Augusti bättre?

hej bloggen, ! Otroligt tråkig dag så har inget att säga? Det känns som det ända jag gjort är ätit hallon&glass. & Nu msn´ar jag lite med victoria bästisen. Imorgon ska jag träffa min älskling som ska till Bulgarien i 10 dagar sen :'( Kommer sakna henne så jävla mycket. Ska vara med henne hela dagen imorgon och tills halv 4 på natten då hon åker. Jag trodde att det här sommarlovet skulle bli bäst, sommaren 08 var ju helt fantastisk !  hade inte tråkigt en sekund. Saknar den jättemycket. och det här var typ tråkigste sommaren på länge. Hoppas Augusti blir bättre. Det är augusti om en timme och 10 minuter typ !  Ska kolla lite på teve och bara ta det lungt och vänta tills jag blir sömning. Ses imorgon puss puss

Älskling du är saknad !


min dag

vaknade vid halv 2 idag och träffade ejemma dirrekt typ, vi drog till täby centrum och jag köpte tre hårfärger och sen köpte vi två stycken mp3, Var där ett tag och sen drog vi till mörby och åt på tacobar, as gått haah och sen drog vi in till stan en snabbis och gjorde typ ingenting. Träffade hennes kille och hans kompis en stund. Kanske ska vara med henne ikväll. vi får se vad som händer. Jag ska färga håret också, hoppas det blir bra. Nu är det middag ! hejdå


 


hej sötnosar

En till sommardag har gått, Idag var det faktiskt varmt ute. kunde gå ut med Linne utan att det var kallt.  Vaknade vid 9 Eller 10 och tog det lite lungt väntade tills caroline vaknade, haha det brukar vara tvärtom men jag har blivit värsta morgonpigg. Träffade henne vid halv 2 kanske och åt frukost och sen drog vi till stan. Jag köpte bara örhängen sånna hära blingbling ni vet ? träffade några killar på tåget som vi inte träffat på typ 3 år och dom var jättekonstiga, Det går inte att förklara men jag gjorde allt för att inte skratta och jag försökte tänka på något annat och lyssna på musik. herregud allså. Fan vad han har förendrats. Lite för mycket men bättre var det.
Imorgon ska jag färga håret mera, och sen typ bara ta det lungt kanske träffa någon kompis ? jag längtar tills jag fyller år , 16 dagar kvar typ :o    Idag när jag badade, gjorde jag ansiktsmask och hårinpackning också, väldigt mysigt!. Sen när jag skulle raka benen råkade jag skära mig på låret, fan vad ont det gjorde och det började blöda jättemycket.     Ska dricka oboy, strax tillbaka cuties


Sorligt


Luay & yoghurt

snabbt uppdatering cuties,  Viktoria Just nu: äter yoghurt , msn'ar med en jobbig kille och smsar med två stycken som jag kanske ska träffa snart eller imorgon, och pratar med luay i tele han är typ på något läger i norrtälje med bara killar :o haha värsta konstiga, han vill att jag ska skriva lite om honom men vet inte vad jag ska säga. vi smsar typ varje dag han är en riktig skojjare, han älskar sin tiger och att läsa kalle anka :) han är rik som fan och bor i bällsta. Jag ska snart gå och sova för jag är riktigt sjuk just nu och har tänkt på för mycket idag ! ,:/  Godnatt fina läsare !





vadå sjuk ?

hej alla glada, vad gör ni & har ni haft en bra kväll ? Jag har precis märkt att jag håller på att bli väldigt sjuk, ont i magen & halsen. Det är inte roligt. Snart är caroline i stockholm då ska jag träffa henne ändå om jag är sjuk ! . Jag har inte träffat Johannes på 42 dagar seriöst vad länge, och jag saknar honom kan inte sluta tänka på honom. förlåt jag har ljugit lite när jag säger att jag inte tänker på honom någonting för det gör jag, typ hela tiden. Kan jag bara glömma honom och allt vi hade någongång ? Eller kommer jag alltid att vara kär i honom ? Känns så just nu men jag vet att tiden läker alla sår. inte på dirrekten men det får ta tid. jag vill inte ha tillbaka honom så jag vet inte varför jag är ledsen. mitt hjärta säger ta tillbaka honom men min hjärna säger nej. och jag kan inte. och jag kommer inte göra det heller. har lovar mig själv det. Nog skrivet om olyckligkärlek nu. hoppas jag hittar lyckan hos någon annan som jag verkligen älskar. Fast johannes kommer alltid finnas i mitt hjärta, så till min nästa kille. om jag råkar säga johannes namn istället för ditt eller något sånt. ta det inte personligt. haha driver . asssååå åååååå kan inte sluta tänka på honom ! Fuck det hära nu ska jag dra och dricka saft med hostmedicin och alvedon, iprem och andra tabletter så  jag inte blir sjuk. pussochhej





Viktoria Caroline ?


hej gullungar, idag har varit en otroligt tråkig dag. vaknade ganska tidigt för att vara mig, någongång vid 11. Började morgonen men frukost på sängen med min katt och sedan solade jag på efter middagen och kollade lite på ett tvprogram, Har inte gjort så mycket mera för det finns inget att göra typ. jag ville bada för det var fint väder men gjorde det aldrig. Ikväll dirrekt när caroline kommer hem från gotland ska vi träffas! Har längtat som fan och sen sover jag över hos henne också, ni når mig på mobilen som vanligt då. Kanske inte hela tiden för när man är med henne vet man aldrig vad som händer, troligtvis badar vi inatt eller går på promenad till speciellt ställe och gör en sak, haha secret.   Kanske uppdaterar lite senare ikväll, nu ska jag äta glass med chokladsås. mums! Längtar tills imorgon då jag ska träffa en sötnos, Har inte träffad "den" på jättelänge så det ska bli roligt.

Grattis Älskling 16 år !


godnatt inlägg

Cha Cha babys, Har mysat mig framför teve´n hela kvällen nu och tror jag ska gå och lägga mig när som hälst, Efter att jag kom hem från Egypten har jag dygnat nästan varje dag eller gått och lagt mig runt 6. inte bra allså. Imorgon kommer ju caroline hem och vi kanske ska gå på bio på onsdag och sen baksmällan alla säger att den är as bra och det tror jag också. På torsdag ska hon på konfirmationsläger i 2 veckor. Vi kommer typ inte träffas på hela sommarlovet då. Eller det är ju inte så långt kvar men tråkigt blir det.Hoppas hon får roligt där iallfall!

Just nu, utan smink och redo för sängen ! & mina ögon ser helt cepe och drogade ut, seriöst jag behöver en ny mobil !       Den bjuder jag på :)



Ser ut som om någons rum skulle behöva en storstädning eller vad tycker ni? :o + Att det ser stökigare ut i verkligheten jag lovar det är inte någonfin syn.




som vanligt min mobilcamera som är sämst ! När jag fyller år ska jag önska mig en ny mobil eftersom alla mina går sönder eller så tappar jag bort dom, just nu har jag keffaste mobilen som finns :(
Nu ska jag sätta på Filmen som jag har laddat ner, Tror jag kommer somna innan den ens har börjat får väll se. På kvällen när jag inte hade något att göra testade jag lite sånnadära frågor som ligger typ långt ner i bloggen nu.
Godnatt Alla där ute och sov gått.


vanlig sommar dag

hej sötnosar, okej hur har min dag varit ? somnade ganska tidigt runt 2 efter att vi hade bastat och rökt vattenpipa. jag somnade på dirrekten sen vaknade jag vid 11 typ och vi åt frukost som habib gjorde, skulle skriva vad det heter men kommer inte ihåg det var något sen bröd,. Och mitt i natten var jag så jävla törstig att jag kunde döda för juice eller oboy typ, Jonny hade bara vatten ! Så jag smsade alla som bodde i västergården nästan men ingen var vaken eller så var dom inte hemma , jag blev as sur ! sen fick  jag dricka mera vatten. Efter frukosten drog vi till vtunasjön och solade och vi tänkte bada men det var lite skarrigt, dom matade fåglar och sen typ attackarade fåglarna oss så vi blev instängda på bryggan det var sjukt läskigt, sen råka Jonny typ döda en sån där fågel eller vad det är. stackarn.  Lite senare hämtade vi badkläder och drog till Lindholmen och badade där en stund tills det blev kallt, Så vi skulle bli varma sen badade vi innomhus i asvarmt vatten och bastade igen en liten stund. Nu är jag hemma och ska vara det hela kvällen tror jag , victoria skulle ringa mig senader och föresten så fyller hon år imorgon ! säg grattis till henne då. En annan sak som händer imorgon är att caroline kommer hem ! woho  saknar henne alltid. och vet ni i torsdags när hon skulle till Gotland med båten hände en sak, båten krockade med en annan båt och hon fick vara på vattnet flera timmar! Stackarn det måste ha varit läskigt. Det gick bra och sedan tog hon och Emelie flyget till Gotland istället.
Jag käkade nyss smultronpaj och vaniljsås gott faktiskt, Juste, många undrar om jag är tillsammans med johannes igen ! , och nej det är vi inte och kommer aldrig bli hellet. För tillfället är han väldigt sur på mig men och ? , Jag är glad ändå. tänker inte så mycket på honom längre.
Snart ska jag och syster dra ut och köpa lite godis och läsk, sen blir det en mysig hemmakväll för oss 2


Habib gör något
vid vtunasjön, innan fåglarna attackerade

han ska bada :)


Lika som bär!


utgång bitches

har precis druckit ett glas iskallt vatten, fan vad gott det var ! Ska sminka mig snabbt och sedan dra och träffa Jonny och Habib . Kort uppdatering, vi ses inatt eller imorgon. ! ha en bra kväll alla glada


tillbaka :)

okej jag kom hem igår men har inte hunnit uppdatera, var ju i göterborg i tre dagar med sara, och det var as roligt. Första dagen dirrekt när vi kom fram drog vi till liseberg & åkte typ allting och ja vad ska man säga? På kvällen sen var vi typ ute och gick och kollade på båtar och letade efter snygga killar, vi hittade några men vi kunde inte komma på vart dom sov någonstans så vi kollade runt mera och så var det värsta äckliga killarna som kollade på oss och försökte få kontakt med oss. haha sen gjorde vi inte så mycket mera den dagen, FRedagen gick snabbt vi drog in till göteborg typ eller något ställer där kommer inte på vad det heter just nu och shoppade, jag hade bara 500 men jag köpte typ parfym, smycken, smink, ansiktsmasker, lösnaglar och mjukis. kanske något mera. Åt tacos till middag, och hahah roligaste tjejen som var där. kan inte sluta skratta asso. Lördagen var vi inne och fikade eller åt frukost i värsta lilla staden, och sen sov vi i bilen & åkte hem. käkade på donken och sen var vi i vtuna igen!
Bilderna från göteborg är på saras kamera och kommer senare.

Lite av sakerna

Igår:
Dirrekt när vi kommit hem dushade vi , sminkade oss och drog ut och träffade några kompisar, senare på kvällen drog vi hem och kollade på film och åt chips, och typ vid 1 drog jag till jonny och habib och sov där, eller sov och sov. vi gjorde allt möjligt. Kollade på teve, rökte vattenpipa massa gånger, Lagade libanesisk mat och mackaroner, sen drack någon varm dricka som dom gjorde, jag brännde tungan och det känns fortfarande.  sen typ somnade vi en stund vid 6 & vaknade efter två timmar, det var så varmt så kunde inte sova. så jag väkte dom och vi åt frukost,  Sen på morgonen vid typ 11 kom natta dit också, ja hon som knullade med johannes, hon och habib gjorde något typ kollade på teve eller var ute jag vet inte , och jag och jonny badade haha. sen drog vi till täby och jag gick hem och är hemma nu. dom är typ i täby  ? ja ska snart dusha och sen gå och sova en stund kanske eller hitta på något annat.









uppdatering babys

godnatt alla som sover, hoppas ni sover gått   jag och bästisen har precis kollar klart på filmen Juno. Den hade sämsta slutet tycker jag. Ikväll har vi inte gjort så mycket faktiskt träffade ramiro i centrum/gymnasiet och var med honom några timmar. vi får inte somna ännu. fast jag är inte ens trött så det är ju bra. vi kanske ska träffa palle&martin dom ska också dygna hah. Eller jag måste ladda ner massa låtar till mobilen, och sen ska vi typ spela spel så vi har något att göra.
ska bli jätteskönt att komma bort från allt några dagar. tänker på så mycket just nu. och kan inte sova om kvällarna.

kväll

hej sötnosar, min mobil är borta, Eller den är någonstans i sängen men jag kan inte hitta den.  Idag så skulle vi varit med vinne adrian och alexander och dom smsade hela tiden så vi pallade inte träffa dom haha förlåt. men vi kanske ska göra det senare. om inte adrian ska vara hemma tidigt. hans lillebror fyller år imorgon. då träffar vi några andra.
Har packat klart allt till göteborg & fått pengar så nu är det bara att vänta tills vi ska dra! jag är AS taggad. lixom tusen snygga hockykillar eller något? vem bangar på det? Asso hennes lillebror är på hockyturnering och massa andra lag från hela sverige typ och vi ska vara med dom.  Eller någotsånt har inte riktigt förstått som vanligt. jag vill gå på bio och se baksmällan. alla säger att den är as bra. Eller ?
och någon kommenterade att våran låt var fjortis? :o  avundsjuka eller vad haha ?

vaken

godmorgon babys, vi vaknade nyss och ska på dirrekten käka frukost och sen dra ut, det är ju ändå rättså fint väder ute, vad sägs som att bada ? (a) inatt ska vi dygna också så vill någon träffa oss kanske ? och jag lovade ju att  ni skulle få låten så här kommer den, och haha , den är ganska dålig. så ni vet lixom. Eller jag vet inte vad tycker ni? puss och smek vicylek .


göteborg nästa !

-
Någon sötnos som också ska till göteborg torsdag fredag eller lördag ? jag tänkte att då kan vi ju träffas där.
kärlekstunneln på liseberg vem vill? eller det kanske bara finns på grönalund.

vaken ? vad konstigt

Låten som vi gjorde till johannes kommer jag att lägga upp imorgon, så alla kan sluta fråga. puss puss
& om det är  någon som vet en bra film så är det bara att säga till, kan inte sova så vill lixom kolla på film. Imorgon vad händer då ? sova länge som vanligt sen typ ingenting som vanligt. haha . och vtuna har blivit värsta horstället , jag skojar inte. 2 tjejer går runt och har knulltävlingar, och sen är det några som försöker att få samma kille i sängen först. omg allså lite äckligt eller vad säger ni ? . och jag tillhör inte dem. har bara hållt på med två killar typ efter johannes. & det var för att jag trodde att jag gillade dem.

kram och godnatt

hej älsklingar, vi kom precis hem typ. jag & bästisen allså. Först var vi i täbykyrkby hos nanni som hade fest. det var rätt många där faktiskt. från både täby och vtuna .  sen när vi hade varit där ngra timmar drog vi till palle, martin och ramiro som hade ff och snart ska vi träffa dom en stund igen och sen ska vi gå och lägga oss. imorgon ska jag packa till göteborg. och på torsdag drar vi. kommer inte ha någon data med. så ni blir utan mig tills på lördag när vi kommer hem. och dirrekt ska vi till märsta och träffa hennes nya kille och hans kompisar, och sen sover vi över där såklart.


(suddig, mobil-kamerabild)

tuggummi

tja ,  alla . är med lilla bästisen. var i gribbylund & skulla sälja dricka till ramiro. sen skulle vi badat i erikslundspoolen.
Imorgon ska jag till stan en snabbis och kolla på lite grejer men jag måste spara mina pengar till göteborg.
Nu ska vi lägga oss och kolla på csi och mysa bara, hoppas ni haft en bra kväll! puss och smek


Hade tråkigt,

Är du kär just nu? jag tror det
Har du kysst någon idag? yes
Har du kysst någon de senaste 30 dagarna? ja hah
Hur många har du varit tillsammans med? väldigt många
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? ja det har jag gjort, ångrar det
Vem hade du senast ett förhållande med och varför tog det slut? Johannes , därför
Är du romantisk? jag vet inte. beror på
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? Jag hoppas inte det. Ingen nära kompis dirrekt efter.
Har någon nära kompis snott dina killar? Ja många gånger !
Är du svårflörtad? ibland
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? ja
Vad hette din första flickvän/pojkvän ? Erik tror jag på sexårs typ. Första "seriösa" hette rickard och det var i fyran
Hur länge höll det? typ en dag, haha skoja jag vet inte. kanske några veckor.
Har du någon gång slagit någon du tyckt om? Bara på skoj, (:
Har du lekt med någons känslor? ja :/
Har du haft sex med över 20 personer? nej !
Hur länge höll ditt längsta förhållande? 15 månader
Och ditt kortaste? 1 dag säkert. Eller en vecka
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? förhållande hälst men då ska det vara rätt kille. och han finns inte
Har du varit tillsammans med två samtidigt? ja. jag var mindre då.
Är du en bra pojk/flickvän? inte alltid
Hur många har du haft sex med i år? hemligt
Vem sov du senast bredvid? JT & H-T haha
Vem sa senast att han/hon tyckte om dig mer än som vän? Johannes och andreas sa det idag.
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK-förhållande med? nej !
När fick du din första kyss? Minns inte.
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? om det var seriöst och lixom det funkade och eller nej tror inte det hahaa
Har du mest blivit dumpad eller dumpat? både och, men mest gjort slut tror jag
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? söt, snällm omtänksam, mysig insidan helt enkelt.
Föredrar du svenska eller utländska killar/tjejer? vet inte, men alla säger att jag bara är tsm med utländska. :) dom är fina



Vad har du på dig när du sover? : troser och linne eller t-shirt 
- Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) : vet inte riktigt allt möjligt typ :o
- Hur många kuddar har du i sängen?: minst 10
- Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna?: Inte alltid, men oftast.
- Har du drömt "sanna-drömmar" någon gång?: jaa
Hur bor du: Villa & radhus typ.
Kan du laga mat: ja det är klart, jag är bäst fråga caroline!
Vad har du på dig just nu: bh, bikiniunderdel och ljusblått linne.
Hade du en bra kväll igår: helt okej !
 Vilket är ditt senaste inköp: Läsk och godis
Din favoritdryck på morgonen: oboy Eller juice
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Habib hah
Har du sovit i din egen säng inatt: Nej
Vad hade du sönder senast: Locket på en shampoflaska.
Vem snackade du med senast: sms: Lui tele: Victoria Verkligheten: Pappa
Saknar du någon just nu: ja johannes :/
Någon jag stör mig på: många, sånna som ljuger.
senaste person du kramade: Jonny& habib typ
Senaste person du ringde: oskar nordberg
Senaste person som ringde dig: victoria
Vad drack du senast: coca cola
Vill du ha barn: ja !
Längtar du till din nästa födelsedag: ja som fan !
Har rakat dina ben någon gång: ehm ja ?
Är du sugen på något nu: borsta tänderna
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: sådär
Vilken låt lyssnade du senast på: Adrians nya som han skickade, eller ngns playahead låt
Har någon annan sovit i din säng inatt: tror inte det, var inte hemma
Vad tycker du är äckligt: johannes & natta
Har du pengar på mobilen: inte just nu :(

Har du pojkvänn? : Nej
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? ja, idag :o
Kan du vissla? :  ja ibland
När flög du senast?: 5 juli typ
Pratar du några andra språk?: Engelska, svenska och lite spanska
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? : ja tatuering, har redan piercingar men kanske en till
Vad har du med dig in på bion? : min mobil,  pengar, en kille eller bästisen  och läsk typ :o
Vilken är din favorit drink?: Vodka med exotic läsk eller med sprite. Eller vid med coca cola tror jag.
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera?: 2 typ, jag fungerar då. men inte bra
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? :  om jag gjorde?
Tror du på liv på andra planeter?: såklart
Är du mörkrädd?: om jag är ensam , ja


godnatt sötnosar


Imorgon ska jag vakna, sen typ inget mera. haha ingen smssar. kommer sova länge

min kväll typ

hej babys, kom precis hem ! , och det regnar ute.  ikväll var jag med danne vinne robszter sara och två till i lindholmen och badade i poolen hos någon. as varmt i vattnet det var as härligt. sen typ var vi ute lite och sen drog vi hem till min bästis jag och robster och sov där, eller var där en stund. jag kunde inte sova så jag taggade hem. och ska kolla på lite film och sen kanske sova om jag inte kommer på något annat att göra. vad har alla andra gjort ikväll då ? ska göra oboy nu.  puss och smek !

Tryck här!

Tryck här <-------- !

vaken såklart

jag kan inte sova som vanligt, älsklingen ligger och sover sött i min säng redan. och jag vet inte vad jag gör ? min katt är typ jättekonstig ochkså . vill ni veta vad jag ahr gjort dom här två senaste dagarna ? Jag har varit och badat i vaxholm med min bästis caroline, och sen har vi sovit utomhus. och varit med david och sam. sen har vi typ bara taget det lungt. imorgon - vet inte vad som händer. jag tror jag kommer dygna inatt så kanske sova hela dagen ? eller nej jag ska dra till stan ! .
old picture !

tillbaka

hej sötnosar, jag vet att det var länge sedan . har ni saknat mig ? är med bästisen nu , och vi har precis kollat på en film hemmos mig och ätit chips , choklad och druckit vatten.  snart ska vi dra ut och träffa ngra killar från spånga (?) eller alexander. vet inte vilka det är ens. sen ska vi sova hos ramiro. och på torsdag ska jag till göteborg och gå på lisseberg. kul. idag spelade jag och caroline in en låt. haha den är sämst så ni får inte höra. men den handlade om johannes. hihi, och vi drev faktiskt ! . taggar ut nu . pussiluss
saknar den tiden

hejdå

hej cuties,

igår:
sov med jahck + hans två kompisar och ekta. vaknade och träffade caroline.

idag:
sov med caroline, och vaknade med caroline. tidigt ! och vi gjorde hamburgare och solade en stund. snart ska vi typ dra och köpa glass elelr gå ut och göra något. och ikväll ska vi två sove ute tror jag. typ på stuttsmattan haha.

nathalia & ekta här !

precis kom nathalia och ekta hem till mig ! , inget smink och bara tshirt på mig , roligt? haha såklart ! dom ligger i min säng nu och typ sover. (för det var för varmt ute) hah. och snackar om killar som vanligt? ekta lixom .haha dom ska snart tagga till täby c men jag orkar inte följa med. så dom skulle sms ikväll så ska vi nog träffas och vara med några andra sötnosar, vad ska alla andra göra ikväll då ? ngn som vill träffa oss senare?


hanna

vaken

förlåt för dålig uppdatering babys, igår på dagen var jag med jessica dogge rami (simon) ehm karl adam  sen ngra till kommer inte ihåg. var i täby kyrkby. & på kvällen va vi hemma hos mig, robin&marija kom också så och vi kollade på lite olika filmer, en av dom var harry potter hha, senare vid typ 12 drog vi till bällsta och träffade några och bara gjorde ingenting sen hände det lite grejer och jag marija robin drog hem till mig.  vi somnade typ 4 och vaknade 2 ?, asso jag måste vända tillbaka dygnet snart, imorgon kommer caroline hem och hon brukar alltid väcka mig före klockan 10 , senast 11 ! .. då sätter hon på värsta höga musiken, tänder alla lampar och gör så ALLt blir ljust om det inte funkar typ hoppar hon på mig. haha saknar min lilla sötnos, & min bränna börjar försvinna måste ut och sola, men det finns ju ingen sol. ngra undrade om jag ville dra till skavlöten och bada i morse ? och det regnade så jag ehm ville inte det då. ska snart äta frukost och sen dusha och fixa mig lite. vet inte vad som händer ikväll men ska försöka sova tidigt,  vet att det inte kommer gå ,& om 1 månad och 2 dagar fyller jag år. sömnpiller i present? ska fixa mig nu, tja



morgon

Somnade runt 8 idag, yes . bra vicy ! ska vara med jessica idag eller ikväll vet inte riktigt vad vi ska göra men det var längesen vi träffades asso länge och "var" med varandra. saknar dej gmn. ska dusha sminka mig äta frukost gå ut och ta lite luft hahah, vi ses när vi ses ! hejdåååå


min kväll

Lite snabbt om vad jag gjort ikväll, var hemma hos mig med natha frida rasmus ramiro oskar alexander eeehm simone karro och tusen andra ! kollade på filmer och tog det lungt hade lite mysigt bara vissa krökade också. jag och ramiro pratade jättelänge om det som hände förut. och vi har typ glömt det nu. asso inget om oss haha orkar inte säga! allt får ni inte veta ..  Ramiro ligger och sover/däckad i min säng nu, kanske ska gå och sova med snart! är inte ens trött egentligen men vad ska jag annars göra? har ni haft en bra kväll ? Kärlek till min frida ! och kommer sakna dig bror(bebis) <3 mest. godnatt / vikktoriha

Lördag Kväll

hej cuties, Har sovit länge idag och ska träffa hanna ikväll. vi ska sova över hos mig också. någon som vill träffa oss? (a) Vi kanske ska vara ute och träffa alla vanliga, eller bara vara hemma och mysa och hyra film och sånt, ska fråga henne senare vad vi ska göra.  Jag tror vi ska vara med alexander senocak och  hans kompis(?) och se på film hemmos mig. eller träffa robster och hans kompisar ute. så ni vet lixom ? Vad gör jag just nu då ? Pratar med frida stoffe och alexander jacob och adam på msn, Ska snart packa upp min väska från egypten har inte orkat göra det men alla mina "bra" kläder ligger där i så måste väll göra det nu typ och ska äta frukost snart också och dusha göra mig i ordning lite. 


In Love

Godnatt sötnosar, och finaste killen har skrivit till mig, vi ska typ träffas snart, men han är på G med en annan. Life goes on. whatever . Är med caroline nu skulle egentligen fixat ett busskort och dragit till älsklingen. Jag kommer somna när som hälst ligger lixom i sängen och orkar inte ens göra något, ska bara dricka juice(som är bögigt tydligen) borsta tänderna och sova på dirr ! Imorgon eller söndag blir det färga håret och shoppa lite igen,  Juste vad jag gjorde ikväll ? Var med mina söta tjejer bara vid kragsta och där va alla andra också typ.  drack lite lite lite äcklig sprit i en vattenflaska typ haha, sen drog jag hem och  nu ska jag sova. goodnight sleep tight ,      Jag gillar dig

best

älsklingar, Har precis sminkat mig lite och ska snart  platta håret, ikväll blir det fest någonstans, ska vara med bästisen rasmus ramiro (igen) och ekta mimmi och dom sötnosarna. vi ska typ träffas i kragsta sen vet inte. Idag sov vi typ 2 timmar så vi är på konstig humör, vi har gjort värsta DRIVfilmen , som va typ 15 minuter men man ser inget men den är sjukt rolig ni kanske får se lite senare. Vi åt pizza till frukost haha och imorgon eller på söndag ska vi typ till mitt landställe eller ngnstans och bada och sånt. lite mysigt. nu börjar det bli  sommar igen, allså varmt ! Dagens outfit kommer sen, men jag har typ linne/klännigen och inget mer . hah nu ska vi tagga . Loves from me ! <3

vad ?

Kärlek utan sex eller Sex utan kärlek

min kväll

hej cuties, När jag och bästisen sminkat oss drog vi till centrum och träffade några, typ tobias och david palmaz sen natha och dom. Vi taggade till stan och käkade i kungshallen med daniella , och köpte 6 klubbor för 48 kroner :o och drog tillbaka sen och träffade jessica erik och rami snabbt, Nu är vi hemma hos min lilla sötnos och hon ligger i sängen och sover typ, och vi lyssnar på markolio snart ska vi träffa rasmus och ramiro och sova över med dom två, mysigt ? Vi kanske ska "festa" eller bara kolla på film och sånt. vet inte riktigt. Nu ska jag sminka mig och sånt ! puss



vem bangar på att vara med honom lixom ? inte vi

Har någon sätt min fjällis ?

Någon som vet vart min gröna fjällräven är någonstans, ? Allså inte johannes fjäll utan den andra. Så smsa mig !



Alexander senocak för länge sen

sommarlov

Parsoa smsa mig det är viktigt ! Jag har inte ditt nummer typ. eller asso jag har 3 olika vet inte vilken som är ditt!.


BABY KOM HEM


Förlåt för fjortisbilden älskling, Jag saknar dig ! :(


dresscode


outfit:
vitt linne från h&m
tubkjol ginatricot


morgon inlägg

hej sötnosar, vaknade precis och väntar på att mamma ska göra frukost till mig(a), sen ska jag till bästisen och fixa mig och så, vi ska ju till stan ett tag och ikväll kanske träffa vedde och några andra. Eller träffa tjejerna. jag vill inte vara ute ens. det är skit kallt och regnar, kul lixom ? Men vi har jättemycket krök, roligt kommer det bli.

Haha igår färgade jag saras hår. hahah det blev inte speciellt fint faktiskt. Hon ser ut som robster gjorde förut typ haha, stackars henne. hon ska nog färga tillbaka det idag. eller vet inte.

Nu ska jag äta min frukost och sen leta efter en tjocktröja och gå ut. vi ses !


film och mys med mig själv

Godnatt ! Eller godmorgon haha. klockan är snart 3 & jag kan inte sova som vanligt. ska önska mig sömntabletter i födelsedagspresent tror jag. På Lördag kommer caroline hem! sHar saknat henne så mycket men hon ska typ dra till ngn stans igen kommer inte ihåg vart. men nästa onsdag ska jag vara med henne hela tiden!. Juste jag köpte ju en bikini idag vad ska jag med den till det är sämsta vädret lixom  ? regn och typ 10 minusgrader. Igår blixtrade det också, jag och bästisen gömde oss och släckte alla lampor, lite mysigt faktiskt , hhehe. Egentligen skulle jag dra ut och sova hos en kompis men jag vågar inte gå ut längre , det är massa groder på marken & ikväll ngn timme sen när  jag skulle träffa en kille som bor vid mig typ och ge honom en cigg så orkade jag inte ta på mig några skor, haha eller allså jag hittade inga för mina va as blöta så jag gick ut utan skor, och jag höll på att trampa på en groda asso jag blev så jävla rädd, asso vad äckligt, stackars dom som är så äckliga. jag är väldigt övertrött just nu och alla skriver till mig på msn, snackars med en sötnos just nu han heter oliver, bra att veta eller hur ?.  Jag måste nog sova snart för jag ska till stan imorgon och göra en hemlig sak, hihi. men jag vill inte sova i min säng för johannes har sarrat på mina täcken och allting, haha jag ska sova på soffan idag, och kolla på hitta nemo.  har ni sett den ? så jävla rolig den där fisken doris hihi seriöst ska kolla på den nu och dricka saft.  vad gör alla ? och någon som vet fest imorgon  någonstans?


(jag ,  länge sen)

hej sötnosar, saknat mig ?

Igår:
Var vi typ ute hela kvällen vi var med simone karro mimmi och ekta typ sen ngra flera kommer inte ihåg alla men det var många där, vid kragsta allså ,det hände inte så mycket skulle bli bråk och sånt tror jag. vi rökte vattenpipa och sen började det regna så jag drog hem till bästisen och sov där.

Idag: Vaknade klockan 12 typ. jag och bästisen drog och träffade ngra i kyrkbyn, jessica och robin. sen raz och hennes kompis. Efter det taggade vi till väsby och shoppade lite saker, och vi ska till stan imorgon. Sen käkade vi på donken och drog och träffade några andra i centrum. Sen .. haha mycket sen
Allafall träffade vi simone natale och karolina i centrum och vi gjorde inget typ drack coca cola. Typ vid 10 drog alla till kragsta igen och där va simone victoria bebbe palmaz och colin typ rökte vattenpipa i regnet, var med dom lite sen drog jag hem. ska dusha snart och sen kolla på en film.


 Två linnen typ, en bikini och armband ! (sämsta mobilen så bilderna blir dåliga)

Kan Inte Sova

Kan verkligen inte sova & har ingenting att göra. vad händer alla ?, Läntar tills fredag, jag och bästis ska sova över med 2 SKIT fina killar och typ se på film mysa och sånt (a) och träffa T i stan kanske och jag ska färga håret också.

Fin eller ?


sötnosen

Luay är cool

Älsklingen I Egypten











Mina bilder från min mobil, kommer imorgon eller typ tisdag jag vet inte vart den där jävla sladden är, :'(

Egypten

hej sötnosar, nu är jag hemma! Äntligen. Oo har saknat sverige faktiskt väldigt mycket. Inatt trodde jag typ att jag skulle dö, jag hatar ju att åka flygplan men allso det här var det värsta ngnsinn, Planet skakade som fan asso ni fattar det var typ sånna här luftgropar och jag låg och grät i typ två timmar och försöka lystna på musik tills jag somnade på golvet, haha och när jag vaknade var allt lungt, haha jag är tönt jag vet. Nu ska jag äta pizza och sen mysa framför en film och svenskt godis, har inte ätit det på mera en två veckor. saknar mamma och pappa jättemycket också.

Lite vad jag gjorde i i egypten då?
Vaknade senast klockan 9 varje morgon, annars skulle jag inte fått ngn frukost på hotellet, hah sen drog jag direkt till polen för att bli kall, annars kunde man typ inte andas, det var mellan 38 och 44 grader, Första dagen när vi skulle gå ut och äta såg jag en kamel och frågade om jag fick rida på den och det fick jag haha, det var sjukt läskigt. A sen när vi skulle äta beställde jag typ kyckling och pommfritt men jag fick pasta och köttfärsås istället, och det är så jävla äckligt så jag viste inte vad jag skulle göra för jag tänkte inte äta en ända spagetti med äcklig sås på, men jag kom på en smart sak, haah ni får inte veta. Varje dag bad dom till deras gud, och kvart över 9 varje kväll blev allting tyst och sen hördes det när dom gjorde det, hah och det var typ bara muslimer där som hade sånna där dräkter på sig det var läskit en gång var halsbandet borta och det är ju ett kors, jag trodde dom hade baxat det för dom hatar ju typ sånna som tror på jesus, Alla fall sen drog vi och badade i havet. och jag hatar saltvatten så jag drog till polen istället. och träffade några killar som va från stockholm också och vi spelade typ fotboll i vattnet sen var jag lite med dom det var as pinsamt, men det funkade hade inget annat att göra. sen ville dom att jag skulle följa med på beachparty dagen efter och det var då jag blev sådär as packad och typ ramlade i vattnet och spydde över hela våran ballkong, mysikgt, nej!.. tror jag skämmde ut mig sjukt mycket också fast killarna va snälla,  

lalala. sen dag 2 på morgonen åkte vi båt till en ö och snorklade och aa kollade på fiskarna fast jag vågade inte så länge så jag låg på taket och solade och sov lite, kommer inte ihåg vad jag gjorde på efter middagen, men kvällen vet ni ju redan, haha festen var as rolig i början faktiskt, :) dom hade massa goda drinkar, & såklart ingen alkohålgräns där!.

dag 3-9

kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde dom andra dagarna exakt, va i polen mäst, brännde mig varje dag typ, lekte på min solmadrass, lystnade på musik, va med mina "kompisar" . Lekte med kattungarna som va på vårat hotell haha, dom var as söta. Va ute på gatorna och shoppade, snackade med massa jobbiga killar och försökte undvika dom men aa gick inte så bra, jag hittade krabbor och massa manetter, haha roligt jag vet. tss.det blev ingen mera fest där för min del, lite tråkigt men jag va ändå med mina "kompisar" haha dom hette Gustav och Philip och philip hade en stora syster som inte gillade mig så mycket tror jag haha,  & om det är någon som vill ha cigg är det bara att säga till ;)



och jag saknar någon speciell, Eller det känns som det men jag vet inte längre. Typ någon kille. Eller ?Jag tänker på johannes lite men jag känner ingen kärlek längre bara saknad, jag gillar inte honom längre. trodde aldrig det skulle gå han finns såklart i mitt hjärta men allt han har gjort får mig att vilja kräkas så därför slutade jag gilla honom,  har inga känslor alls, inte för ngnting. Jag vill vara singel men endå inte. Jag vill ha ett seriöst långt förhållande, Älskar det. Men det finns ingen kille. Ingen jag älskar på riktigt. kommer det ngngång finnas det? & ngn som älskar mig och inte bara vill leka en lek, asso knulla. hejdå

gulliplutt

Snyggaste killen jag svär , :) varsogod tjejer han är singel typ tror jag?!
Klicka bara här, eller på bilden eller ngt
Viktor sötnosen


baby

sötnosar, vaknade idag och skulle kolla hur vig jag var, och jag kan gå ner i splitt, och nästan spagat fast kommer nog alrig kunna det helt. kunde för typ 2 år sedan , haha nu ska jag dra ut och träffa en kompis snabbt. godnatt!