29/7

shuuuhuuu, ja har brytit mitt finger asso ! ja hoppade av en moppe i farten igår för han inte villa stanna :@ så hja bröt fingret blödde lite på knäna och fick sår på ryggen och det var några tjejer osm kollade på mej men det kanske inte var så konstigt när ja typ flög :P hhahah  idag ska ja iaf vara med elin,caroline eller palle&martin jag har inte bästämt mej en :P <3333 puss på rumpan

Kommentarer
» Juwligast

Hej!

Jag har just skrivit ett inlägg om reklamen många bloggare skickar till andra bloggare så att statistiken ska höjas i den bloggen man själv skriver på. (som jag gör just nu, fast utan syfte att få många besökare utan istället om din åsikt)



Nu vill jag gärna veta vad du och alla andra bloggare tycker om reklam i bloggar, botten eller toppen, hiss eller diss? Jag vill ha många olika åsikter om detta så att jag kan få en översikt om vad vi bloggare egentligen tycker om detta.



Tack för att du orkade läsa denna kommentar, och ännu mer tack om du tar dig tiden att skicka en kommentar i mitt senast inlägg om vad just du tycker.

På återséende eller ej, ha det bra!

Hälsningar Julia

2008-07-29 // 12:47:52
URL: http://juwlig.blogg.se/
» N I C O L E

Hej!



Har upptäckt en jätte bra sida där man får gratis saker, som gratisbio ungefär :) Bli medlem du med :)



http://www.SuperGratis.se/?r=43278

2008-07-29 // 12:56:42
URL: http://kiwiz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback