dumpa honom

  DUMPA KILLEN ....


..... Om han inte vågar visa vem du är för hans kompisar. Hur mycket han än visar kärlek till dig, så ska det inte finnas något att skämmas över. Om han inte vågar presentera dig för hans kompisar, skit i honom då.


..... Om han varje gång ni träffas, bara vill ha sex osv. Det verkar inte alls vara ett bra förhållande, som går ut på sex? Fine om man har sex ibland, men om det är bara sex det går ut på. Fuck honom då.


..... Om han kollar på andra tjejer, och berättar hur snygga dem är, och hur mycket han vill knulla den och den osv. Visst, låt han ha andra tjejkompisar, och tycka folk är snygga, men det får inte gå över gränsen!


..... Om han inte låter dig ha ett liv. Jo, killen ska självklart få veta vad som pågår i ditt liv, men lite måste han acceptera själv, att du också vill ha ett privatliv. Låt dig träffa killkompisar, låt dig gå på fester utan honom.


..... Om han aldrig tänker på dig. Dumpa honom då! För egoister kommer aldrig långt. Man ska tänka på båda i ett förhållande, om han inte tänker på dig, så vet du vilken skit han är!


..... Om han inte kan lita på dig. Då fungerar det helt enkelt inte. Man måste kunna lita på varandra i ett förhållande, det är det ett förhållande går ut på menar jag. Försök vinna hans förtroende, men om det inte funkar, bye bye kille!


Kommentarer
» jenni <3

fett rätt <3

2009-03-15 // 18:55:06
» Anonym

jag hatar killar :p

2009-03-15 // 18:56:49
URL: http://musmatta.blogg.se/
» Anonym

jag med asso :)

2009-03-15 // 18:57:13
URL: http://rosakalsonger.blogg.se/
» tobbe

haahaaah

2009-03-15 // 19:36:02
» M

öhm du menar väll att killen ska dumpa dig för att du ehm(sög av jonnys kuk) asså hur kändes de din h''' kan inte fatta att johannes vill ha dig att du kunde göra så mot mig och johannes? :O

2009-03-16 // 20:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback