer - Förut hade vi mycket kommentarer men vad har hänt? Vi har en hel del läsare men ingen som kommenterar? Jag tror jag förstår varför det har blivit tråkigt att blogga ;) Börja kommentera och skriv vad vi ska förbättre och vad ni vill läsa om osv :D


Att Johannes kommer hem imorgon - Har inte träffat honom på jättelänge och saknar honom jättemycket!

Snart är det jullafton - Alltid lika mysigt med snö, pepperkakor jullov julklappar och allt såntdär och om man har någonting att längta till går alltid tiden mycket fortare. Håller ni med? :)

Jordgubslypsyl - Eller vilket lypsyl/läppglans som hälst. Både snyggt och gör läpparna mjuka och fina och luktar/smakar gott! Älskar det.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback