vad VI tycker om storbloggare

Kissie - Hennes blogg läser vi för att hon är så jävla fejk och patetisk, så himla roligt och vi är inte avundsjuka på att hon har en stor blogg för hon är känd på ett negativt sätt likaså desirée. Photoshopar hennes bilder så att hon ska bli smalare och finare? come on var det inte du som hade bra självförtroende  ? 18 år och beter sig fortfarande som en fjortis ! Ljuger om att hon är svensk.

Dessie - kopierar allt Kissie gör. Leker störst och vackrast men ingen gillar henne det är bevisat!, inte vi heller. hon ljuger om exakt allting ! Hon är falsk och dum i huvet. Det är ingen image hon är så på riktigt också. Sminkar sig alldeles för mycket. Viker ut sig för vem som hälst och tror att alla älskar henne. Enligt oss en vilsen liten fjortis som har tappat kontrollen helt och hållet.
Känd för att vara sig själv eller för att provecera? Desirée har fått allting om bakfoten :)


Paow - Henne gillar vi faktiskt, hon är mogen till skillnad från alla de andra "blondin" bloggarna. Hon vet vad hon gör och härmar ingen. Hon står för det hon säger och tycker, det gillar vi ;) Hon är helt enkelt tvärt emot kissie och dessie. naturligt söt och snäll i verkligheten också :) ingen bitch som alla säger. Creds to you !

Amir - As rolig kille, Vi gillar hans blogg helt enkelt ! Han är sig själv och uppdaterar ofta med nya saker hela tiden och härmar inte heller någon. Plus att han är duktig på tjejsaker ;) puss på dig

Blondinbella - tråkig, vi läser inte hennes blogg så det finns inte så mycket att säga.




Kommentarer
» estelle

ja, den var nice;)

ssjdå??

2009-09-14 // 14:16:52
URL: http://estell.blogg.se/
» jonte

haha sötnos <33

2009-09-14 // 23:28:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback